canım yorgunluk için yürüyüşü öneririm
başlarda hep yattığım için artık çok çabuk yorulur olmuştum ama yürüyüşe başladıktan sonra daha rahatım
benimde karnım belli oluyor artık hafta sonu baktımda kendime hamile olduğum anlaşılıyor sanki normal göbekten farklı kaşıntı ve gerilme henüz yok dr uma sorucam krem felan kullanayım mı diye
ama çatlasamda çok farketmez herhalde kilo alıp vermekten çatlaklarım var zaten genetik yani bizde
canım yorgunluk için yürüyüşü öneririm
başlarda hep yattığım için artık çok çabuk yorulur olmuştum ama yürüyüşe başladıktan sonra daha rahatım
benimde karnım belli oluyor artık hafta sonu baktımda kendime hamile olduğum anlaşılıyor sanki normal göbekten farklı kaşıntı ve gerilme henüz yok dr uma sorucam krem felan kullanayım mı diye
ama çatlasamda çok farketmez herhalde kilo alıp vermekten çatlaklarım var zaten genetik yani bizde
benımde cok cıktı her hafta dahada buyuyoo senı dusunemıyorum 1 ay oncesınız benden.senın buyume hızın aha fazladırr:)
canbebenin alt açma olayı süper gerçekten... Ben onun için alt açma örtüsü falan yapmıycam. Ama kesinlikel emziğe alıştırcam zorla da olsa ...süper kolaylık ve çocuğun psikolojisi içinde çok iyi... Psikiyatristle genelde öneriyor, doktorlar hijyen açısından pek önermez ama benim kızım 5 yaşına kadar parmak emdi, o çok daha kötü, bana o zaman doktor niye emzik vermedin ki demişti. Birde şimdiki emzikler bebeğin anatomik yapısına da çok uygun, ben kullancam alırsa tabiii...
ya bende de öyle bir durum oldu, ilk 3 ay hep yattım ya vücut adapte olamıyor harekete, yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama o zamanda karnım ağrıyor. Bebek çok aşağıda rahatsız oluyorum. Acaba yürüyüş bandında yürüyüş yapsam olur mu sizce...
canım dr unla konuş eğer ağrın oluyorsaYa bende de öyle bir durum oldu, ilk 3 ay hep yattım ya vücut adapte olamıyor harekete, yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama o zamanda karnım ağrıyor. Bebek çok aşağıda rahatsız oluyorum. Acaba yürüyüş bandında yürüyüş yapsam olur mu sizce...
Aslında bende zaten göbek vardı ya pek fark etmedi, son hafta çıktı bende, beni bu hafta zorlamay abaşladı.. ondan önce sorun yoktu.
benim annemde çatlak hiç yok ona rağmen ben çok erken çatladım
sanırım iğneleri olurken davul gibi şişmek çatlattı beni fakat lıerac gerçekten güzel bi krem kızlar bacaklarımın içindeki kırmızı çizgilerin grüntüsü azalır gibi oldu aklınızda olsun
vay be oykumle ege yolu yarıladılar maşallah:)
bende alıştırdım eylülü çok rahat 3 yaşında da bıraktık. Inanılmaz rahatlık uyku problemi kalmıyoremziyi alınca transa geçiyor.. Bunda da alıştırcam bende..
Bende yarıladım bendeeee :)))
bu arada fotoları ekledim kızlar bakabilirsiniz.
selamlar herkesee
bende doktora sordum koşu bandını ne gerek var çık alışveriş merkezinde yürü demişti birde yürürken nabzın yükselmesin sırtın terlemesin dedi koşu bandında yürürsen eğer hızını ona göre ayarla
evet lierac eski çatlaklara bile iyi geliyor. Bana doktor doğumdan sonra vermişti en azından çatlaklarınrengi değişmişti..
Kızlar asıl sorun bebek kozmetikleri...
Bodyleri felan boşverinde..
Ben şampuan krem pişik kremi set almıştım nıvea kesinlikle kullanmayın derim.
Eylülde alerji yaptı. Sonra buchen var süper bir marka..birde seba med kimyasal yok içinde..
Tek tek almak isterseniz poplin pişik kremi
jhons0n şampuan ve bebe yağı
güzell ürünler..
Ben bunları önemsiyorum alerji yapabiliyor bebeklerde.
Eylülün cildini kıpmırzı yapmıştı..nıvea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?