ne güzel bir oğlan bir kız olmuş ikisine de sağlık ve ömür versin Allah
benim de oğluş geliyor umarım senin gibi ikinci de kız olur.. benim de eşim inanmıyor oğlan olduğunua kordondur o diyor sürekli ki bi cinsiyet olsun diye bir istediği de yok... bizim burda arkadaşların bebeklerine 9 ay erkek dediler kız doğdu baba bu benim çocuğum değil dedi o kadar şaşırdılar eşimde çok etkilendi herhalde onlardan:)))
Amin Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhatli evlat versin..İlkinde evet,kız erkek fark etmiyo ama ikincide farklı olsun istiyo insan.ikisinide tatmak istiyor.ama dediğim gibi nasip herşey tabii.
Söylediğinide çok şaşırdım.ama gerçekten çok fena olur insan yaa.Anneyi hele hiç düşünemiyorum...aslında fark etmiyo.ama anne baba psikolojisi işte...
amin ..kız olsun olğlan olsun ilkinde gerçekten çok farketmiyor ama ikisi de farklı bir güzellik allh isteyen herkese tattırsın ..
Ya evet bide anneyi düşünmek lazım onun inanmaması imkansız epidural sezeryan... Ama herşey masmavi çocuğun eşyalarının işte hoşgeldin mert bebek kapıların süsü falan herşey sonra bi bakıyorlar kız
isim düşündünüzmü
valla eşim kağanda ısrarlı ama ben kararsızım sizin oğlunuzun ismi ne
kız için düşündünüz mü isim
Oğlumun adı:Arhan.( Üstün nitelikli, gururlu kaan. anlamında)ama ben istanbul masalı vardıya .Ordan esinlenmiştim..Soyisimleri ARHAN dı.benim çok hoşuma gitmişti.Çok asil gelmişti bana.Bunda da ben Nisa,oğlum yağmur ,eşim iremsu diyor.Bakalım artık ..
gözün aydın canım sonucunun ii çıkmasına çok sevindim şeker konusu nda da umarım problem çıkmaz içini rahat tut herşey gönlünce olur inşallah... bilgiler ii oldu valla burdan baya bi şey öğreniyoruz gebelikle ilgili sağlık ocağına gitmek aklımın ucundan geçmezdi bu hafta olayını da öğrendiğimiz ii oldu aşmadan gidelim çok sağolslm kızlar. tetanoz aşısı bildiğim kadarıylka 20. haftadan sonra yapılıyo ama aile hekiminizle görüşün mutlaka.ben gittim biz haber veririz dediler.çalıştığım için cepten arayacaklar.sanırım 22. haftada çağıracak.üff aşıdan sonra da baya ağrı oluyo..aklınızda bulunsun kolonyayı buzdolabına koyun sonra pamuğa döküp ağrıyan bölgeye koyun.iyi gelecektir....
ha bide 3lü tarama sonucum ii çıktı ama şekerim düşük inşallah bişey olmaz.salı günü da endokrine gidecem.hayırlısıyla şu günler bi geçse....
gözün aydın canım sonucunun ii çıkmasına çok sevindim şeker konusu nda da umarım problem çıkmaz içini rahat tut herşey gönlünce olur inşallah... bilgiler ii oldu valla burdan baya bi şey öğreniyoruz gebelikle ilgili sağlık ocağına gitmek aklımın ucundan geçmezdi bu hafta olayını da öğrendiğimiz ii oldu aşmadan gidelim çok sağol
Kızlar ben 2 de çıkıcam toparlanayım.Bakalım doktormuz ne diyecek??Hatunun keyfi yerindemi içerdep.tesi görüşürüz kendinize ve bebişleribiz ii bakın.....
Kızlar ben 2 de çıkıcam toparlanayım.Bakalım doktormuz ne diyecek??Hatunun keyfi yerindemi içerdep.tesi görüşürüz kendinize ve bebişleribiz ii bakın.....
sende sağol canım valla bende çok şey öğreniyorum burdan. bu arada az önceki konu isimdi.eşim yavuzhan da çok ısrarcı ama ben beğenemedim bi türlü.yavuz sultan hayranıda kendisi.acaba yanına bide efe eklesek olur mu.bilemedim offff nasıl ikna edecem bu inatçıyı.
bu arada kızlar bebişlere ne zaman alış veriş yapmaya başlayacaksınız.annem bi hevesle bişeyler almış ama ben havaların ısınmasını bekliyorum.daha yazlık bişeyler çkısında. zıbınlar hep uzun kollu.ayyy heyecanlandım valla..bugün mü başlasam alışverişe
slm yasil_haktanemin. benimde oğluşum olacak.kızı bulana kadar devamilk bebeğim ama olsun kız çocuklarını çok seviyorum.ama tabiki ALLAH tan hayırlısı hepimize
selam herkeseee
oğlum diş çıkarıyo çok huysuz o yüzden pek katılamıyorum aranıza ama ara ara takip etmeye çalışıyorum yazamasamda
tetanoz aşısı biri 5.ayda diğeri6.ayda oluyo ve ilk vurulanın yeri epey bi ağırıyo
ben tek doz vurulcam 2.hamileliğim çok yakın olduğu için
cinsiyetler ne güzel belli oluyor artık yavaş yavaş
doktorun dediğine göre 2.bebeğimde %80 erkek
sağlıklı olsunda kız erkek farketmiyo gerçi ama hala %20lik bi kız şansımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?