Günaydıııınn herkeseee... Ben de çok güzel bi nevresim takımıyla küvet aldım bebişe :) çoook hoşuma gitti bebişe bişeyler almak.. Bi tek kıyafetlere elim gitmiyor sanki giyemeden büyüyecekmiş gibi geliyor bana kıyafetler..
günaydın cnmmm
bende de oluyor cnm sanırım bebişden:) dahada ağırlaşacağız..
cicilerini güle güle giysin teyzesinin gülü....
aa süper yaa ne güzel. nasıldı neler yapıyordu ... cinsiyet neydi senin canm. okadar karıştıki kimin neyi olcak hatırlamıyorumm..Haftasonu herkes alışverişteymiş demek benim oğluma da teyzesi bir sürü şey aldı
hepimiz iyi günlerde kullanırız inşallah ...biz cumartesi günü fazladan bir doktor kontrolü daha geçirdik annemle ablamla birlikte hastanede işimiz vardı
hazır gitmişken bebeği görmek istediler doktorumuzda müsaitti keyfi bir kontrol oldu
ok burdayız ama işleri toparlamaya çalışıyorum bende. cumartesi gelmeyince:))Ben bi toplantıya girip gelicemmm, gelince size danışacaklarım var kaybolmayınnn
Günaydın canım güle güle güle kullansın bebişin :)
Çok sağol egecim. Henüz erken olduğu için almayacaktım ama indirim var diye dayanamadım.
3-5 bişeyler aldım.
aa süper yaa ne güzel. Nasıldı neler yapıyordu ... Cinsiyet neydi senin canm. Okadar karıştıki kimin neyi olcak hatırlamıyorumm..
Ok burdayız ama işleri toparlamaya çalışıyorum bende. Cumartesi gelmeyince:))
güle güle giysin .. Bende istiyorum ama şu perinatolojiyide bir atlatalım hayırlısı ile sonra alırım inşallah yavaş yavaş..
Dün ben bebişimi baya bi hissettim. Elimi karnıma koyunca 3-4 kere tekmeledi hissettim. Ama ablası koydu bekledi ama yapmadı cadı.. üzüldüm kızıma..
aa süper yaa ne güzel. nasıldı neler yapıyordu ... cinsiyet neydi senin canm. okadar karıştıki kimin neyi olcak hatırlamıyorumm..
ok burdayız ama işleri toparlamaya çalışıyorum bende. cumartesi gelmeyince:))
güle güle giysin .. bende istiyorum ama şu perinatolojiyide bir atlatalım hayırlısı ile sonra alırım inşallah yavaş yavaş..
dün ben bebişimi baya bi hissettim. elimi karnıma koyunca 3-4 kere tekmeledi hissettim. ama ablası koydu bekledi ama yapmadı cadı.. üzüldüm kızıma..
benim erkek canım çok şükür iyiydi yanımda annemler olduğu için doktorda biraz torpil yaptı uzun uzun baktı bebişe bir sürü resim çekti moral bulup geldim
çokkk güzel senin adına sevindimm. Allah nazardan korusun...
Sen nerede oturuyordunn .. Daha önce konuşmuştuk sankii
günaydın kızlar, naber....
Herkes alışverişteymiş h.sonu herhalde.. ben daha birşey almadım, yılbaşında sadece bir Gs li body ve çorap geldi o kadar. Onun dışındada 32 haftayı görmeden almam, kızımda da almamıştım. Haksızlık olmasın dimi ...Mothercare de de, Marks&Spencer da da body ler çok ucuzdu tavsiye ederim alacaklara.. Bu arada Kozyatağı'nda Mothercare in outleti var, orda çok daha uygun şeyler bulunabiliyor... Bilginize kızlar... Ben birde C&A ve LC ye baktım da onlarda da çok ucuz ve çok kaliteli body ler falan var. özellikle C&A'nın dokuması ekstradan birde organik... Onlara da bakın bence hazır alışverişe başlamışken... Ben sadece bakıyorum şimdilik..
Egecim senin kız tekme atmış haftasonu bol bol ne güzel, benimki de h.sonu çok yorulduğumdan mıdır nedir h.sonları pek oynamıyor.
günaydın cnmm bende almamaya çalışıyorum ama bi çorap felan içim gidiyor .. 2 şubatı atlatalım alacam artık..
nasılsın haftaya başladık ama işler baya bi yoğun fazla yazamıyorumm
evet teyzesi baya bi hareketlendi.. şükür
yoruluyorsan oybnamaz annesi normaldir. ben ayakta felan oluyorsam anlamıyoum.. ancak 6.ayda hissederiz..değil mi?
offf bu iş yoğunluğu boğuyor beni kızlar nefes alamıyorum artık yeter yaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?