2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla bende c.tesileri 2 ye kadar çalışıyorum.ama hiç çalışasım yok bugün.neyse ama iş çıkışı dr kontrole gidicem onun için içim kıpır kıpır.. :))
ne güzel işin sonunda ödül gibi olur
sen hiç sağlık ocağına gitmedin mi peki.mahallenin sağlık ocağına gebeliğini bildirmen lazım..onlarda seni takip etmek zorundalar..

ben de hiç sağlık ocağına gitmedim ne yapıyorlar ki gebeliği takip ederken aşı vs için mi?

bence git kaydını yaptır.Aile hekimin seni takip etmek zorunda.Mesela bana bu ayın 13'ne tetanoz aşısı verdi.Ayrıca bebek doğduktan sonra da aşı günleri ile ilgili tarih veriyorlar...

ben de sen gitceksin sandım..gittim canım valla yoga doldu artık sanırım..hoca kabul etmiyo artık liste yapıyodu en son..gelmiyosun sen?? görüşemedik de..

ben de sen gitceksin sandım..gittim canım valla yoga doldu artık sanırım..hoca kabul etmiyo artık liste yapıyodu en son..gelmiyosun sen?? görüşemedik de..

yaaa doldu mu ufff beni almaz mı ki .... canım perşembe günü bi iş aldım heheheh oyüzden de gelemedim bi inşaat dosyası iş olunca gelemedim bide sınava başvuracaktım denetim için
ama üzülürüm dolarsa ozaman gün sayısını arttırır belki 2 ye böler grubu..
yaa evet dr sonrası çok görüşmek istiyorum esasında bugün bir mükellefimin gelme şansı var olursa inşallah saat verirlerse onşardan sonra bodruma gelebilirim:))

bence git kaydını yaptır.Aile hekimin seni takip etmek zorunda.Mesela bana bu ayın 13'ne tetanoz aşısı verdi.Ayrıca bebek doğduktan sonra da aşı günleri ile ilgili tarih veriyorlar...

evet pzartesi ilk iş bu olsun gidelim bakalım aşı mevzusunu ben de duymuştum tetanoz acaba kaçla kaçıncı haftalar arası yapılıyor

hım işte bilmiyorum herkese soruyodu hangi gün gelceksiniz diye doluyo sınıf diyodu zaten biliyosun cok kişi almıyo oda..ama konuşurz ya..aa bugün gelirsen ben müsaitim şimdilik evdeyim..görüşelim ararsın canım..

ozaman ben salı kesin geleyim ki beni de kaydetsin herkesin birden yoga aşkı tuttu sanırım havalr iyiye gidiyor ya... işten 2 gibi çıkarım eğer gelirsem 14:30 gibi de bodrumda olurum yüyürebiliriz halikarnasın o tarfata yada oasiste buluşuruz ararım seni müsaitsen plan yaparız

Yan masadaki iş arkadaşım beni dövecek şimdi...öööf ama napiim ya hiç iş yapasım yokk bugünn yaa....

valla hangi haftalar yapılıyor bilmiyorum.Ama bana gebelikten öncede 2 tane yapılmıştı .Bu tetanoz aşısı 3. olacak

bu konuda hiçbir bilgim yok maalesef dr umda bilgilendirmedi beni araştırayım bi senin planlı gebelikmiydi önceden tetonoz yapıldı yoksa yapılması mı gerekti çünkü öyle olunca 3 kez düzenli aralıklarla aşı yapıyorlar.

ama doktorun söylemez zaten bildiğim kadarıyla..benim ilk 2 tetanoz yapıldığında gebelik planım yoktu.hatta hiiiiiççç yoktuuu .nolduysa eşim ve oğlum 1 haftada kandırdılar beni.oda nasipmiş heralade hemecik oldu

kız dedi doktorumuz.ama ben ve oğlum ve eşim hala inanamıyoruz nedense :)))) çünkü hepimiz kız istiyoruz.ilki oğlan diye heralde ama allah herşeyden önce sağlıklısını versin tabii..senin bellimiydi??

ne güzel bir oğlan bir kız olmuş ikisine de sağlık ve ömür versin Allah
benim de oğluş geliyor umarım senin gibi ikinci de kız olur.. benim de eşim inanmıyor oğlan olduğunua kordondur o diyor sürekli ki bi cinsiyet olsun diye bir istediği de yok... bizim burda arkadaşların bebeklerine 9 ay erkek dediler kız doğdu baba bu benim çocuğum değil dedi o kadar şaşırdılar eşimde çok etkilendi herhalde onlardan:)))

ok canım haber bekliyorım senden..öptüm..cıkıyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…