2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy blasının ismi mi offf koymak zorundamısın..
Içini ferah tut allah onun ömrünü bebişine versin aklına getirme

ama şu avatar gibi bebişimiz olsun ya çığlık atasım var..

kızım gaydırıgubak cemilem sen normalde sakin dursan kızın tekmesini yiycen de durmuyorsun kii. Bi sus otur adam akıllı. Psikopata bağlanmamıştım bugun ne güzel.. Ne işin var cemilem de felan..

acaba çocuklar belli bir ağırlığa geldiğinde mi tekmeler, oynamalar hissediliyor? Nasıl bir mantığı var acep?
evt belli bir gr olmadan kuvetsiz oluyor kasları o yüzden hissedemiyoruz kuvvetlenince çakıyor bi tane ahh diyosun. Ben diyorum aşşa doğru vuruyor..

İnşallah böyle tatlı yumuk yumuk olurlar :)

Valla ben en son gittiğimde gayet ağırdı da, annenin yatması da gerekiyormuş, ben hiç yatmadığımdan belki de hissetmiyorum..

Doğru ben demiştim sana, hareket etmesen hissedeceksin de bebişi hep hareketlisin maşallah :)

canım bende okudum ismi ama benimde hoşuma gitmedi bide isim koyarken dikkat etmek lazım her isim konmazmış isim kişiliğini oluşturuyo bi anlamda bide ölen birinin ismini koymak benide ürkütür cidden eşimin abiside vefat etmiş öyle bi talepleri olmadı ama olsaydı kabul etmezdim neyse hakkında hayırlısı

Evet, içini ferah tut...
Herkesin ömrü farklı yazılmış..Allah uzun ömür versin bebişine..
Aslında hande ismi de güzel ama, zorunluluk olunca işin içinde o yüzden belki pek hoşuna gitmiyordur..

Niye kız, kızım da öğrensin işte...Oynaya oynaya doğar...
Daha düğün yapacaz biz...Yenge olarak kına yakıcam, en çok ben oynuycammm....

Evet, içini ferah tut...
Herkesin ömrü farklı yazılmış..Allah uzun ömür versin bebişine..
Aslında hande ismi de güzel ama, zorunluluk olunca işin içinde o yüzden belki pek hoşuna gitmiyordur..

Eşimi ilk tanıdığım günden beri söyler kızım olursa bi ismini Hande koyucam diye.. Hiçbişey diyemiyorum şimdi kıyamıyorum... Evet Allah kızıma uzun ömür verir inşallah..

Kızlar bebklerinize elbise falan almaya başladınızmı ben ufak tefek başlamıştım ama malum biz haziranda doğum yapıcaz tulum falan zor giydirirsiniz diyolar mesela ince kadifeden tavşan şeklinde tulum alacaktım annemler aldırmadı anca ekim gibi giydirirsin diyolar ondada gelmezmiş ama tulum 0-6 aylıkdı kafam karışık yani siz napıyosunuz sizce nasıl kıyafetler almalıyız

Eşimi ilk tanıdığım günden beri söyler kızım olursa bi ismini Hande koyucam diye.. Hiçbişey diyemiyorum şimdi kıyamıyorum... Evet Allah kızıma uzun ömür verir inşallah..

Bak benim ilk abim olacakmış, doğumda ölmüş, adı muratmış..annemin çocuğu olmamış kızım olursa dilek, oğlum olursa murat koyucam demiş...
Doğmuş ölmüş...Ben olmuşum sonra..Sonra erkek kardeşim, adı murat ve öyle düşünmemişler hiç..26 yaşında ve gayet de sağlıklı..Aklına kötü getirme sen...

Hoşgeldin suzii...
İyiyiz, sen nasılsın...

annem hala iyileşemedinmi kızzz cadıı

hoşgeldin nerelerdesin ayol işinmi vardı:)

kuzu sallasana karnını biraz ben uzanıyorum sallıyorum hemen çakıyor bi tane:)

bende çok iyiyim şekerlerim.. sabahtan kahvaltıya gittik arkadaşlarla.. havada çok soğuktu valla bi gazla cıktık sabah, sora eve bi gedlim elektrikler gitmiş.. geldi gitti derken bağlanamadım bitürlü..

ben bide bişi dicem hatta bunu sölemek için sabırsızlanıyorumm... ben bebeişimi hissediyorummmmm... cumartesi günü meyve yemiştik sölemesi ayıp, birden bişiler oldu karnımda, sanki kalbim karnıma düşmüş teleşla orda atıyo, karnım seğirir gibi bayada uzuuun sürdü ama ilk olduğu için sesimi çıkaraamadım öleee dinledim çokta duygulandım.. eşime de anca bitince söledim ama galiba bebişti dedim anlayamadım çünkü, kuş kanadı gibi.. bende bi tepik felan bekliyodum, güp die vurcak gibi.. bide dün oldu aynısı yine akşam... şimdide dr umu aradım test sonucum için dr uma da anlattım bebek o dedi.. ayyyy. çok sevindim kızlar yaa.. çok mutlu oldum .. inşallah herkes bi an önce hisseder.. çok güzel bi duyguuu..sizinle paylaşmak için can attım çok..

Ayyy çok sevindim yaa.Darısı bizim başımıza inşallahhhh

ağırlığı ne kadardı be de ara sıra hissediyor gibiyim ama aramızda herhalde en büyük olan egenin
en çok hisseden o ona sormak lazım

Ya biz egeyle aynı hafta gitmiştik, egenin 105 miydi 130 muydu tam hatırlamıyorum o hafta benimki 160 çıkmıştı..Egeninkinden büyüktü, hatta ege hiçbişey yemeyen kuzunun bebişe bak,nasıl büyümüş falan demişti...
Sonra o bi dahaki gittiğinde yine öğrendi, o zaman daha büyüktü onunki..Ama ben gittiğimde söylemedi doktor kilosunu..Ortalama aynı gidiyorsa benimki de egeninki kadar olması lazım en azından...Ama hiç kıpırdamıyor..Sadece ağırlığıyla değil bence, bebekle de alakalı bu kıpırdama olayı...

çok güzel bi duygu demi ya Allah bağışlasın derlerki ilk oynadığında kime bakarsan ona benzermiş herhalde eşine bakmışsındır demiiii

ya gramlarını dokor nasıl söylüyoki benimki ne sordum 400 gr mı dedi hatırlamıyorum olmadan söyleyemezmiş bende merak ettim bakalım bu gittiğimde söyliycekmi

Sen de mi brütüss....
Valla sizin bebeler maşallah çok güçlüler...Her gün bi tepik haberi alıyoruz...
kuş kanadı gibi mi ? Ne kadar ilginç yaa..yaman bey kanat çırpıo demek içinde...Maşallah yakışıklıma..

bence de... ben öyle seyirme yada kanat çırpması gibi hissetmiyorum elinimi karnıma koyduğumda sanki içimde süzülüyormuş gibi hissediyorum garip bişey bebek mi değil mi onu da bilmiyorum ama buralarda erkek bebişler öyle olur diyorlar herhalde anca 21. haftaya doğru herhalde

Sağol kuzuuuu içime sular serptinnn. Çoook güzel walla sizinle konuşmakk,dertleşmek..

Ohhh hadi hayırlısıııı, darısı başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…