deli kızz senii...
Hee bideeeee benim paşa oğlum beni tekmelemedi kiii teyzesiii .. Gıdı gıdı yaptııı
ayyy canım yaaa oğluşun olcak demek.. hayırlı olsun .. meltemcim senin 1 tane daha çocuğun vardı dimi , yanlış mı hatırladım yoksa..
aa onu okudunmu channel söylemişti. Baya bi güldük..:))
deli kızz senii...
hee bideeeee benim paşa oğlum beni tekmelemedi kiii teyzesiii .. gıdı gıdı yaptııı
sabah okudum da, yorum yazmaya fırsatım yoktu, kapatmam gerekiyordu...
Sonra senin topikteki öyküm yazışını, gene benim kız zannetmiş onu da okudum..
hayatımızdaki bütün öyküleri senin bıcırığa endeksledik. Sadece senin öykün var artık hayatımızda..:))))
Kızımdan hepinize kocaman öpücük teyzoşları
şimdi çocuk aşka gelecek duygulanıp tekme atacak...
Allah bağışlasın canım.. 2 tane oğlun olcak ne güzel, bi birinin bi diğerinin koluna girer dolaşırsın, yakışıklı oğullarınla.. bide düğünlerde dans felan da edersin, ayy ne güzel bakk işte.. ben de bu hayalleri kuruyorum..Allah nasip eder inşallah..doğru hatırlıyorsun. 8 yaşında bir oğlum var. zaten 16 haftalıkken doktor erkek demişti ama çilekin bebekinin cinsiyeti değişince hepimiz bi panik olduk. o yüzden doktora tekrar sordum. yani erkekleri çiftlemiş oldum. senin avatarının candy olmasına alışmışım ben ya çok güzeldi ama bu da hoş
nasıl bir yan çizme,nasıl bir oryantal bu anlamadım bi anda tekmeyi masum bir gıdı gıdı yaptn ya pessssssssssssssss.
)))))))))))
bende onun gıdıdından öpüyorum koklayarak hemde...
Allah bağışlasın canım.. 2 tane oğlun olcak ne güzel, bi birinin bi diğerinin koluna girer dolaşırsın, yakışıklı oğullarınla.. bide düğünlerde dans felan da edersin, ayy ne güzel bakk işte.. ben de bu hayalleri kuruyorum..Allah nasip eder inşallah..
bide dier avatar dahamı iyiydi. değişitrsemmi yine dierine..
QUOTE]
yok değiştirme buda çok hoş ama sen benim aklımda şeker kız candy olarak kaldın
Kızımdan hepinize kocaman öpücük teyzoşları
Şimdi çocuk aşka gelecek duygulanıp tekme atacak...
yok değiştirme buda çok hoş ama sen benim aklımda şeker kız candy olarak kaldın
öp teyzesi öp..ye benim kızımı...
Valla burayı çok seviyoruz biz yaa, evde akşam eşim diyo hadi yine iyisin yarın kızlara kavuşacan diyee..
Bağımlılık yaptı, iyi ki üye olmuşum, iyi ki haziran annesi olmuşum..
Evet, ben de suzii yi görünce candy geliyor aklıma...Çok severdim o çizgi filmi...
Hatta sonunu göstermediler kestiler yarıda diye de baya üzülmüştüm..
hiiiiiii bende onu öpüyorum kokulu kokuluuu, kocaman.. ayy miss gibi kokacak doğunca düşünemiyorum. yirim onu bennnn..
Öp teyzesi öp..Ye benim kızımı...
Valla burayı çok seviyoruz biz yaa, evde akşam eşim diyo hadi yine iyisin yarın kızlara kavuşacan diyee..
Bağımlılık yaptı, iyi ki üye olmuşum, iyi ki haziran annesi olmuşum..
bende iyiki haziran annesiyim ve iyi ki sizleri tanımışım:))))) canlarımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?