kız senin eşin daha askerlik yapmadımı:)))))bende çarşamba gidicem perşembe gidicektim ama buranın pazarı köylerden bir sürü gelen olur kalabalık olur diye çarşamba gideyim dedim.. Ya bi çarşamba gelsede moralim yerine gelse..
Haa bu arada dün hilminin arkadaşı aradı rüyasında görmüş benim bebek erkek oluyomuş eşimde sonradan sölediki eşimin askerlik yapacagı yeride rüyasında görmüş bu arkadaşı hadi hayırlısı kimler görür oldu rüyasında:)
evet canım çok korkuyordum ama allah yardım etti, bebişimin şansına işlerimiz rast gitti :) yeni evimi çok sevdim, eve ısınmak çok önemli, eski evi de seviyordum ama burda yürüyerek işe gidip gelicem ya, öğlen yemeğimi evde yicem, çok mutluyum o yüzden :)
çok sağol canım, darısı kuzunun başına, biri daha taşınacaktı ama kimdi kusura bakmayın hatırlayamadım..çok sağol teyzesi, insan ne kadar mutlu oluyormuş yaa, allah giydirmeyi ve o kıyafetlerin küçüldüğünü görmeyi nasip etsin :))
egecim ben 0-3 ay aldım yeni doğan almadım, sence ortalama kaç bodysi olmalı bebişlerin bu aylarda? Tecrübeli anne:)
bak bu terini alma işini iyiki söyledin hiç aklıma gelmezdi
birde hava sıcak olucak terler bebişler böyle önemli şeyleri aklınıza geldikçe yazın lütfen faydası oluyo havlu için tülbentide not aldım sağolasın ben bir liste yaptım bu eksiklerle ilgili ne lazımsa en büyüğünden en küçüğüne yazdım o listeye göre
alışveriş yapıyorum
günaydın benimde perşembe ayrıntılı ultrason vargünaydın kızlar
nasılsınız bakalım
ben hala gün sayıyorum çarşamba kontrol var az kaldı ama çok şükür
şöyle bi geçmişe bakayım birde kahvaltı yapayım gelicem
meme hassasiyeti var bende ama beze varmı farkında değilimslm kızlar bişey sorcam memelerde hassasiyet olan varmı .bide koltuk altında beze olan .
sağ salim gidip gelsin inşallah eşin...sorma hem heves hem merak hepsi var bizdeya bende aynıyım geçicek eve gidicez onu düşün bide benim eşim çarşamba konya ya gidiyor hep böyle mutsuz tedirgin oluyorum dışarı gittimi aklıma geliyor iyce kötü oluuyroum:)
ayyyy yeni heves kız sizin gerçi bizde heves ediyoruz ama daha bi tecrübe var ya rahatız.. Biz yaşadıklarımız tekrar yaşıycamız için korku var...:)
günaydın cnmm az kalmış ne güzelll hadi hayırlı haberler inşallah..
Sen takıl bakaılm
günaydın kızlarrr ,
iyi haftalar olsun hepimize inşallah . Ben bebişimin kıyafetlerini ekledim , gülmeyin ben kızıma birdahaki kışa giyeceği mont bile aldım:)))) , ay çok güzellerdi dayanamadım:))
sizden ne var ne yokkk ???
Çok yoruluyorum yaa hiç sormayın.
Napıyım egecim. Doğru söylüyosun valla bunalıyorum artık.
Ne zamandır doya doya konuşamıyorum sizinle.
Bunlar yine iyi günlerim mayıs başında arkadaşlarımdan biri evleniyor.
Onun izinli döneminde yandım asıl
At bacım ne demek tecrübeye her zaman sonsuz saygım var. insan yaşayınca öğreniyor herşeyi..
Yanlız çoğu şeyi bende 0-3 ay almadım çok küçükler çünkü.
Hastane çıkışları mecbur tek beden sanırım. el kadar bişey hepsi. mümkün değil sığmaz bizim dana adım gibi eminim.
DANA DEME KIZ ÇOCUĞA TOSUN OLCAK OO :)))))
HASTANE ÇIKIŞI BİRTANE BATTANİYELİ SET ALICAM SONRA TEKK TEK ALICAM AYAKLI PİJAMA BODY ZIBIN TARZINDA.. 0-3 A ALIN HATTA ABARTIN 3-6 AAY ALIN GERÇEKTEN İNANILMAZ BÜYÜYORLAR. FAZLA ALMAYIN EKSİKLERİNİ GÖRDÜKÇE ALIN BÜYÜDÜKÇE ALIN İLK ETAPTA 10 TANE YETER..
kız senin eşin daha askerlik yapmadımı:)))))
senin oğlun olcak zaten ben dedim sana
öyküm valla bende ne kadar duru ismi duyduysam hep olumlu şeyler söylüyorlar. kendimden ziyade uslu olmasını annem için istiyorum kadıncağız bakacak hem eylül var hem bebiş mahvetmesinler annemi. kadın çöktü zaten:)))))))eylül büyüdükçe zorlaşmaya başladı inanılmaz inat
Çok yoruluyorum yaa hiç sormayın.
Napıyım egecim. Doğru söylüyosun valla bunalıyorum artık.
Ne zamandır doya doya konuşamıyorum sizinle.
Bunlar yine iyi günlerim mayıs başında arkadaşlarımdan biri evleniyor.
Onun izinli döneminde yandım asıl
At bacım ne demek tecrübeye her zaman sonsuz saygım var. insan yaşayınca öğreniyor herşeyi..
Yanlız çoğu şeyi bende 0-3 ay almadım çok küçükler çünkü.
Hastane çıkışları mecbur tek beden sanırım. el kadar bişey hepsi. mümkün değil sığmaz bizim dana adım gibi eminim.
Bluebottle gözünaydın taşınma işleini hallatmişsin. halan da sağolsun destek olmuş sana. ne güzel :) yavaş yavaş yerleşirsin acele edip kendini yorma sakın.
cnm ilk zamanlar hastane çıkışı olur zıbın olur
sonrada şöyle 10 tane body al yeter bence yaz zaten hemencecik kurur yıkarsan. Body leri 0 numara almayın yıkayıncada bi nebze çeker tam sarmaasın bebişleri bezleride var altlarında ben biraz büyük aldım rahat olsun zaten sıcak olucak daralmasın içinde çocuk haziran ortasına kadar zaten sade body giyemez yanından geçerken bile rüzgar yapsan hapşırıyor:)))))
slmmm göğüslerde bende var
beze öykümde çıktı ama korkulacak bişey yok merak etme..
DANA DEME KIZ ÇOCUĞA TOSUN OLCAK OO :)))))
HASTANE ÇIKIŞI BİRTANE BATTANİYELİ SET ALICAM SONRA TEKK TEK ALICAM AYAKLI PİJAMA BODY ZIBIN TARZINDA.. 0-3 A ALIN HATTA ABARTIN 3-6 AAY ALIN GERÇEKTEN İNANILMAZ BÜYÜYORLAR. FAZLA ALMAYIN EKSİKLERİNİ GÖRDÜKÇE ALIN BÜYÜDÜKÇE ALIN İLK ETAPTA 10 TANE YETER..
canım çok sağol, Allah kolaylık versin sana da, mayıstan sonra nasıl artacak ki yoğunluğun, neticede o aralar sen de 8-9 aylık olacaksın değil mi? amaaan ne zor bu çalışmak yaa
hahahahhaahhha egeeeeeeeeeeeeeeeee nerde cıktı benmı yanlıs okudum yoksa oykumu dedın:):):):)
evlenirkende liste yapmıştım ben dikiş iğnesine kadar yazmıştım gerçekten çok rahat oluyo tavsiye ederimvalla iyi yapmışsın insan unutabiliyor. Liste yapman iyi olmuş, benim bebek büyütürken en çok kullandığım ve iyiki var dediğim şeydi mendillerde ondan yazdım. Tere süper çözüm yani, öle çok terlerlerki şimdi yazım zavallıcıklar.. Aklımıza geleni yazarız canım..
bende geçen gün kot pantolon üstüne polo yaka tişört aldım sanki bütün eksikler tamammış gibiteyzesi de 10 tane zıbın, 2 battaniye, ayakkabı falan almış. Anneannesi 2 takım kokoş kıyafeti aldı.
Ben 1 hastane çıkışı, 2 zıbın 8 tane önlük, çorap, 1 tulum aldım. şimdilik yeter.
Kıyafet almıycam sadece kremleri, biberonları, küvetleri havluları falan alınacak.
Diğerleri doğduktan sonra yavaş yavaş tamamlanır.
canım çok sağol, Allah kolaylık versin sana da, mayıstan sonra nasıl artacak ki yoğunluğun, neticede o aralar sen de 8-9 aylık olacaksın değil mi? amaaan ne zor bu çalışmak yaa
bana çalışan kızlardan birine sordum uzun kollu almayın yeni doğan bebeğe uzun kollu body giydirmek çok zor oluyor dedi. sanırım body nin üzerine bişeyler giydirmek lazım dimi?
bi de 0-3 küçük mü olur? 3-6 mı almak lazım? acaba gidip değiştirsem mi?
Kız bu kuzunun Öykü sü ile ben karışıyom sürekli... Naber channel nasılsın? Koltuk altında benim bezeler çok şişti de onu sölemiş Ege... Hala da acıyor valla, doktor normal dedi.. senden naber, naptın h.sonu.
bende geçen gün kot pantolon üstüne polo yaka tişört aldım sanki bütün eksikler tamammış gibi
çok sağol canım darısı topikte taşınacak arkadaşların başına:)Bluebottle yeni evin hayırlı olsun işlerinin bu kadar kolay bitmesine çok sevindim
Evet uzun kollu body çok zor giyilir, kısa kollu al. Ama kolsuz alma bence, yoksa terini almaz. Bence biraz 0-3 ay body alsun ya, çokta küçük olmaz o, bodylerin ayakları yokya uzun süre giyebilirler. Ayaklı tulumlarda falan 0-3 ay mesele oluyor. Bedenleri zaten çok çabuk büyümüyor. Biraz olsun küçüklerde canım, herşeyde büyük olursa doğduğunda be giycek bebeler.
ıyıyım oykumcum sen nasılsınn.ya ben cuma sureklı eylule oyku dedım de sımdı ege de ole demıs sandımm oyuzden cok guldumm:):)
ya bendede cıkmıstı 1 ay once hatta esım ben sanırım dedı ama dun baktım kaybolmusşş.
cnm h.sonu bursadan arkadasım geldii bana bı tane hastane cıkısı getırmıss cok guzeldı ama cok kucuk geldı o bana yaa ınsallah bebıs gırer ıcıne:))::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?