2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkes almaya başladı desenize.. güle güle iyi günlerde giysinler inşallah..
bende 1 tane çorap aldım pembiş. eylül alınca bebişede alalım deedik:) bende 2/2 de kontrolum var şeker yüklemesi felan ondan sonra almaya başlarım ama şimdilik şu önemli kontrolude atlatalım allahın izniyle sonra inşallah.. korkuyorum:)

Haftasonu herkes alışverişteymiş demek benim oğluma da teyzesi bir sürü şey aldı
hepimiz iyi günlerde kullanırız inşallah ...biz cumartesi günü fazladan bir doktor kontrolü daha geçirdik annemle ablamla birlikte hastanede işimiz vardı
hazır gitmişken bebeği görmek istediler doktorumuzda müsaitti keyfi bir kontrol oldu

Günaydın canım güle güle güle kullansın bebişin :)

günaydın cnmmm
bende de oluyor cnm sanırım bebişden:) dahada ağırlaşacağız..
cicilerini güle güle giysin teyzesinin gülü....

Çok sağol egecim. Henüz erken olduğu için almayacaktım ama indirim var diye dayanamadım.
3-5 bişeyler aldım.

aa süper yaa ne güzel. nasıldı neler yapıyordu ... cinsiyet neydi senin canm. okadar karıştıki kimin neyi olcak hatırlamıyorumm..

Ben bi toplantıya girip gelicemmm, gelince size danışacaklarım var kaybolmayınnn
ok burdayız ama işleri toparlamaya çalışıyorum bende. cumartesi gelmeyince:))

Günaydın canım güle güle güle kullansın bebişin :)

Çok sağol egecim. Henüz erken olduğu için almayacaktım ama indirim var diye dayanamadım.
3-5 bişeyler aldım.

güle güle giysin .. bende istiyorum ama şu perinatolojiyide bir atlatalım hayırlısı ile sonra alırım inşallah yavaş yavaş..
dün ben bebişimi baya bi hissettim. elimi karnıma koyunca 3-4 kere tekmeledi hissettim. ama ablası koydu bekledi ama yapmadı cadı.. üzüldüm kızıma..

benim erkek canım çok şükür iyiydi yanımda annemler olduğu için doktorda biraz torpil yaptı uzun uzun baktı bebişe bir sürü resim çekti moral bulup geldim

günaydın kızlar, naber....
Herkes alışverişteymiş h.sonu herhalde.. ben daha birşey almadım, yılbaşında sadece bir Gs li body ve çorap geldi o kadar. Onun dışındada 32 haftayı görmeden almam, kızımda da almamıştım. Haksızlık olmasın dimi ...Mothercare de de, Marks&Spencer da da body ler çok ucuzdu tavsiye ederim alacaklara.. Bu arada Kozyatağı'nda Mothercare in outleti var, orda çok daha uygun şeyler bulunabiliyor... Bilginize kızlar... Ben birde C&A ve LC ye baktım da onlarda da çok ucuz ve çok kaliteli body ler falan var. özellikle C&A'nın dokuması ekstradan birde organik... Onlara da bakın bence hazır alışverişe başlamışken... Ben sadece bakıyorum şimdilik..

benim erkek canım çok şükür iyiydi yanımda annemler olduğu için doktorda biraz torpil yaptı uzun uzun baktı bebişe bir sürü resim çekti moral bulup geldim

çokkk güzel senin adına sevindimm. allah nazardan korusun...
sen nerede oturuyordunn .. daha önce konuşmuştuk sankii

Egecim senin kız tekme atmış haftasonu bol bol ne güzel, benimki de h.sonu çok yorulduğumdan mıdır nedir h.sonları pek oynamıyor.

günaydın cnmm bende almamaya çalışıyorum ama bi çorap felan içim gidiyor .. 2 şubatı atlatalım alacam artık..
nasılsın haftaya başladık ama işler baya bi yoğun fazla yazamıyorumm

Egecim senin kız tekme atmış haftasonu bol bol ne güzel, benimki de h.sonu çok yorulduğumdan mıdır nedir h.sonları pek oynamıyor.

evet teyzesi baya bi hareketlendi.. şükür
yoruluyorsan oybnamaz annesi normaldir. ben ayakta felan oluyorsam anlamıyoum.. ancak 6.ayda hissederiz..değil mi?

günaydın cnmm bende almamaya çalışıyorum ama bi çorap felan içim gidiyor .. 2 şubatı atlatalım alacam artık..
nasılsın haftaya başladık ama işler baya bi yoğun fazla yazamıyorumm

Ben iki gündür kendimi çok yorgun hissediyorum nedense, bugünde yeni uyandım, havada kapalı ya ondan herhalde, bende 7 Şubatta gidicem Rıza beyden, muayenehanesinden randevu aldım. Bakalım hayırlısı. Ya zaten bizimkiler 2.olunca, ben ona öyle battaniye falan almıycamki, puset, park yatak falan herşey hazır. Sadece 8-10 body, 1-2 hastane çıkışı gibi birşeyler, biraz çorap, başka ne olur ki Ege? Bu kadar dimi.. Zaten yaz bebeği olcak, birde burda alışveriş yapanlara da söylemek lazım 0-3 ay almamak lazım eşyaları, 3-6 ay falan almak lazım yoksa tulumlar olmayabiliyor. Benim kızın boyu uzundu valla tulumlar olmamıştı daha işlk günden.. Senin aklına gelen başka birşey varsa söyle Ege... Ha birde kusmuk mendilleri en önemlisi bence..

evet teyzesi baya bi hareketlendi.. şükür
yoruluyorsan oybnamaz annesi normaldir. ben ayakta felan oluyorsam anlamıyoum.. ancak 6.ayda hissederiz..değil mi?

Ya ben artık sıkıldım bu işten, bi oynuyor bi oynamıyor, kulağını çekçem bu kızın, böyle olunca da insanın aklı kalıyor. Şöyle koca koca tekmeleri ne zaman hissedicez diye düşünüyorum bende... Herhalde 24-25 haftada dimi... 6.ay gibi.

günaydın kızlar size düünyaaaa kadar havadisim var :))
öncelikle cumartesi günü taşındık. eşyalarım çokşükür sapasağlam taşındı. mobilyaları adamlar tek tek söküp yeni evde taktılar, avizeleri taktılar,kapı kilidini taktılar, taşımak dışında bisürü işimizi hallettiler yani:)) pazar günü de, halam beni utandırdı geldi dünya kadar işimi gördü sağolsun ya, salonu oturma odasını ve yatak odasını herşeyiyle yerleştirdik beraber, eşim yerleri sildi, perdeleri yıkadı taktı. bana çok az iş bıraktılar sağolsunlar..
şimdi bi mutfak çalışma odası ve giriş kaldı. ve tabi wc ile banyo elden geçecek..
taşınacak arkadaşlara tavsiyelerim,
-yemek takımlarımı tek tek gazetelere sardım ve sağlam koliler satın aldım onlara yerleştirdim.
-bolca hurç aldım kıyafetler için.
-yorganları hem hurçlarına koydum hem de annem eski perdelerden taşıma hurcu dikmişti böylece hiç kirlenmedi.
-ıvır zıvır şeyleri de çöp torbalarına doldurdum (jumbo boy tavsiye ederim)

ha bi de gülmeyin, cumartesi eşyalar bittikten sonra eşimin gömleği değişecekti, armadaya gittik, mothercareden bebeğime ilk cicilerini aldım, o kadar o kadar mutlu oldum ki, tüüm yorgunluğum gitti :))
burda tavsiye eden arkadaşlara çok teşekkürler, kısa kollu 7li body aldım 32 tlye, bi de 10lu set aldım beyaz, 40tlye. şu taşınma işleri bitsin fotosunu koycam:))

offf bu iş yoğunluğu boğuyor beni kızlar nefes alamıyorum artık yeter yaaa.....

Canım seninde işler hep yoğun ya, elemanlar yetişemiyor demek ki söleyin patrona birini daha alsın ya delimi bunlar.. çalış çalış nereye kadar, verim alamazlar ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…