Aminn, darısı benim başıma evet..
Zaten ben hissetmiyor olabilirm evet, artık bebişime suç bulmuyorum tembel diye, kendimde arıyorum kabahati kurtlu karı azıcık otur çocuğu yoruyon diyee..
Eylül de hakketen güzel ama, benzesin ablasına ve babasına tabi, duru da fıstık gibi olur....
bende bugünlerde hissediyorum cumartesi doktoruma gittiğimde çok tatlıydı ama yüzünü göstermedi sırtını ve kafasını karnına dayamıştı dr sorduğumda bişeyler hissediyorum özelliklee tatlı benim sevdiğim şeyleri yiyince dediğimde bebeğiniz de sevicek annesi size tepki veriyo dedi 4lü testin sonucunu alıcam aslında biraz endişeliyim ama olsun moraller yüksek olmalı hipotroidi olmam biraz sorun ama tedavi oluyorum inşallah sorunsuz geçer bundan sonrasıda ama dr sezeryanlı doğum olucağımı söyledi troidim olduğu için.... Buarada bütün arkadaşlara rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin banada inşallah
eet bende... bende..Sen de mi brütüss....
Valla sizin bebeler maşallah çok güçlüler...Her gün bi tepik haberi alıyoruz...
kuş kanadı gibi mi ? Ne kadar ilginç yaa..yaman bey kanat çırpıo demek içinde...Maşallah yakışıklıma..
çilekçim darısı başınıza tatlım.. tez zamanda hissedersiniz artık sizde.. bekleyin eli kulağında bence..Sağol kuzuuuu içime sular serptinnn. Çoook güzel walla sizinle konuşmakk,dertleşmek..
Ohhh hadi hayırlısıııı, darısı başımıza :)
Kızlarr aklıma geldi size anlatmadım:))) hayret nasıl atladım
cumartesi eylüşle alışverişe gittik çiçekçinn önünden geçerken anne sana kırmızı güllerle beyaz papatya alıcam babama söylerim alırız hastaneye geliriz dedi. Nasıl duygulandım:))beyendik hatta orda bi çiçek alıcam annecim sana dedi.. :) güzel kızım benimm
yok kuzuummm yanlız değilsin bizde de yok hala bi kıpırtıı
Paylaşmam mı kız, gece bile tekmelese egeye mesaj atıcam gir nete bağlan kızlara müjde ver diye..
ayy kıayamam ona ben meleğim benmmm..Kızlarr aklıma geldi size anlatmadım:))) hayret nasıl atladım
cumartesi eylüşle alışverişe gittik çiçekçinn önünden geçerken anne sana kırmızı güllerle beyaz papatya alıcam babama söylerim alırız hastaneye geliriz dedi. Nasıl duygulandım:))beyendik hatta orda bi çiçek alıcam annecim sana dedi.. :) güzel kızım benimm
İnşallah su gibi akar geçer zaman da, elimizde olur bebelerimiz..Çok sabırsızlanıyorum..
Siz daha 16 haftalıksınız, ben 3 hafta öndeyim sizden..
Benden önde giden meltemmeryem var, onun bebe ne yaptı acaba, kıpırdadı mı...
Ben kendimi ona şartlandırdım, önce onunki kıpırdıcak sonra benimki...Niye öyle düşünüyorum bilmiyorum ama, meltemmeryemden bebişimi hissettim lafını duymak istiyorum, sonra da benimki kıpırdıcak gibi geliyor...
Gerçi hilmi ve fatma da 16 haftalıkken hissetti, belli olmuyo bunların ne yapacağı..
selam kızlar. uzun zamandır giremiyordum. hafta sonu kontrole gittim. gördüm bebeğimi. doktor hareketlerini gösterdi bana. hissetmeyebilirsin ama bebeğin gereğinden fazla bile hareketli dedi. evet devamlı hareket ediyordu.içim rahatladı. bide yüzünü gördüm net olarak profilden . doktor bile şaşırdı. ama fotosunu çekmeyi unutmuş elimde resim yok.bide kesin erkek dedi.
Aşka bak beeee....:103:
Ne güzel hiç olmazsa için rahatlamış...Biz de hissedicez kız az kaldı, bak herkes hissediyo artık....
Sonuçta oynuyo bu bebeler, seninki futbolcu olacak güç topluyo annesi, savuracak sana tekmeyi...
eveeeeeeeeet önce ben sonra kuzu. hepiniz sıraya girin
maşaallah...
hayırlı olsun bebişin canım...
testlerin sonuçlarıda güzel çıkar inş. yüreğini ferah tut..
eet bende... bende..
yaman bey kanat çırpıyo valla şeker.. hemde ne kanat çırpma.. ilk hissettiğimde baya bi uzun sürdü.. paşa oğlum benm sevindirdi annesini.. şimdi babası bekliyo bende elimi koyunca hissediyim sen yaşıyosun bişiler ben sana öleeee uzaktan bakıyorum diyo.. yazıkkk .. sizlerde eşlerimizde bian önce hissedelim bebişleride hamileliğin tadı çıksın artık yaww.. hadi kuzum sende sıraa artık güzel haberlerini müjdeeeeeee diye paylaş bizimle..
çilekçim darısı başınıza tatlım.. tez zamanda hissedersiniz artık sizde.. bekleyin eli kulağında bence..
bide bende beğenimi sölemek isterim.. mira diye burda bi yakınımızın kızı var kız çok tatlı çok seviyorum ondanmıdır bilmem ben mira ismini çok sevdim daha ilk duyduğumda.. ne bilim bana çok farklı ve kibar bi isim gelmişti.. hatta demiştim ayy nerden bulmuşlar diye.. ve eşinin ablasının adına da gelince ben öle şeylerede hayatta inanmam.. sizlerde inanmayın nolur... herkes kendi kaderini yaşar, varmı öle bi örnek sanki aynı kaderi yaşayan aynı isimliler.. bence eşininde gönlü olur ve güzel de bisim hande...2. ismide secersiniz... gönlünüzü ferah tutun canım.. korkma sakın.. hiçbir yerde yazmıyor bizim bu korku diye nitelendirdiklerimz.. ve mantığıda yok zaten..
Paylaşmam mı kız, gece bile tekmelese egeye mesaj atıcam gir nete bağlan kızlara müjde ver diye..
Bekliyoruz hep beraber o anı sabırsızlıkla :) Ben kendimi beklemiyorum walla senin kızı bekliyorum heyecanla
HAHAHAH CNM İLAHİ YAA ÇOK GÜLDÜMMAnacım bu karı hep duygusal çocuk doğuruyo, biri şimdiden çiçek alıyo, biri ağlayınca tekmeliyo....
İmrendim valla...
SELAmmmmm NEREDESİN SEN YAAAAA . ÇOK GÜZEL HABERLERLE GELDİN AMA MAŞALLAH OĞLUŞUNA. YESİN TEYZESİ ONU TEBRİKLER..selam kızlar. uzun zamandır giremiyordum. hafta sonu kontrole gittim. gördüm bebeğimi. doktor hareketlerini gösterdi bana. hissetmeyebilirsin ama bebeğin gereğinden fazla bile hareketli dedi. evet devamlı hareket ediyordu.içim rahatladı. bide yüzünü gördüm net olarak profilden . doktor bile şaşırdı. ama fotosunu çekmeyi unutmuş elimde resim yok.bide kesin erkek dedi.
selam kızlar. uzun zamandır giremiyordum. hafta sonu kontrole gittim. gördüm bebeğimi. doktor hareketlerini gösterdi bana. hissetmeyebilirsin ama bebeğin gereğinden fazla bile hareketli dedi. evet devamlı hareket ediyordu.içim rahatladı. bide yüzünü gördüm net olarak profilden . doktor bile şaşırdı. ama fotosunu çekmeyi unutmuş elimde resim yok.bide kesin erkek dedi.
SELAmmmmm NEREDESİN SEN YAAAAA . ÇOK GÜZEL HABERLERLE GELDİN AMA MAŞALLAH OĞLUŞUNA. YESİN TEYZESİ ONU TEBRİKLER..
benim kızın herşeyi olay zatii..böyle çeneli anası olunca....
Geçmişi okuyordum da sabah, adı bile karışmış, egeye demiş kızlar öyküyle duruyu alır gezersin diye..
Bacım bunlar sıra mıra takmıyo...
Oynak bebeleri bunların...Boşver bizim akıllı uslu bebeklerimiz var, anne tekmelenir mi hiç diye düşünüyorlar kuzular...
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der ya, o hesap benimki de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?