minikmucizem hoşgeldin
gunaydın kuzu egeee
kolay gelsın kuzucum nasılsınn
egeeeee nasılsınn gezdınızmı oykunle(eylul):):):):):)
hahhahahahahha
Günaydın kızlar, ben bugün giremeyeceğim, müşavirimiz geldi...
Yarın görüşürüz..
cnm günaydın telaş yapmaa mnemli biey olduğunu sanmıyprum.. ama içim rahat değil diyorsan dr ara yarın da gideceksin nasılsa..günaydın kızlarrr iyi haftalar,
perşembeden beri karnım acaip ağrıyo yaaa...kasıklarım çekiliyo...eşim telaşlanıyo diye ben de pek durmadım üstünde ama bugün de aşırı bulantım var...
normalde kontrolüm yarın ama, bugünden gitsem mi acaba...:26:
bu arada kızımın uyku seti, yorganı, yan yatma ve boğulma önleyici yastığı alındı teyzesi tarafındanbabaannesi de harıl harıl örgüye devam ediyi...dün de eşimin ve rahmetli abisinin kundaklarını bulup çıkarmış sandığından...ağlamamak için zor tuttum kendimi...düşünsenize, o minnacık kundağa sığan bi bebe olarak doğuyoruz, binbir emekle büyütülüyoruz, şimdi bizler ana baba olacağız Allahın izniyle...
Herkes kendine tikkat etsin, durumumda bi değişiklik olursa haber ederim
öpüyommm
puslu bir istanbul sabahından herkese günaydınn
millet hala uyanamıdımııı
Günaydın kızlar, ben bugün giremeyeceğim, müşavirimiz geldi...
Yarın görüşürüz..
günaydın kızlarrr iyi haftalar,
perşembeden beri karnım acaip ağrıyo yaaa...kasıklarım çekiliyo...eşim telaşlanıyo diye ben de pek durmadım üstünde ama bugün de aşırı bulantım var...
normalde kontrolüm yarın ama, bugünden gitsem mi acaba...:26:
bu arada kızımın uyku seti, yorganı, yan yatma ve boğulma önleyici yastığı alındı teyzesi tarafındanbabaannesi de harıl harıl örgüye devam ediyi...dün de eşimin ve rahmetli abisinin kundaklarını bulup çıkarmış sandığından...ağlamamak için zor tuttum kendimi...düşünsenize, o minnacık kundağa sığan bi bebe olarak doğuyoruz, binbir emekle büyütülüyoruz, şimdi bizler ana baba olacağız Allahın izniyle...
Herkes kendine tikkat etsin, durumumda bi değişiklik olursa haber ederim
öpüyommm
günaydıııııııııııınnnnnnnn
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın kızlar.
Nasılsınız. Yeni hafta güzelliklerle geçsin. hepinize kolay gelsin.
Benim de yatarken sağa sola döndüğümde karnımın içinde ağrılar oluyor. 5 dk sonra geçiyor. bebek ağırlaşmaya başladıkça olan ağrılar mı acaba? Sizde de oluyor mu?
C.tesi kızıma çok güzel ciciler aldım :)
mothercare'de ve zara da indirimler var haberiniz olsun.
günaydın cnmmmgünaydıııııııııııınnnnnnnn
günaydın cnmm güzel dileklerin için teşekkürler..Günaydınnnn, çok güzel bir hafta olsun inşallah..
Aa kuzu günlerdir yoksun amaaa..
Benim de ağrılarım arttı bu aralar, dr. normal dedi. Yoktur inşallah bişey ama çok rahatsızsan doktoruna sor istersenn
günaydın cnmmGünaydın hayırlı sabahlar
Günaydın kızlar.
Nasılsınız. Yeni hafta güzelliklerle geçsin. hepinize kolay gelsin.
Benim de yatarken sağa sola döndüğümde karnımın içinde ağrılar oluyor. 5 dk sonra geçiyor. bebek ağırlaşmaya başladıkça olan ağrılar mı acaba? Sizde de oluyor mu?
C.tesi kızıma çok güzel ciciler aldım :)
mothercare'de ve zara da indirimler var haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?