2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa ben oturup kalkarken yada yataktan doğrulurken ağrılarım oluooo anlık ağrılar.. sanırım 5. aydan sonra böle zorlaşmaya başlıo gebelik.. Allah her anne adayına yardım etsin,sağlık ve sabır versin inşallahhh...son 4 ay ha gayrettttt..

günaydınnnnnnnnnnnnnn iyi pazarlar yıne kımse yok dünkü ağrım geçti şükürrrler olsunnnnnnn bugun iiyim maşallah

selam kızlar
çook uzun zamandır bakamamıştım foruma kalabalıklaşıyoruz sanırım, ne güzel. Herkese sağlıklı günler diliyorum.

iyi aksamlar hanimlar ben geldim nasilsiniz?
Uzun zamandir yoktum yine . Yarin sabah doktora gidiyorum insallah yolundadir hersey.
Birde galiba hissdiyorum artik bebisimi:)

offffffff ben herkesı cok ozledım ya ama benden laf acan olmamıs bakıyorumda vay vay bende dıyorumkı anneme anne arkadaslarım var gokyuzu yakamoz ege kocamınkuzusu annem de dıyorkı kızım bunlar arkadaslarının ısımlerımı ay ne gulüştük ya resmen krız tuttu evet dedım alla alla dıo hele comely ye cok sasırdı o kım nasıl yanı yabancımı dıo hahahaha sonra olayı anlatınca kadın gulme krızıne gırdı :82:

günaydın kızlarrr iyi haftalar,
perşembeden beri karnım acaip ağrıyo yaaa...kasıklarım çekiliyo...eşim telaşlanıyo diye ben de pek durmadım üstünde ama bugün de aşırı bulantım var...
normalde kontrolüm yarın ama, bugünden gitsem mi acaba...:26:
bu arada kızımın uyku seti, yorganı, yan yatma ve boğulma önleyici yastığı alındı teyzesi tarafından babaannesi de harıl harıl örgüye devam ediyi...dün de eşimin ve rahmetli abisinin kundaklarını bulup çıkarmış sandığından...ağlamamak için zor tuttum kendimi...düşünsenize, o minnacık kundağa sığan bi bebe olarak doğuyoruz, binbir emekle büyütülüyoruz, şimdi bizler ana baba olacağız Allahın izniyle...
Herkes kendine tikkat etsin, durumumda bi değişiklik olursa haber ederim
öpüyommm

gunaydın kuzu egeee
kolay gelsın kuzucum nasılsınn
egeeeee nasılsınn gezdınızmı oykunle(eylul):):):):):)
hahhahahahahha

günaydın cnnmm

gezdim :)) valla mahvetti beni maddi manevi.
hem yordu hemde ne bitmez istedkleri var doyumsuz yaa.. al al alll dellendim valla almadım tabi heristediğini ama alsam yok demiycek:))
sen nasılsın neler yaptın dinlendin mii

cnm günaydın telaş yapmaa mnemli biey olduğunu sanmıyprum.. ama içim rahat değil diyorsan dr ara yarın da gideceksin nasılsa..

puslu bir istanbul sabahından herkese günaydınn
millet hala uyanamıdımııı

Günaydınnnn, çok güzel bir hafta olsun inşallah..

Günaydın kızlar, ben bugün giremeyeceğim, müşavirimiz geldi...
Yarın görüşürüz..

Aa kuzu günlerdir yoksun amaaa..

Benim de ağrılarım arttı bu aralar, dr. normal dedi. Yoktur inşallah bişey ama çok rahatsızsan doktoruna sor istersenn

Günaydın kızlar.
Nasılsınız. Yeni hafta güzelliklerle geçsin. hepinize kolay gelsin.

Benim de yatarken sağa sola döndüğümde karnımın içinde ağrılar oluyor. 5 dk sonra geçiyor. bebek ağırlaşmaya başladıkça olan ağrılar mı acaba? Sizde de oluyor mu?

C.tesi kızıma çok güzel ciciler aldım :)
mothercare'de ve zara da indirimler var haberiniz olsun.

günaydıııııııııııınnnnnnnn

Günaydın hayırlı sabahlar

Günaydıııınn herkeseee... Ben de çok güzel bi nevresim takımıyla küvet aldım bebişe :) çoook hoşuma gitti bebişe bişeyler almak.. Bi tek kıyafetlere elim gitmiyor sanki giyemeden büyüyecekmiş gibi geliyor bana kıyafetler..

günaydıııııııııııınnnnnnnn
günaydın cnmmm

günaydın cnmm güzel dileklerin için teşekkürler..

Günaydın hayırlı sabahlar
günaydın cnmm

günaydın cnmmm
bende de oluyor cnm sanırım bebişden:) dahada ağırlaşacağız..
cicilerini güle güle giysin teyzesinin gülü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…