2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cuma günü pazar muhabbeti olunca konuştuk bayrampaşadayım
ya bende hafıza kaybımı oldu ne
:))))

valla bende battaniye yorgan felan yapmıycam . dediğin gibi body felan çorap bi kaç tulum ama 3-6 aylık alrırm alt pijamaalar varya ayaklı onlardan alalım yelek tarzı şeyler alıcam haziran bebeleri ama sonuçta üşülr onlar.. kusmuk bezi yapmak lazım kesinlikle... off tekrar başlıycaz ben biraz korkuorum öyküm yaa rahatlamıştık tam :))

offf bu iş yoğunluğu boğuyor beni kızlar nefes alamıyorum artık yeter yaaa.....
ya cnm özverili neden oluyorsun bırak allahaşkına sen mi kurtarcaksınn. yanlış yapıyorusn..

evet canım benimde aklıma geldi bu söylediklerin cumartesi günü ablamın aldıklarından bir iki tanesini sadece 0-3 ay aldık diğerlerini 3-6 ay alıyoruz
kusmul mendilinide kenarları oyalı 10 lu paket vardı ondan aldım

süper, çok sevindim, işler hallolmuş ne güzel, zaten mutfak falan yavaş yavaş kullandıkça nasıl yerleştirceğine karar verirsin. Hayırlı olsun yeni evin, ev taşımayı bende sevmem ama yeni evde ferahlık,değişiklik valla... Bebişinde yeni cicilerini güle güle giysin canım..

Ya o mendiller hayat kurtarıyor canım benim annem tülbentten kenarlarını oyalayarak yapmıştı ama çok kullanışlı şeyler... Biryere giderken falan ben bebeğin sırtına koyuyordum, teri onda kalıyordu, arabadan inerken alıyordum mendili, bebek kupkuru... süper yani herşeyde kullanıyorsun, çok lazım oluyor. ben bir 20 tane falan yaptırcam. Birde bebek teni ilk doğduğunda çok hassas oluyor ya havlusunun içine de tülbent almak lazım beyaz... aklında olsun...

tabi cnmm dediğim gibi 6.aydan itibaren yeriz tekmeleri. ama hareket etmezsede delleniyorum psikopata bağlıyorum sürekli dinliyorumm.. benim kız alt tarafa vuruyor ama

cnm gözünaydın güle güle otur inşallah.. ohh bitti eziyet.. bebişinin de cicleri hayırlı olsun.. iyi günlerde kullansın.. darısı bize artık bakalımm

resimlerini çektim cicilerin ama yoğunluktan ekleyemiyorum
koyun bakalım fikir olur birbirimize..
biz gerçi kıdemliyiz ama :)) nasılda atarmışım havamı

Herkese günaydınlarrr..,iyi haftalar olsun inşallahh :80:
günaydınn sanada iyi haftalar...
birce de izmirde değilmi anacığına kavuştuıu..

Evet ayaklı pijama ve yelek çok önemli, aslında sadece 1 tane hastane seti alıp, ayaklı pijamayla idare ederiz belki. Ya zaten hediye falanda gelir. Çok masraf yapmayı düşünmüyorum ben. Ben kzımdada abartmadım hiç zaten, artık aklı eriyor diye alıyorum yoksa ne gerek var 4-5 yaşına kadar fazla abartmamak lazım... Sorma Ege bende korkuyorum, kızlar büyümüştü artık çok rahattık ama napalım ya bebekte eve neşe getiriyor, inşallah uslu bebekler olurlar da rahat ederiz. Bizim sitede Duru diye Aslının arkadaşı var, mesela bebek hastaneden geldi, gece uyuyup, sabah uyanmaya başladı, hiç uykusuzluk sorunu yaşamadı, çok erken konuştu, çok zeki hala da öyle, heps, elimizde büyüdü zaten. Senin kuzuda öyle olur belki isminden dolayı...

aa kesinlikle tülbentlerden bende yaptırcam çok kolaylık onlar yaa. evet havlusunun içne bende koyuyorum tülbent:))

offffffffffffffffffffffffffffff

ne oldu neden off ladın pazartesi sendromu bende var sendedemi var:)

aa kesinlikle tülbentlerden bende yaptırcam çok kolaylık onlar yaa. evet havlusunun içne bende koyuyorum tülbent:))

ne oldu neden off ladın pazartesi sendromu bende var sendedemi var:)

aynen öle bir sürü şey ne biliyim sıkıntı bastı herşey bana bakıyo şuanda herşeyde batıyo uff evde olmak istiyorum

bak bu terini alma işini iyiki söyledin hiç aklıma gelmezdi
birde hava sıcak olucak terler bebişler böyle önemli şeyleri aklınıza geldikçe yazın lütfen faydası oluyo havlu için tülbentide not aldım sağolasın ben bir liste yaptım bu eksiklerle ilgili ne lazımsa en büyüğünden en küçüğüne yazdım o listeye göre
alışveriş yapıyorum

öyküm valla bende ne kadar duru ismi duyduysam hep olumlu şeyler söylüyorlar. kendimden ziyade uslu olmasını annem için istiyorum kadıncağız bakacak hem eylül var hem bebiş mahvetmesinler annemi. kadın çöktü zaten:)))))))eylül büyüdükçe zorlaşmaya başladı inanılmaz inat

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
ben hala gün sayıyorum çarşamba kontrol var az kaldı ama çok şükür
şöyle bi geçmişe bakayım birde kahvaltı yapayım gelicem

Bluebottle yeni evin hayırlı olsun işlerinin bu kadar kolay bitmesine çok sevindim
hilmive fatma hayırdır neden ofluyosun

aynen öle bir sürü şey ne biliyim sıkıntı bastı herşey bana bakıyo şuanda herşeyde batıyo uff evde olmak istiyorum
ya bende aynıyım geçicek eve gidicez onu düşün bide benim eşim çarşamba konya ya gidiyor hep böyle mutsuz tedirgin oluyorum dışarı gittimi aklıma geliyor iyce kötü oluuyroum:)

ayyyy yeni heves kız sizin gerçi bizde heves ediyoruz ama daha bi tecrübe var ya rahatız.. biz yaşadıklarımız tekrar yaşıycamız için korku var...:)

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
günaydın cnmm az kalmış ne güzelll hadi hayırlı haberler inşallah..
sen takıl bakaılm

Günaydın Kızlarrr ,

İyi haftalar olsun hepimize inşallah . Ben bebişimin kıyafetlerini ekledim , gülmeyin ben kızıma birdahaki kışa giyeceği mont bile aldım:)))) , ay çok güzellerdi dayanamadım:))

Sizden ne var ne yokkk ???

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım

bende çarşamba gidicem perşembe gidicektim ama buranın pazarı köylerden bir sürü gelen olur kalabalık olur diye çarşamba gideyim dedim.. ya bi çarşamba gelsede moralim yerine gelse..
haa bu arada dün hilminin arkadaşı aradı rüyasında görmüş benim bebek erkek oluyomuş eşimde sonradan sölediki eşimin askerlik yapacagı yeride rüyasında görmüş bu arkadaşı hadi hayırlısı kimler görür oldu rüyasında:)

evet canım çok korkuyordum ama Allah yardım etti, bebişimin şansına işlerimiz rast gitti :) yeni evimi çok sevdim, eve ısınmak çok önemli, eski evi de seviyordum ama burda yürüyerek işe gidip gelicem ya, öğlen yemeğimi evde yicem, çok mutluyum o yüzden :)

cnm gözünaydın güle güle otur inşallah.. ohh bitti eziyet.. bebişinin de cicleri hayırlı olsun.. iyi günlerde kullansın.. darısı bize artık bakalımm

çok sağol canım, darısı kuzunun başına, biri daha taşınacaktı ama kimdi kusura bakmayın hatırlayamadım..çok sağol teyzesi, insan ne kadar mutlu oluyormuş yaa, Allah giydirmeyi ve o kıyafetlerin küçüldüğünü görmeyi nasip etsin :))
egecim ben 0-3 ay aldım yeni doğan almadım, sence ortalama kaç bodysi olmalı bebişlerin bu aylarda? tecrübeli anne:)

Canım seninde işler hep yoğun ya, elemanlar yetişemiyor demek ki söleyin patrona birini daha alsın ya delimi bunlar.. çalış çalış nereye kadar, verim alamazlar ki...

Çok yoruluyorum yaa hiç sormayın.

ya cnm özverili neden oluyorsun bırak allahaşkına sen mi kurtarcaksınn. yanlış yapıyorusn..

Napıyım egecim. Doğru söylüyosun valla bunalıyorum artık.
Ne zamandır doya doya konuşamıyorum sizinle.
Bunlar yine iyi günlerim mayıs başında arkadaşlarımdan biri evleniyor.
Onun izinli döneminde yandım asıl

koyun bakalım fikir olur birbirimize..
biz gerçi kıdemliyiz ama :)) nasılda atarmışım havamı

At bacım ne demek tecrübeye her zaman sonsuz saygım var. insan yaşayınca öğreniyor herşeyi..
Yanlız çoğu şeyi bende 0-3 ay almadım çok küçükler çünkü.
Hastane çıkışları mecbur tek beden sanırım. el kadar bişey hepsi. mümkün değil sığmaz bizim dana adım gibi eminim.

Bluebottle gözünaydın taşınma işleini hallatmişsin. halan da sağolsun destek olmuş sana. ne güzel :) yavaş yavaş yerleşirsin acele edip kendini yorma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…