yok canım benim ben size kızar mıyım, hem gerçekten samimi fikir istedim... çok çok teşekkür ederimm :) zaten hande'yi pek beğenmiyorum, bi de ablası çok genç yaşta vefat etmiş korkuyorum allah saklasınikinci ismi çook güzel olsun istiyorum ..
Acaba çocuklar belli bir ağırlığa geldiğinde mi tekmeler, oynamalar hissediliyor? Nasıl bir mantığı var acep?
kızım gaydırıgubak cemilem sen normalde sakin dursan kızın tekmesini yiycen de durmuyorsun kii. Bi sus otur adam akıllı. Psikopata bağlanmamıştım bugun ne güzel.. Ne işin var cemilem de felan..kız sallamak ne kelime, kız istemeye gittik ya, gelince evde eğlence yaptık açtık teybi, cemilem oynadık hoplaya hoplaya..çocuk garanti çalkalandı içimde ama kıpırdamadı...
Ya kızıma tembel diyom da, belki de o aslında hissedilecek kadar tekmeliyordur da, ben hissetmyorumdur..ya çok da takılmıyorum artık...nasılsa tekmelicek..
evt belli bir gr olmadan kuvetsiz oluyor kasları o yüzden hissedemiyoruz kuvvetlenince çakıyor bi tane ahh diyosun. Ben diyorum aşşa doğru vuruyor..acaba çocuklar belli bir ağırlığa geldiğinde mi tekmeler, oynamalar hissediliyor? Nasıl bir mantığı var acep?
ayy blasının ismi mi offf koymak zorundamısın..
Içini ferah tut allah onun ömrünü bebişine versin aklına getirme
ama şu avatar gibi bebişimiz olsun ya çığlık atasım var..
Valla ben en son gittiğimde gayet ağırdı da, annenin yatması da gerekiyormuş, ben hiç yatmadığımdan belki de hissetmiyorum..
Yok canım benim ben size kızar mıyım, hem gerçekten samimi fikir istedim... çok çok teşekkür ederimm :) Zaten Hande'yi pek beğenmiyorum, bi de ablası çok genç yaşta vefat etmiş korkuyorum Allah saklasınikinci ismi çook güzel olsun istiyorum ..
ayy blasının ismi mi offf koymak zorundamısın..
Içini ferah tut allah onun ömrünü bebişine versin aklına getirme
ama şu avatar gibi bebişimiz olsun ya çığlık atasım var..
kızım gaydırıgubak cemilem sen normalde sakin dursan kızın tekmesini yiycen de durmuyorsun kii. Bi sus otur adam akıllı. Psikopata bağlanmamıştım bugun ne güzel.. Ne işin var cemilem de felan..
evt belli bir gr olmadan kuvetsiz oluyor kasları o yüzden hissedemiyoruz kuvvetlenince çakıyor bi tane ahh diyosun. Ben diyorum aşşa doğru vuruyor..
Evet, içini ferah tut...
Herkesin ömrü farklı yazılmış..Allah uzun ömür versin bebişine..
Aslında hande ismi de güzel ama, zorunluluk olunca işin içinde o yüzden belki pek hoşuna gitmiyordur..
Valla ben en son gittiğimde gayet ağırdı da, annenin yatması da gerekiyormuş, ben hiç yatmadığımdan belki de hissetmiyorum..
Eşimi ilk tanıdığım günden beri söyler kızım olursa bi ismini Hande koyucam diye.. Hiçbişey diyemiyorum şimdi kıyamıyorum... Evet Allah kızıma uzun ömür verir inşallah..
Hoşgeldin suzii...
İyiyiz, sen nasılsın...
annem hala iyileşemedinmi kızzz cadıı
hoşgeldin nerelerdesin ayol işinmi vardı:)
kuzu sallasana karnını biraz ben uzanıyorum sallıyorum hemen çakıyor bi tane:)
bende çok iyiyim şekerlerim.. sabahtan kahvaltıya gittik arkadaşlarla.. havada çok soğuktu valla bi gazla cıktık sabah, sora eve bi gedlim elektrikler gitmiş.. geldi gitti derken bağlanamadım bitürlü..
ben bide bişi dicem hatta bunu sölemek için sabırsızlanıyorumm... ben bebeişimi hissediyorummmmm... cumartesi günü meyve yemiştik sölemesi ayıp, birden bişiler oldu karnımda, sanki kalbim karnıma düşmüş teleşla orda atıyo, karnım seğirir gibi bayada uzuuun sürdü ama ilk olduğu için sesimi çıkaraamadım öleee dinledim çokta duygulandım.. eşime de anca bitince söledim ama galiba bebişti dedim anlayamadım çünkü, kuş kanadı gibi.. bende bi tepik felan bekliyodum, güp die vurcak gibi.. bide dün oldu aynısı yine akşam... şimdide dr umu aradım test sonucum için dr uma da anlattım bebek o dedi.. ayyyy. çok sevindim kızlar yaa.. çok mutlu oldum .. inşallah herkes bi an önce hisseder.. çok güzel bi duyguuu..sizinle paylaşmak için can attım çok..
ağırlığı ne kadardı be de ara sıra hissediyor gibiyim ama aramızda herhalde en büyük olan egenin
en çok hisseden o ona sormak lazım
bende çok iyiyim şekerlerim.. sabahtan kahvaltıya gittik arkadaşlarla.. havada çok soğuktu valla bi gazla cıktık sabah, sora eve bi gedlim elektrikler gitmiş.. geldi gitti derken bağlanamadım bitürlü..
ben bide bişi dicem hatta bunu sölemek için sabırsızlanıyorumm... ben bebeişimi hissediyorummmmm... cumartesi günü meyve yemiştik sölemesi ayıp, birden bişiler oldu karnımda, sanki kalbim karnıma düşmüş teleşla orda atıyo, karnım seğirir gibi bayada uzuuun sürdü ama ilk olduğu için sesimi çıkaraamadım öleee dinledim çokta duygulandım.. eşime de anca bitince söledim ama galiba bebişti dedim anlayamadım çünkü, kuş kanadı gibi.. bende bi tepik felan bekliyodum, güp die vurcak gibi.. bide dün oldu aynısı yine akşam... şimdide dr umu aradım test sonucum için dr uma da anlattım bebek o dedi.. ayyyy. çok sevindim kızlar yaa.. çok mutlu oldum .. inşallah herkes bi an önce hisseder.. çok güzel bi duyguuu..sizinle paylaşmak için can attım çok..
Ya biz egeyle aynı hafta gitmiştik, egenin 105 miydi 130 muydu tam hatırlamıyorum o hafta benimki 160 çıkmıştı..Egeninkinden büyüktü, hatta ege hiçbişey yemeyen kuzunun bebişe bak,nasıl büyümüş falan demişti...
Sonra o bi dahaki gittiğinde yine öğrendi, o zaman daha büyüktü onunki..Ama ben gittiğimde söylemedi doktor kilosunu..Ortalama aynı gidiyorsa benimki de egeninki kadar olması lazım en azından...Ama hiç kıpırdamıyor..Sadece ağırlığıyla değil bence, bebekle de alakalı bu kıpırdama olayı...
Ya biz egeyle aynı hafta gitmiştik, egenin 105 miydi 130 muydu tam hatırlamıyorum o hafta benimki 160 çıkmıştı..Egeninkinden büyüktü, hatta ege hiçbişey yemeyen kuzunun bebişe bak,nasıl büyümüş falan demişti...
Sonra o bi dahaki gittiğinde yine öğrendi, o zaman daha büyüktü onunki..Ama ben gittiğimde söylemedi doktor kilosunu..Ortalama aynı gidiyorsa benimki de egeninki kadar olması lazım en azından...Ama hiç kıpırdamıyor..Sadece ağırlığıyla değil bence, bebekle de alakalı bu kıpırdama olayı...
ya gramlarını dokor nasıl söylüyoki benimki ne sordum 400 gr mı dedi hatırlamıyorum olmadan söyleyemezmiş bende merak ettim bakalım bu gittiğimde söyliycekmi
Bak benim ilk abim olacakmış, doğumda ölmüş, adı muratmış..annemin çocuğu olmamış kızım olursa dilek, oğlum olursa murat koyucam demiş...
Doğmuş ölmüş...Ben olmuşum sonra..Sonra erkek kardeşim, adı murat ve öyle düşünmemişler hiç..26 yaşında ve gayet de sağlıklı..Aklına kötü getirme sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?