0-3 aylık al da fazla alma diye dedimm. Al tabiki.. Kısa kollu al cnm bende yarım kollu alıyorum yazın giycekler..canım çok sağol, allah kolaylık versin sana da, mayıstan sonra nasıl artacak ki yoğunluğun, neticede o aralar sen de 8-9 aylık olacaksın değil mi? Amaaan ne zor bu çalışmak yaa
bana çalışan kızlardan birine sordum uzun kollu almayın yeni doğan bebeğe uzun kollu body giydirmek çok zor oluyor dedi. Sanırım body nin üzerine bişeyler giydirmek lazım dimi?
Bi de 0-3 küçük mü olur? 3-6 mı almak lazım? Acaba gidip değiştirsem mi?
hayırrrrrrrrr forumdaki öykümü dedimhahahahhaahhha egeeeeeeeeeeeeeeeee nerde cıktı benmı yanlıs okudum yoksa oykumu dedın:):):):)
teyzesi de 10 tane zıbın, 2 battaniye, ayakkabı falan almış. Anneannesi 2 takım kokoş kıyafeti aldı.
Ben 1 hastane çıkışı, 2 zıbın 8 tane önlük, çorap, 1 tulum aldım. şimdilik yeter.
Kıyafet almıycam sadece kremleri, biberonları, küvetleri havluları falan alınacak.
Diğerleri doğduktan sonra yavaş yavaş tamamlanır.
bende seneye kışa giyeceği bir çift kışlık eldiven aldım aslında kullanamıycak biliyorum ama çok beğendim eşimde al istersen deyince aldım gelip gidip ona bakıyorum
kızlar bir de bu body leri 3-6 aylık alırsak ilk doğduklarında çok büyük olmazmı
bizimkine de teyzesi almış kotla spor ayakkabı çok güldüm. :)))
onu giyecek duruma geldiğini hayal edemiyorum.
Girer girer, o kadar da değil, giydirirsin, zaten hastane setleri 1 ay falan giyiliyor, küçük olsa da bişey değişmez. Ben de cmts Viaport a gittim, ama çok yorulmuşum 2 gündür kendime gelemedim. Orda gezerken hamileler falan gördüm, acaba bu da KK'ne üyemidir falan diye düşündüm. Çok komikti, gerçekten düşünsene birbirimizi dışarda görsek tanımıycaz... Her gördüğüm hamileye sorarmışım bende sizde KK ya üyemisiniz diye
bende seneye kışa giyeceği bir çift kışlık eldiven aldım aslında kullanamıycak biliyorum ama çok beğendim eşimde al istersen deyince aldım gelip gidip ona bakıyorum
kızlar bir de bu body leri 3-6 aylık alırsak ilk doğduklarında çok büyük olmazmı
0-3 aylık al da fazla alma diye dedimm. Al tabiki.. Kısa kollu al cnm bende yarım kollu alıyorum yazın giycekler..
hayırrrrrrrrr forumdaki öykümü dedim
kokoş kız:))))))) ekle ya merak ettimm
ayy bende hep aynı şeyi düşündüm acaba bizim kızlardan biri mi felan diyeGirer girer, o kadar da değil, giydirirsin, zaten hastane setleri 1 ay falan giyiliyor, küçük olsa da bişey değişmez. Ben de cmts Viaport a gittim, ama çok yorulmuşum 2 gündür kendime gelemedim. Orda gezerken hamileler falan gördüm, acaba bu da KK'ne üyemidir falan diye düşündüm. Çok komikti, gerçekten düşünsene birbirimizi dışarda görsek tanımıycaz... Her gördüğüm hamileye sorarmışım bende sizde KK ya üyemisiniz diye
kokoş kız:))))))) ekle ya merak ettimm
çok komik görünüyolar gerçekten birde biraz büyük aldım 6aylık olanından aldım
iki gün bakıp bakıp güldüm
ben şu mothercaredeki body lerden 7li olanlar varya hani bir 0-3 ay birde 3-6 ay alırım diyorum
geceleri giydirmek için birkaç tane ayaklı tulum 3-6 ay (çünkü bunlar çok çabuk küçülüyormuş)
bolca mendil
bolca penya battaniye (hatta şu eski pazenler varya onlar çok kullanışlı oluyormuş 2 tanede onlardan alıcam ev için çok ucuz zaten 5 lira tanesi)
alt açma seti (battaniyeli )(bunu da gezmeye gittiğimizde yatak olarak kullanıcam temizce yatar içinde diye düşündüm)
can bebe nin alt açma örtüleri var kullan at onlardan alıcam birkaç paket
sebamed bakım kozmetikleri
dr brown biberon
emzik almayı ve alıştırmayı düşünmüyorum şimdilik
ve birde oda takımı küveti felan alınacak
0-3 aylık al da fazla alma diye dedimm. Al tabiki.. Kısa kollu al cnm bende yarım kollu alıyorum yazın giycekler..
sendemı bende bızım gıbıyse karnı aynı seyı dusunuyorum komsuuumm:))::)
ben c.tesı cok kotu oldum cuma bıraz evı supurmustumm artık yapamıcam bısı sanıırımm.
nasıldı vıaport varmıydı bısı bız c.tesı bı optımuma ugradık ama bısı bulamadık.
Canbebenin alt açma olayı süper gerçekten... Ben onun için alt açma örtüsü falan yapmıycam. ama kesinlikel emziğe alıştırcam zorla da olsa ...süper kolaylık ve çocuğun psikolojisi içinde çok iyi... Psikiyatristle genelde öneriyor, doktorlar hijyen açısından pek önermez ama benim kızım 5 yaşına kadar parmak emdi, o çok daha kötü, bana o zaman doktor niye emzik vermedin ki demişti. Birde şimdiki emzikler bebeğin anatomik yapısına da çok uygun, ben kullancam alırsa tabiii...
tamam canım sağolasın, aldıklarım kalsın o zaman.. ay bi de çok tatlı mama önlükleri vardı 5li, onlardan da aldım..
minikmucizem benim bebeğimin de cinsiyetide henüz belli değil canım ama hem kıza hem erkeğe olabilecek şeyler var,gerçi çarşamba kontrolün varmış bişey kalmamış:) ben öyle aldım sarılı beyazlı çok cici bodyler vardı, 10lu takımı da beyaz aldım ilk cicisi beyaz olsun diye:)
viaport güzeldi, joker falan açılmış, kızıma oyuncak falan aldık. Bisürü bebek mağazası açılmış. Bende çok yoruluyorm anlayamadım, iki gündür cmts. Nin yorgunluğunu atamadım. Işte pek yapmıyorum aslında. Bu arada benim karnım sanki bir hafta içinde çok büyüdü, gerildi, sizde durumlar nasıl...
ayy bende hep aynı şeyi düşündüm acaba bizim kızlardan biri mi felan diye
tecrübeli annişler bu saç için fırçalr tırnak makası felan alıcaz ya hani çok iyi bir mrka mı olmalı yoksa ortalama bişey işimizi görür mü
yarı yarıya fiyat farkı var da merak ettim değermi diye
canım yorgunluk için yürüyüşü öneririmViaport güzeldi, joker falan açılmış, kızıma oyuncak falan aldık. Bisürü bebek mağazası açılmış. Bende çok yoruluyorm anlayamadım, iki gündür cmts. nin yorgunluğunu atamadım. İşte pek yapmıyorum aslında. Bu arada benim karnım sanki bir hafta içinde çok büyüdü, gerildi, sizde durumlar nasıl...
parmak emerse bende alıştırmaya çalışırım ama emmezse düşümüyorum açıkçası
neden bilmem ara renklerle alışverişe başlamak istemedim içimden gelmedi aldığım ilk şeyler cinsiyetine uygun olsun istedim onun için bekledim
az kaldı zaten biraz daha bekleriz
Viaport güzeldi, joker falan açılmış, kızıma oyuncak falan aldık. Bisürü bebek mağazası açılmış. Bende çok yoruluyorm anlayamadım, iki gündür cmts. nin yorgunluğunu atamadım. İşte pek yapmıyorum aslında. Bu arada benim karnım sanki bir hafta içinde çok büyüdü, gerildi, sizde durumlar nasıl...
bende bebdor un tırnak makası var çok iyi kaç senedir kullanıyoruz. Fırçası da nuk tu kızımın... K.valdem almıştı onları hep, ben almadım ama bence çokta fark etmez ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?