2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba yasil haktanemin senide 2. ye hamilesin sanırım ilk bebişi ne kadarlık benimde 2. hamilelliğim tekdoz aşı olacağım

kaan ismide güzel ama kocişimin yüzünden isim beğenemiyom.o beğendi bende boyun eğecem galiba ama beğenmedim yaaaaaaaaaaaa

arkadaşar kızım olacak bende isim konusunda kararsızım oğlumda daha rahat ism belirlemştik ki ozamanda kız ismi bulmak kolay diyordum ama seçene çok olunca size düşündüklerim yazayım defne -elvin-simay-masal hangisi sizce

yasil_haktanemin, canım araları gerçekten çok az ne güzel ikisini birlikte büyüteceksin
bende ikinciyi kzı olur diye istiyorum açıkcası maddi durumum ii olursa 3 e kadar yolu var bakalım:))

oğlum yaramaz ve çok hareketli,
gün boyu peşinden koşuyorum
ikincide olunca çok zor olacak biliyorum
ama dediğin gibi en azından ikisi bir arada büyüyecekler ve tam büyüdü derken herşeye yeniden başlamak zorunda kalmayacağım

en azından kendimi böyle avutuyorum

merhaba yasil haktanemin senide 2. ye hamilesin sanırım ilk bebişi ne kadarlık benimde 2. hamilelliğim tekdoz aşı olacağım

seninkiyle 2 ay araları sanırım tickere bakarsak
1 yaşına girdi aralık 16da oğluşum
ekim bebeğimi senin kaan'ın?

simay ve masal güzelmiş
zümra berre mina nil duru berrak isimlerinide beğeniyorum ben
bakalım erkek dendi ama kesin değil
kızım olursa bunlardan birini koyarım herhalde

evet canım 8 ekim doğumllu kaanımız kızımız daürpriz yaptı biraz erken geldi ama böyle hayırlıymış Rabbim kolaylığını verir çlışıyrsun canıım sen

evet canım 8 ekim doğumllu kaanımız kızımız daürpriz yaptı biraz erken geldi ama böyle hayırlıymış Rabbim kolaylığını verir çlışıyrsun canıım sen
allah bağışlasın yavrularını

yok ev hanımıyım
çalışsam daha zor olurdu herhalde
allah tüm çalışan annelere yardımcı olsun

sen çalışıyomusun?

benim de kızım olacak inşallah.ben de seni gibi kararsızım ama yazdıkların arasında engüzeli masal bence .

zor canım ya
bakıcı kabul edecekmi 2.bir çocuğu?
maaşı artacaktır tabi ama yapabilirse kalacaktır
çalışınca belki ev stresinden uzaklaşılıyo ama şu bakıcı işi yok mu((

kabul edecek canım tabi parasıda artacak ,inan haftasonları dah çok yorulyorumpazartesi bi okula gitsemde dinlensm der hale geldim

benim de kızım olacak inşallah.ben de seni gibi kararsızım ama yazdıkların arasında engüzeli masal bence .

teşekkkürler canım sen ne düşünüyrsun ismini bebişin
ben çok farklı isimleri sevmiyorum asllında masal da çokmu bu dönem diye kararsızım daha doğuma kadar çok değişir gibi duruyor

merhaba arkadaşlar bir konuda sizlere danışmak istiyorum çenemde bir beze çıktı ve oda apse yaptı bugun doktora gittim oda antibiyotik verdi doktoruna da sor dedi ilacı sordum içebilirsin dedi ama benım aklıma cok takıldı içsem mi içmesem mi sonuçta antibiyotik siz ne yapardınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…