ya ben sitede oturuyorum dışarsı da yürüyüşe çok uygun değil çok yokuşlu, sitede spor salonu var oraya insem mi diye düşündüm. O da dizlere zarar veriyormuş, belki yavaş yavaş yaparım dedim.
bence kesinlikle seba med alın kızlar nivea benim kızımda da alerji yaptı..
Bluebottle darısı senin başına sende yarılarsın merak etme:)) ama 20.haftaya girdiğin anda otomatiğe bağlıyor bebiş hareketleri .. şimdi baya bi hissediyorum:)))))
geldimmmmmmmmmmmmmm
geldimmmmmmmmmmmmmm
ay ne güzel, dün karnımda büyük ihtimal mide ve bağırsak hareketleri vardı, ya dedim bu bebiş oynarsa ben nasıl anlıcam ki:))) kelebek melebek anlamam ben heralde
canım maşallah senin bebişine de :) kusura bakma senin çizelgeyi görmedim mesaj yazarken:)
benim daha 4 haftam var yani 1 ayım :) ama 16ya da vay be diyorum :)
işe gelirken normal kıyafetlerimden bi eteğimi hala giyebiliyorum, ama sanırım bu haftadan sonra giyemem, yukarı çıkıyo etek göbüş etkisiyle:)
hoşgeldin noldu fatma hayırdır ?
hoşgeldin canım hayırdır bişi mi oldu?
Fatmaa ne olduu cnmm
nereye gitmiştin..
bişey olmadı canım sıkkın bugün nedense herşeye gıcık oluyorum buraya gıcık oluyorum öle yani ufffffff
bişey olmadı canım sıkkın bugün nedense herşeye gıcık oluyorum buraya gıcık oluyorum öle yani ufffffff
cnm korkuttun bizi
normaldir ruh halimiz değişken ya ben çoğu zaman senn gibiyim.. Ana yapcak bşey yok. Hele bebişler olduktan sonra işe gelmek ölüm olacak((
:))) ben böle olunca bi ağlayasım gelio bi ağlayasım gelio :)) hatta sora bi hönkürüyorum geçiyo
eczacıda bana doğumdan sonrada kullan demişti senin doktorunda verdiğine göre doğruymuş demkki
manken değiliz fay hattı gibi olmayıp rengini bile değiştirmesi yetiyo
birde sarkma olmasın yeter
ya bişi sorcam bebek arabası bakan var mı aranızda yada karar veren falan?
ya bişi sorcam bebek arabası bakan var mı aranızda yada karar veren falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?