2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok kuzuummm yanlız değilsin bizde de yok hala bi kıpırtıı

maşaallah...
hayırlı olsun bebişin canım...
testlerin sonuçlarıda güzel çıkar inş. yüreğini ferah tut..

eet bende... bende..
yaman bey kanat çırpıyo valla şeker.. hemde ne kanat çırpma.. ilk hissettiğimde baya bi uzun sürdü.. paşa oğlum benm sevindirdi annesini.. şimdi babası bekliyo bende elimi koyunca hissediyim sen yaşıyosun bişiler ben sana öleeee uzaktan bakıyorum diyo.. yazıkkk .. sizlerde eşlerimizde bian önce hissedelim bebişleride hamileliğin tadı çıksın artık yaww.. hadi kuzum sende sıraa artık güzel haberlerini müjdeeeeeee diye paylaş bizimle..

Sağol kuzuuuu içime sular serptinnn. Çoook güzel walla sizinle konuşmakk,dertleşmek..

Ohhh hadi hayırlısıııı, darısı başımıza :)
çilekçim darısı başınıza tatlım.. tez zamanda hissedersiniz artık sizde.. bekleyin eli kulağında bence..
bide bende beğenimi sölemek isterim.. mira diye burda bi yakınımızın kızı var kız çok tatlı çok seviyorum ondanmıdır bilmem ben mira ismini çok sevdim daha ilk duyduğumda.. ne bilim bana çok farklı ve kibar bi isim gelmişti.. hatta demiştim ayy nerden bulmuşlar diye.. ve eşinin ablasının adına da gelince ben öle şeylerede hayatta inanmam.. sizlerde inanmayın nolur... herkes kendi kaderini yaşar, varmı öle bi örnek sanki aynı kaderi yaşayan aynı isimliler.. bence eşininde gönlü olur ve güzel de bisim hande...2. ismide secersiniz... gönlünüzü ferah tutun canım.. korkma sakın.. hiçbir yerde yazmıyor bizim bu korku diye nitelendirdiklerimz.. ve mantığıda yok zaten..

Anacım bu karı hep duygusal çocuk doğuruyo, biri şimdiden çiçek alıyo, biri ağlayınca tekmeliyo....
İmrendim valla...

selam kızlar. uzun zamandır giremiyordum. hafta sonu kontrole gittim. gördüm bebeğimi. doktor hareketlerini gösterdi bana. hissetmeyebilirsin ama bebeğin gereğinden fazla bile hareketli dedi. evet devamlı hareket ediyordu.içim rahatladı. bide yüzünü gördüm net olarak profilden . doktor bile şaşırdı. ama fotosunu çekmeyi unutmuş elimde resim yok.bide kesin erkek dedi.

yok kuzuummm yanlız değilsin bizde de yok hala bi kıpırtıı

Siz daha 16 haftalıksınız, ben 3 hafta öndeyim sizden..
Benden önde giden meltemmeryem var, onun bebe ne yaptı acaba, kıpırdadı mı...
Ben kendimi ona şartlandırdım, önce onunki kıpırdıcak sonra benimki...Niye öyle düşünüyorum bilmiyorum ama, meltemmeryemden bebişimi hissettim lafını duymak istiyorum, sonra da benimki kıpırdıcak gibi geliyor...
Gerçi hilmi ve fatma da 16 haftalıkken hissetti, belli olmuyo bunların ne yapacağı..

ayy kıayamam ona ben meleğim benmmm..
İnşallah su gibi akar geçer zaman da, elimizde olur bebelerimiz..Çok sabırsızlanıyorum..

inş. caım bende bazen çok sabırsızlanıyorumm

eveeeeeeeeet önce ben sonra kuzu. hepiniz sıraya girin

Ne güzel hiç olmazsa için rahatlamış...Biz de hissedicez kız az kaldı, bak herkes hissediyo artık....
Sonuçta oynuyo bu bebeler, seninki futbolcu olacak güç topluyo annesi, savuracak sana tekmeyi...

selam kızlar.beni merak ettinizmi acaba? uzun zamandır giremiyordum. hafta sonu kontrole gittim. gördüm bebeğimi. doktor hareketlerini gösterdi bana. hissetmeyebilirsin ama bebeğin gereğinden fazla bile hareketli dedi. evet devamlı hareket ediyordu.içim rahatladı. bide yüzünü gördüm net olarak profilden . doktor bile şaşırdı. ama fotosunu çekmeyi unutmuş elimde resim yok.bide kesin erkek dedi.

Ne güzel hiç olmazsa için rahatlamış...Biz de hissedicez kız az kaldı, bak herkes hissediyo artık....
Sonuçta oynuyo bu bebeler, seninki futbolcu olacak güç topluyo annesi, savuracak sana tekmeyi...

o sağlıklı olsun, içerde hareket etsinde ben hissetmeyiverim hiç önemli değil. zaten doktor ilerde hareketleri hissedeceksin hatta uyutmayacak göreceksin dedi.

Ay gerçekten iyi kiii varsınızzz o kadar sıkıntılı bir anımdı iş yerinde o kadar iyi geldiniz kiii :)

Paylaşmam mı kız, gece bile tekmelese egeye mesaj atıcam gir nete bağlan kızlara müjde ver diye..

Bekliyoruz hep beraber o anı sabırsızlıkla :) Ben kendimi beklemiyorum walla senin kızı bekliyorum heyecanla

Anacım bu karı hep duygusal çocuk doğuruyo, biri şimdiden çiçek alıyo, biri ağlayınca tekmeliyo....
İmrendim valla...
HAHAHAH CNM İLAHİ YAA ÇOK GÜLDÜMM
DUYGUSAL ÇOCUK HEE:)) BABALARI ÇOK DUYGUSALDIRDA DERMİŞİMMMMMMMMMMM

SELAmmmmm NEREDESİN SEN YAAAAA . ÇOK GÜZEL HABERLERLE GELDİN AMA MAŞALLAH OĞLUŞUNA. YESİN TEYZESİ ONU TEBRİKLER..

Paylaşmam mı kız, gece bile tekmelese egeye mesaj atıcam gir nete bağlan kızlara müjde ver diye..

:) SEN Bİ OYNADI HABERİ VERDE HAYIRLISIYLA İNŞALLAH TEZ ZAMANDA

ayyy canım yaaa oğluşun olcak demek.. hayırlı olsun .. meltemcim senin 1 tane daha çocuğun vardı dimi , yanlış mı hatırladım yoksa..

deli kızz senii...
hee bideeeee benim paşa oğlum beni tekmelemedi kiii teyzesiii .. gıdı gıdı yaptııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…