Valla özelde söylüyorlar da, devlet hastaneleri söylemiyor..
ağırlığı ne kadardı be de ara sıra hissediyor gibiyim ama aramızda herhalde en büyük olan egenin
en çok hisseden o ona sormak lazım
bence de... ben öyle seyirme yada kanat çırpması gibi hissetmiyorum elinimi karnıma koyduğumda sanki içimde süzülüyormuş gibi hissediyorum garip bişey bebek mi değil mi onu da bilmiyorum ama buralarda erkek bebişler öyle olur diyorlar herhalde anca 21. haftaya doğru herhalde
ben elimi karnıma koyduğumda da bişey yok..eşim koydu bi kere hissettim dedi, hatta yüzü falan değişti adamın, ama ben hiç hissetmedim.
çok güzel bi duygu demi ya Allah bağışlasın derlerki ilk oynadığında kime bakarsan ona benzermiş herhalde eşine bakmışsındır demiiii
Ayyy çok sevindim yaa.Darısı bizim başımıza inşallahhhh
saolun kızlar.. darısı sizin başınıza.. heran hissedebilirsiniz artık sizlerde..eşime bakıyodum bende kıpırdadığında, inş. ona benzer en çokta kalbi benzesin çok istiyorumm:)))
saolun kızlar.. darısı sizin başınıza.. heran hissedebilirsiniz artık sizlerde..eşime bakıyodum bende kıpırdadığında, inş. ona benzer en çokta kalbi benzesin çok istiyorumm:)))
benim bebeğim iki üç haftadır oynuyo ve gezmeye gideyim hiç durmuyor evde sessiz sakin arada uyanıp oynuyo o kadar galiba evine düşkün olacak ya eşini çok sevmen ne kadar güzel bende kocama benzesin istiyorum ama ilk oynadığında jkime baktım hatırlamıyorum Rabbim kocalarımızı başımızdan eksik etmesin sağlıklı mutlu etsin inş
cnm gözünsydın çok mutlu oldkkkkk. Darısı kuzumun başınabende çok iyiyim şekerlerim.. Sabahtan kahvaltıya gittik arkadaşlarla.. Havada çok soğuktu valla bi gazla cıktık sabah, sora eve bi gedlim elektrikler gitmiş.. Geldi gitti derken bağlanamadım bitürlü..
Ben bide bişi dicem hatta bunu sölemek için sabırsızlanıyorumm... Ben bebeişimi hissediyorummmmm... Cumartesi günü meyve yemiştik sölemesi ayıp, birden bişiler oldu karnımda, sanki kalbim karnıma düşmüş teleşla orda atıyo, karnım seğirir gibi bayada uzuuun sürdü ama ilk olduğu için sesimi çıkaraamadım öleee dinledim çokta duygulandım.. Eşime de anca bitince söledim ama galiba bebişti dedim anlayamadım çünkü, kuş kanadı gibi.. Bende bi tepik felan bekliyodum, güp die vurcak gibi.. Bide dün oldu aynısı yine akşam... şimdide dr umu aradım test sonucum için dr uma da anlattım bebek o dedi.. Ayyyy. çok sevindim kızlar yaa.. çok mutlu oldum .. Inşallah herkes bi an önce hisseder.. çok güzel bi duyguuu..sizinle paylaşmak için can attım çok..
güzelim benimde öyle oluyor dikiliyor gibi o anda elimi koyuyorum biyer semsert belki seninde olmuştur ama sen anlamıyor olabilirsin..haa, bişey diyicem ama,
c.tesi işler bitince atladım arabaya, pastaneye gittim tatlı bişeyler yemeye..kendimi ve kızımı şımartmak için..yedim, tam kalkarken karnım bişey saplanmış gibi oldu, acı gibi, ağrı gibi, ağrı yok ama bişey batıyo gibi...ama hiç tekme veya bebişi hissetme olarak düşünmedim, yorgunluktan olduğunu düşündüm..arada bişeyler batıyo ama,sanırım o bebekle alakalı değildir diye düşünüyorum ben...
aşka bak beeee....:103:
Şaka maka 19 hafta olmuş bee...
Çizelgemden gördüm şimdi...Ne çabuk geçiyor zaman...
ege, bu benden sana gelsin..:125:
Içimden geldi kız, sakın kızma haa...öpüyoruz seni kızımla kocaman...
Darısı kuzumun başına
güzelim benimde öyle oluyor dikiliyor gibi o anda elimi koyuyorum biyer semsert belki seninde olmuştur ama sen anlamıyor olabilirsin..
kız benim eylül aynı baba..
Bu da ilk oynadı karşımda eşim vardı göz göze geldik dedim aha buda sana benziycek. Eylül demesin mi babamın kız hali güzel bak ben güzelim duru da benzesin:))
evet canım yarıladık galiba bi bu kadar daha zaman sonra inş kavuşuruz bebeklerimize
cnmm nie kızıyım kız bi şekilde aklına gelmem güzel teşekkür ediyorum. Bizde sana
Yolluyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?