2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız senin eşin daha askerlik yapmadımı:)))))
senin oğlun olcak zaten ben dedim sana

cnm ilk zamanlar hastane çıkışı olur zıbın olur
sonrada şöyle 10 tane body al yeter bence yaz zaten hemencecik kurur yıkarsan. Body leri 0 numara almayın yıkayıncada bi nebze çeker tam sarmaasın bebişleri bezleride var altlarında ben biraz büyük aldım rahat olsun zaten sıcak olucak daralmasın içinde çocuk haziran ortasına kadar zaten sade body giyemez yanından geçerken bile rüzgar yapsan hapşırıyor:)))))

Valla iyi yapmışsın insan unutabiliyor. Liste yapman iyi olmuş, benim bebek büyütürken en çok kullandığım ve iyiki var dediğim şeydi mendillerde ondan yazdım. tere süper çözüm yani, öle çok terlerlerki şimdi yazım zavallıcıklar.. aklımıza geleni yazarız canım..

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
ben hala gün sayıyorum çarşamba kontrol var az kaldı ama çok şükür
şöyle bi geçmişe bakayım birde kahvaltı yapayım gelicem
günaydın benimde perşembe ayrıntılı ultrason var
slm kızlar bişey sorcam memelerde hassasiyet olan varmı .bide koltuk altında beze olan .
meme hassasiyeti var bende ama beze varmı farkında değilim
sağ salim gidip gelsin inşallah eşin...sorma hem heves hem merak hepsi var bizde

iyi haftalar bence iyi yapmışsın kışlık kıyafetlerde çok indirim var

ohhh hafta sonu alışverişler yapılmış
evler taşınmış gezilmiş
bizde hep bebek mağazalarında geziyoruz ama bişey alamıyoruz cinsiyet bilmediğimiz için
annemin ve eşimin işine geliyor eğer ben cinsiyeti öğrenmiş olsaydım şimdiye kadar herşeyini almış olurdum
bende şu ayrıntılı ultrrasondan sonra başlıycam
ama toptan almayı planlıyorum daha çok indirim yaparlar o zaman

Ben isimlerin ansanın karakterini çok etkilediğini düşünüyorum canım, onun için söyledim. Bizim sitede çok çocuk var, hepsi elimizde büyüdü kızımın arkadaşlarının hala da çok sıkı görüşürler, Duru da öyle sakin bir çocuktu... Büyüdükçe biraz bilmiş bişey oldu ama o kızların çoğunda var zaten. Bizim Aslı ikizler burcu olmasından dolayı çok inatçıydı küçükken ama 3-4 yaşından sonra kalmadı o huyu. Şimdi aşırı sakin bir çocuk, bana hiç derdi yok ama geçen seneye göre de çok değişti. Eylül de seneye daha farklı olur bence. Resimlerine bakıyorum da , orda bile bebeklil gitmiş bu sene genç kız gibi olmuş.. Birde sen çalışıyorsun ya onun için biraz naz yapıyordur sana. Kişilikleri oturuyor şu sıralar..

canım çok sağol, Allah kolaylık versin sana da, mayıstan sonra nasıl artacak ki yoğunluğun, neticede o aralar sen de 8-9 aylık olacaksın değil mi? amaaan ne zor bu çalışmak yaa

bana çalışan kızlardan birine sordum uzun kollu almayın yeni doğan bebeğe uzun kollu body giydirmek çok zor oluyor dedi. sanırım body nin üzerine bişeyler giydirmek lazım dimi?
bi de 0-3 küçük mü olur? 3-6 mı almak lazım? acaba gidip değiştirsem mi?

Teyzesi de 10 tane zıbın, 2 battaniye, ayakkabı falan almış. Anneannesi 2 takım kokoş kıyafeti aldı.
Ben 1 hastane çıkışı, 2 zıbın 8 tane önlük, çorap, 1 tulum aldım. şimdilik yeter.
Kıyafet almıycam sadece kremleri, biberonları, küvetleri havluları falan alınacak.
Diğerleri doğduktan sonra yavaş yavaş tamamlanır.

Son düzenleme:
canım çok sağol, Allah kolaylık versin sana da, mayıstan sonra nasıl artacak ki yoğunluğun, neticede o aralar sen de 8-9 aylık olacaksın değil mi? amaaan ne zor bu çalışmak yaa

Evet aynen öyle olacak. Benim bütün işlerim böyle. geldi mi üst üste gelir.
Burdan doğuma yetiştirirler artık beni.

hahahahhaahhha egeeeeeeeeeeeeeeeee nerde cıktı benmı yanlıs okudum yoksa oykumu dedın:):):):)

Kız bu kuzunun Öykü sü ile ben karışıyom sürekli... Naber channel nasılsın? Koltuk altında benim bezeler çok şişti de onu sölemiş Ege... Hala da acıyor valla, doktor normal dedi.. senden naber, naptın h.sonu.

evlenirkende liste yapmıştım ben dikiş iğnesine kadar yazmıştım gerçekten çok rahat oluyo tavsiye ederim
bende geçen gün kot pantolon üstüne polo yaka tişört aldım sanki bütün eksikler tamammış gibi

Evet uzun kollu body çok zor giyilir, kısa kollu al. Ama kolsuz alma bence, yoksa terini almaz. Bence biraz 0-3 ay body alsun ya, çokta küçük olmaz o, bodylerin ayakları yokya uzun süre giyebilirler. Ayaklı tulumlarda falan 0-3 ay mesele oluyor. Bedenleri zaten çok çabuk büyümüyor. Biraz olsun küçüklerde canım, herşeyde büyük olursa doğduğunda be giycek bebeler.

ıyıyım oykumcum sen nasılsınn.ya ben cuma sureklı eylule oyku dedım de sımdı ege de ole demıs sandımm oyuzden cok guldumm:):)
ya bendede cıkmıstı 1 ay once hatta esım ben sanırım dedı ama dun baktım kaybolmusşş.

cnm h.sonu bursadan arkadasım geldii bana bı tane hastane cıkısı getırmıss cok guzeldı ama cok kucuk geldı o bana yaa ınsallah bebıs gırer ıcıne:))::)

bende seneye kışa giyeceği bir çift kışlık eldiven aldım aslında kullanamıycak biliyorum ama çok beğendim eşimde al istersen deyince aldım gelip gidip ona bakıyorum

kızlar bir de bu body leri 3-6 aylık alırsak ilk doğduklarında çok büyük olmazmı

Bluebottle yeni evin hayırlı olsun işlerinin bu kadar kolay bitmesine çok sevindim
çok sağol canım darısı topikte taşınacak arkadaşların başına:)

tamam canım o zaman benim şimdi aldıklarım dursun, onları ilk 3 ay giyer inşallah. bodyler kısa kollu ve ayak kısımları yok nasılsa,ayy ne zormuş, öykü ve egeden çok şey öğrenicez bence :))
kız var ya ben hiçbişey bilmiyorum ne alınır ne giydirilir, çok cahil hissediyorum kendimi öğrenicez artık yavaş yavaş:)

valla ben hıcbısı almıom daha yaa annemler kayınvalıdemler almıs pembeler mavıler...mavılerı değiştırme derdındeler sımdı:)
bende 6 ay olsun ondan sonra alıcamm cok guzel seyler var yaa kız evladı daha bı masraf sanırımmm

Girer girer, o kadar da değil, giydirirsin, zaten hastane setleri 1 ay falan giyiliyor, küçük olsa da bişey değişmez. Ben de cmts Viaport a gittim, ama çok yorulmuşum 2 gündür kendime gelemedim. Orda gezerken hamileler falan gördüm, acaba bu da KK'ne üyemidir falan diye düşündüm. Çok komikti, gerçekten düşünsene birbirimizi dışarda görsek tanımıycaz... Her gördüğüm hamileye sorarmışım bende sizde KK ya üyemisiniz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…