2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende bugünlerde hissediyorum cumartesi doktoruma gittiğimde çok tatlıydı ama yüzünü göstermedi sırtını ve kafasını karnına dayamıştı dr sorduğumda bişeyler hissediyorum özelliklee tatlı benim sevdiğim şeyleri yiyince dediğimde bebeğiniz de sevicek annesi size tepki veriyo dedi 4lü testin sonucunu alıcam aslında biraz endişeliyim ama olsun moraller yüksek olmalı hipotroidi olmam biraz sorun ama tedavi oluyorum inşallah sorunsuz geçer bundan sonrasıda ama dr sezeryanlı doğum olucağımı söyledi troidim olduğu için.... Buarada bütün arkadaşlara rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin banada inşallah

ağırlığı ne kadardı be de ara sıra hissediyor gibiyim ama aramızda herhalde en büyük olan egenin
en çok hisseden o ona sormak lazım

ağırlığı bilmiyorum kasları kuvetlenince tekmelermiş. Ama ben 14-15 den itibaren kayma şeklinde hissediyordum bir de 2.bebe omasından kaynaklanıyor. Ama artık dün baya baya tekmeliemeye başladı 2-3kere . Seyirme gibi oluyor bazen .bazen kayma şeklinde bazende sanki dikiliyor semsert oluyor.. öyle yanii..

bebeğini hissedenler çoğalmış ne güzel yaaa darısı bekleyenlerin başına
geldim okudum gidiyorum yemeğim yok daha
aslında kocişe de kızgınım ama yinede yapıcam yemek eğer hamile olmasam yapmazdım kendim için yapıcam yani

Ben elimi karnıma koyduğumda da bişey yok..Eşim koydu bi kere hissettim dedi, hatta yüzü falan değişti adamın, ama ben hiç hissetmedim.

haa, bişey diyicem ama,
c.tesi işler bitince atladım arabaya, pastaneye gittim tatlı bişeyler yemeye..Kendimi ve kızımı şımartmak için..Yedim, tam kalkarken karnım bişey saplanmış gibi oldu, acı gibi, ağrı gibi, ağrı yok ama bişey batıyo gibi...Ama hiç tekme veya bebişi hissetme olarak düşünmedim, yorgunluktan olduğunu düşündüm..Arada bişeyler batıyo ama,sanırım o bebekle alakalı değildir diye düşünüyorum ben...

çok güzel bi duygu demi ya Allah bağışlasın derlerki ilk oynadığında kime bakarsan ona benzermiş herhalde eşine bakmışsındır demiiii

Ayyy çok sevindim yaa.Darısı bizim başımıza inşallahhhh

saolun kızlar.. darısı sizin başınıza.. heran hissedebilirsiniz artık sizlerde..eşime bakıyodum bende kıpırdadığında, inş. ona benzer en çokta kalbi benzesin çok istiyorumm:)))

saolun kızlar.. darısı sizin başınıza.. heran hissedebilirsiniz artık sizlerde..eşime bakıyodum bende kıpırdadığında, inş. ona benzer en çokta kalbi benzesin çok istiyorumm:)))

benim bebeğim iki üç haftadır oynuyo ve gezmeye gideyim hiç durmuyor evde sessiz sakin arada uyanıp oynuyo o kadar galiba evine düşkün olacak ya eşini çok sevmen ne kadar güzel bende kocama benzesin istiyorum ama ilk oynadığında jkime baktım hatırlamıyorum Rabbim kocalarımızı başımızdan eksik etmesin sağlıklı mutlu etsin inş

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn..........

cnm gözünsydın çok mutlu oldkkkkk. Darısı kuzumun başına

güzelim benimde öyle oluyor dikiliyor gibi o anda elimi koyuyorum biyer semsert belki seninde olmuştur ama sen anlamıyor olabilirsin..

aşka bak beeee....:103:

kız benim eylül aynı baba..
Bu da ilk oynadı karşımda eşim vardı göz göze geldik dedim aha buda sana benziycek. Eylül demesin mi babamın kız hali güzel bak ben güzelim duru da benzesin:))

Aminn, darısı benim başıma evet..
Zaten ben hissetmiyor olabilirm evet, artık bebişime suç bulmuyorum tembel diye, kendimde arıyorum kabahati kurtlu karı azıcık otur çocuğu yoruyon diyee..
Eylül de hakketen güzel ama, benzesin ablasına ve babasına tabi, duru da fıstık gibi olur....

Kızlarr aklıma geldi size anlatmadım:))) hayret nasıl atladım
cumartesi eylüşle alışverişe gittik çiçekçinn önünden geçerken anne sana kırmızı güllerle beyaz papatya alıcam babama söylerim alırız hastaneye geliriz dedi. Nasıl duygulandım:))beyendik hatta orda bi çiçek alıcam annecim sana dedi.. :) güzel kızım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…