2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben sitede oturuyorum dışarsı da yürüyüşe çok uygun değil çok yokuşlu, sitede spor salonu var oraya insem mi diye düşündüm. O da dizlere zarar veriyormuş, belki yavaş yavaş yaparım dedim.

benim oturduğum yerde dışarıda yürüyüşe pek uygun değil
işyerinde müsait olursam sultanahmet parkında yürüyorum veya forum istanbul çok yakınımda olduğu için orada yürüyorum doktoruna bir danış canım eğer hamilelik öncesi spor yapma alışkanlığı varsa 3aydan sonra sakıncalı bulmuyolar

Bluebottle darısı senin başına sende yarılarsın merak etme:)) ama 20.haftaya girdiğin anda otomatiğe bağlıyor bebiş hareketleri .. şimdi baya bi hissediyorum:)))))

ay ne güzel, dün karnımda büyük ihtimal mide ve bağırsak hareketleri vardı, ya dedim bu bebiş oynarsa ben nasıl anlıcam ki:))) kelebek melebek anlamam ben heralde

ay ne güzel, dün karnımda büyük ihtimal mide ve bağırsak hareketleri vardı, ya dedim bu bebiş oynarsa ben nasıl anlıcam ki:))) kelebek melebek anlamam ben heralde

:)) onun oynaması farklı yaa anlarsın. Gaz gibi değil için gıdıklanıyor.. Daha dur bekle şimdi oynamaz oynuyordur da sen anlamazsın

16dan sonra herşey değişmeye başlıyor canım. 1-2 hafta sonra biraz zor giyersin kıyafetlerini :)

cnm korkuttun bizi
normaldir ruh halimiz değişken ya ben çoğu zaman senn gibiyim.. Ana yapcak bşey yok. Hele bebişler olduktan sonra işe gelmek ölüm olacak((

bilmiyorum yaaa. işe gelmekde değil problem bilmiyorum yaaaa gitmek istiyorum buralardan çok sıkıldım

eczacıda bana doğumdan sonrada kullan demişti senin doktorunda verdiğine göre doğruymuş demkki
manken değiliz fay hattı gibi olmayıp rengini bile değiştirmesi yetiyo
birde sarkma olmasın yeter

Ya benimde çatlaklarım oldu karnımda ilk bebkte ama onlar zaten son ayda oluyor. Ve zaten okadar aşağıdakilerki oralar zaten iççamaşırının içinde kalıyor. Yukarlarda çok hafif hafif var onlarda çok mesele değil, çok belli olmuyorlar.. Napalım canım bebekler için okadar da olur yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…