2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy canım yaaa oğluşun olcak demek.. hayırlı olsun .. meltemcim senin 1 tane daha çocuğun vardı dimi , yanlış mı hatırladım yoksa..

doğru hatırlıyorsun. 8 yaşında bir oğlum var. zaten 16 haftalıkken doktor erkek demişti ama çilekin bebekinin cinsiyeti değişince hepimiz bi panik olduk. o yüzden doktora tekrar sordum. yani erkekleri çiftlemiş oldum. senin avatarının candy olmasına alışmışım ben ya çok güzeldi ama bu da hoş

çilek canım bişi sorcam sana ben.. sen detaylıyı neden acıbademde yaptırmıyosun, merak ettimm canım.. beni ceme yönlendirdi benim dr. 5 ine randevu aldım bende..

Allah bağışlasın canım.. 2 tane oğlun olcak ne güzel, bi birinin bi diğerinin koluna girer dolaşırsın, yakışıklı oğullarınla.. bide düğünlerde dans felan da edersin, ayy ne güzel bakk işte.. ben de bu hayalleri kuruyorum..Allah nasip eder inşallah..
bide dier avatar dahamı iyiydi. değişitrsemmi yine dierine..
nasıl bir yan çizme,nasıl bir oryantal bu anlamadım bi anda tekmeyi masum bir gıdı gıdı yaptn ya pessssssssssssssss.

)))))))))))

eheheheeee ama öyleeeeee.. napim .. sahiden gıdı gıdıydııııı. egeee.. acımadıkiiiii

bende bendeeeeeee.... iyiki sizi tanımışım.. iyiki varsınızzz.. çok sevdim ben siziii yaawww

slm kizlaar..bayadir giremedim. türkiyeden arkadasim geldi onu agirladim 4 gün boyunca gezdik tozduk. ardindanda yorgunluktan bir kac gün kendime gelemdim.gecmisi okuyim dedim baya kaynatmisiniz yine :) benim kuzumda kipirdiyo gibi ama daha tam anlamis degilim.
göbek deligimin orda net bi sekilde kalp atislari oluyo ama kendimimi kiziminkimi anlayamiyorum zanedersem benimkide tembel 21.haftadayim ama tam bi tekme hisedemedim daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…