ya bende hafıza kaybımı oldu necuma günü pazar muhabbeti olunca konuştuk bayrampaşadayım
valla bende battaniye yorgan felan yapmıycam . dediğin gibi body felan çorap bi kaç tulum ama 3-6 aylık alrırm alt pijamaalar varya ayaklı onlardan alalım yelek tarzı şeyler alıcam haziran bebeleri ama sonuçta üşülr onlar.. kusmuk bezi yapmak lazım kesinlikle... off tekrar başlıycaz ben biraz korkuorum öyküm yaa rahatlamıştık tam :))Ben iki gündür kendimi çok yorgun hissediyorum nedense, bugünde yeni uyandım, havada kapalı ya ondan herhalde, bende 7 Şubatta gidicem Rıza beyden, muayenehanesinden randevu aldım. Bakalım hayırlısı. Ya zaten bizimkiler 2.olunca, ben ona öyle battaniye falan almıycamki, puset, park yatak falan herşey hazır. Sadece 8-10 body, 1-2 hastane çıkışı gibi birşeyler, biraz çorap, başka ne olur ki Ege? Bu kadar dimi.. Zaten yaz bebeği olcak, birde burda alışveriş yapanlara da söylemek lazım 0-3 ay almamak lazım eşyaları, 3-6 ay falan almak lazım yoksa tulumlar olmayabiliyor. Benim kızın boyu uzundu valla tulumlar olmamıştı daha işlk günden.. Senin aklına gelen başka birşey varsa söyle Ege... Ha birde kusmuk mendilleri en önemlisi bence..
ya cnm özverili neden oluyorsun bırak allahaşkına sen mi kurtarcaksınn. yanlış yapıyorusn..offf bu iş yoğunluğu boğuyor beni kızlar nefes alamıyorum artık yeter yaaa.....
ben iki gündür kendimi çok yorgun hissediyorum nedense, bugünde yeni uyandım, havada kapalı ya ondan herhalde, bende 7 şubatta gidicem rıza beyden, muayenehanesinden randevu aldım. Bakalım hayırlısı. Ya zaten bizimkiler 2.olunca, ben ona öyle battaniye falan almıycamki, puset, park yatak falan herşey hazır. Sadece 8-10 body, 1-2 hastane çıkışı gibi birşeyler, biraz çorap, başka ne olur ki ege? Bu kadar dimi.. Zaten yaz bebeği olcak, birde burda alışveriş yapanlara da söylemek lazım 0-3 ay almamak lazım eşyaları, 3-6 ay falan almak lazım yoksa tulumlar olmayabiliyor. Benim kızın boyu uzundu valla tulumlar olmamıştı daha işlk günden.. Senin aklına gelen başka birşey varsa söyle ege... Ha birde kusmuk mendilleri en önemlisi bence..
günaydın kızlar size düünyaaaa kadar havadisim var :))
öncelikle cumartesi günü taşındık. eşyalarım çokşükür sapasağlam taşındı. mobilyaları adamlar tek tek söküp yeni evde taktılar, avizeleri taktılar,kapı kilidini taktılar, taşımak dışında bisürü işimizi hallettiler yani:)) pazar günü de, halam beni utandırdı geldi dünya kadar işimi gördü sağolsun ya, salonu oturma odasını ve yatak odasını herşeyiyle yerleştirdik beraber, eşim yerleri sildi, perdeleri yıkadı taktı. bana çok az iş bıraktılar sağolsunlar..
şimdi bi mutfak çalışma odası ve giriş kaldı. ve tabi wc ile banyo elden geçecek..
taşınacak arkadaşlara tavsiyelerim,
-yemek takımlarımı tek tek gazetelere sardım ve sağlam koliler satın aldım onlara yerleştirdim.
-bolca hurç aldım kıyafetler için.
-yorganları hem hurçlarına koydum hem de annem eski perdelerden taşıma hurcu dikmişti böylece hiç kirlenmedi.
-ıvır zıvır şeyleri de çöp torbalarına doldurdum (jumbo boy tavsiye ederim)
ha bi de gülmeyin, cumartesi eşyalar bittikten sonra eşimin gömleği değişecekti, armadaya gittik, mothercareden bebeğime ilk cicilerini aldım, o kadar o kadar mutlu oldum ki, tüüm yorgunluğum gitti :))
burda tavsiye eden arkadaşlara çok teşekkürler, kısa kollu 7li body aldım 32 tlye, bi de 10lu set aldım beyaz, 40tlye. şu taşınma işleri bitsin fotosunu koycam:))
evet canım benimde aklıma geldi bu söylediklerin cumartesi günü ablamın aldıklarından bir iki tanesini sadece 0-3 ay aldık diğerlerini 3-6 ay alıyoruz
kusmul mendilinide kenarları oyalı 10 lu paket vardı ondan aldım
tabi cnmm dediğim gibi 6.aydan itibaren yeriz tekmeleri. ama hareket etmezsede delleniyorum psikopata bağlıyorum sürekli dinliyorumm.. benim kız alt tarafa vuruyor amaYa ben artık sıkıldım bu işten, bi oynuyor bi oynamıyor, kulağını çekçem bu kızın, böyle olunca da insanın aklı kalıyor. Şöyle koca koca tekmeleri ne zaman hissedicez diye düşünüyorum bende... Herhalde 24-25 haftada dimi... 6.ay gibi.
cnm gözünaydın güle güle otur inşallah.. ohh bitti eziyet.. bebişinin de cicleri hayırlı olsun.. iyi günlerde kullansın.. darısı bize artık bakalımmgünaydın kızlar size düünyaaaa kadar havadisim var :))
öncelikle cumartesi günü taşındık. eşyalarım çokşükür sapasağlam taşındı. mobilyaları adamlar tek tek söküp yeni evde taktılar, avizeleri taktılar,kapı kilidini taktılar, taşımak dışında bisürü işimizi hallettiler yani:)) pazar günü de, halam beni utandırdı geldi dünya kadar işimi gördü sağolsun ya, salonu oturma odasını ve yatak odasını herşeyiyle yerleştirdik beraber, eşim yerleri sildi, perdeleri yıkadı taktı. bana çok az iş bıraktılar sağolsunlar..
şimdi bi mutfak çalışma odası ve giriş kaldı. ve tabi wc ile banyo elden geçecek..
taşınacak arkadaşlara tavsiyelerim,
-yemek takımlarımı tek tek gazetelere sardım ve sağlam koliler satın aldım onlara yerleştirdim.
-bolca hurç aldım kıyafetler için.
-yorganları hem hurçlarına koydum hem de annem eski perdelerden taşıma hurcu dikmişti böylece hiç kirlenmedi.
-ıvır zıvır şeyleri de çöp torbalarına doldurdum (jumbo boy tavsiye ederim)
ha bi de gülmeyin, cumartesi eşyalar bittikten sonra eşimin gömleği değişecekti, armadaya gittik, mothercareden bebeğime ilk cicilerini aldım, o kadar o kadar mutlu oldum ki, tüüm yorgunluğum gitti :))
burda tavsiye eden arkadaşlara çok teşekkürler, kısa kollu 7li body aldım 32 tlye, bi de 10lu set aldım beyaz, 40tlye. şu taşınma işleri bitsin fotosunu koycam:))
koyun bakalım fikir olur birbirimize..resimlerini çektim cicilerin ama yoğunluktan ekleyemiyorum
günaydınn sanada iyi haftalar...Herkese günaydınlarrr..,iyi haftalar olsun inşallahh :80:
ya bende hafıza kaybımı oldu ne
:))))
valla bende battaniye yorgan felan yapmıycam . dediğin gibi body felan çorap bi kaç tulum ama 3-6 aylık alrırm alt pijamaalar varya ayaklı onlardan alalım yelek tarzı şeyler alıcam haziran bebeleri ama sonuçta üşülr onlar.. kusmuk bezi yapmak lazım kesinlikle... off tekrar başlıycaz ben biraz korkuorum öyküm yaa rahatlamıştık tam :))
ya cnm özverili neden oluyorsun bırak allahaşkına sen mi kurtarcaksınn. yanlış yapıyorusn..
aa kesinlikle tülbentlerden bende yaptırcam çok kolaylık onlar yaa. evet havlusunun içne bende koyuyorum tülbent:))Ya o mendiller hayat kurtarıyor canım benim annem tülbentten kenarlarını oyalayarak yapmıştı ama çok kullanışlı şeyler... Biryere giderken falan ben bebeğin sırtına koyuyordum, teri onda kalıyordu, arabadan inerken alıyordum mendili, bebek kupkuru... süper yani herşeyde kullanıyorsun, çok lazım oluyor. ben bir 20 tane falan yaptırcam. Birde bebek teni ilk doğduğunda çok hassas oluyor ya havlusunun içine de tülbent almak lazım beyaz... aklında olsun...
offffffffffffffffffffffffffffff
aa kesinlikle tülbentlerden bende yaptırcam çok kolaylık onlar yaa. evet havlusunun içne bende koyuyorum tülbent:))
ne oldu neden off ladın pazartesi sendromu bende var sendedemi var:)
ya o mendiller hayat kurtarıyor canım benim annem tülbentten kenarlarını oyalayarak yapmıştı ama çok kullanışlı şeyler... Biryere giderken falan ben bebeğin sırtına koyuyordum, teri onda kalıyordu, arabadan inerken alıyordum mendili, bebek kupkuru... Süper yani herşeyde kullanıyorsun, çok lazım oluyor. Ben bir 20 tane falan yaptırcam. Birde bebek teni ilk doğduğunda çok hassas oluyor ya havlusunun içine de tülbent almak lazım beyaz... Aklında olsun...
Evet ayaklı pijama ve yelek çok önemli, aslında sadece 1 tane hastane seti alıp, ayaklı pijamayla idare ederiz belki. Ya zaten hediye falanda gelir. Çok masraf yapmayı düşünmüyorum ben. Ben kzımdada abartmadım hiç zaten, artık aklı eriyor diye alıyorum yoksa ne gerek var 4-5 yaşına kadar fazla abartmamak lazım... Sorma Ege bende korkuyorum, kızlar büyümüştü artık çok rahattık ama napalım ya bebekte eve neşe getiriyor, inşallah uslu bebekler olurlar da rahat ederiz. Bizim sitede Duru diye Aslının arkadaşı var, mesela bebek hastaneden geldi, gece uyuyup, sabah uyanmaya başladı, hiç uykusuzluk sorunu yaşamadı, çok erken konuştu, çok zeki hala da öyle, heps, elimizde büyüdü zaten. Senin kuzuda öyle olur belki isminden dolayı...
ya bende aynıyım geçicek eve gidicez onu düşün bide benim eşim çarşamba konya ya gidiyor hep böyle mutsuz tedirgin oluyorum dışarı gittimi aklıma geliyor iyce kötü oluuyroum:)aynen öle bir sürü şey ne biliyim sıkıntı bastı herşey bana bakıyo şuanda herşeyde batıyo uff evde olmak istiyorum
ayyyy yeni heves kız sizin gerçi bizde heves ediyoruz ama daha bi tecrübe var ya rahatız.. biz yaşadıklarımız tekrar yaşıycamız için korku var...:)bak bu terini alma işini iyiki söyledin hiç aklıma gelmezdi
birde hava sıcak olucak terler bebişler böyle önemli şeyleri aklınıza geldikçe yazın lütfen faydası oluyo havlu için tülbentide not aldım sağolasın ben bir liste yaptım bu eksiklerle ilgili ne lazımsa en büyüğünden en küçüğüne yazdım o listeye göre
alışveriş yapıyorum
günaydın cnmm az kalmış ne güzelll hadi hayırlı haberler inşallah..günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
ben hala gün sayıyorum çarşamba kontrol var az kaldı ama çok şükür
şöyle bi geçmişe bakayım birde kahvaltı yapayım gelicem
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
ben hala gün sayıyorum çarşamba kontrol var az kaldı ama çok şükür
şöyle bi geçmişe bakayım birde kahvaltı yapayım gelicem
süper, çok sevindim, işler hallolmuş ne güzel, zaten mutfak falan yavaş yavaş kullandıkça nasıl yerleştirceğine karar verirsin. Hayırlı olsun yeni evin, ev taşımayı bende sevmem ama yeni evde ferahlık,değişiklik valla... Bebişinde yeni cicilerini güle güle giysin canım..
cnm gözünaydın güle güle otur inşallah.. ohh bitti eziyet.. bebişinin de cicleri hayırlı olsun.. iyi günlerde kullansın.. darısı bize artık bakalımm
slm kızlar bişey sorcam memelerde hassasiyet olan varmı .bide koltuk altında beze olan .
Canım seninde işler hep yoğun ya, elemanlar yetişemiyor demek ki söleyin patrona birini daha alsın ya delimi bunlar.. çalış çalış nereye kadar, verim alamazlar ki...
ya cnm özverili neden oluyorsun bırak allahaşkına sen mi kurtarcaksınn. yanlış yapıyorusn..
koyun bakalım fikir olur birbirimize..
biz gerçi kıdemliyiz ama :)) nasılda atarmışım havamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?