2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

merhabalar herkese
ben geldim ama gidiyorum yine hemen:)
kendi ewime geldim yemekleri bitmiş yemeklerini yaptım bezelye, kabak, patatesli twuk, bulgur pilawı, makarna we çorba.. bnden bu kadar we gidiorum..
eşimin babası gelmiş we eşime kışları beraber yaşama şartıyla; kartaldaki ewlerini satıp burdan ew almasını önermiş!!!!!!!!!!! duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü, kocama gayet kesin şekilde olmayacağını istemediğimi beni böyle bişeye mecbur bırakmamasını söyledim.. umarım anlamıştır!!
ne acaip insanlar warya üstüste yaşamaya ne kadar meraklılar...
kızımın iğneleri deamediyor yarın son iğnesi wurulacak iyileşti gibibi sorun yok şükür..
birazdan çıkıyorum en son yazdığım yere bakıp cewapları okuyacağım
sewibadenin bebeğine oluyormuş??
seldaonur????
bodrum81???

selam hatunlar
naptınız yaaa!
sabahtan beri okuyorum yetişemiyorum hızınıza
anca geldim son sayfaya

Selam canım, haziran anneleri olarak çenemize vurdu, geçmişi okumaya kalkınca bitmiyor bi türlü...

selam canım...Göbekte hissedersen bebekmiş o...Siz de yazın böyle de bi ben kaldım diye üzülmeyeyim, demek daha tekme hissetmeyenler de var haftası büyük olup da...

öyle bir adapte oluyorsunki sanki 40 yıldır onunla yaşıyorsun..

İnşallah öyle olur, yoksa benim bakacak kimsem de yok, çok zorlanrım.

Niyeyse hiç şaşırmadım...

bende aciktimmm demin mc donaldan hamburger aldim ama kesmedi beni
yedikten sonrada kendime kizdim niye yiyosun böyle sagliksiz seyleri diye

eyyvahhh eyvahhh.. kızlarr bu saatten sonraa hepimiz dikkatli yazışalım, her benzetmeler itinayla yemeye çevrilir, yani yemeği hatırlatmayalımmm..

maşallah sana marifetli kadınsın valla. Ne zaman geliceksin annenden anlamadım ben senn ev kiraydı kayınpederin evini satıp ev alıp berabermi yaşayalım dedi. ( allah kolaylık versin

ayy ne cok yorulmuşsun..allah sonunu hayır etsin canım..kızınada gecmiş olsun..benim oglum oluyo kısmetse:)

Eşinin ailesi doğulu mu, genelde onlar meraklılar da üsüste oturmayaa..
Kınamak değil de, herkesin bakış açısı farklı, bizim eniştemiz var o da kaynanamlarla içgüvey oturuyo, doğulu ve sadece ev alabilmek için, kira vermemek için..Bi yanım hak veriyor, bi yanım anlayamıyor...
Kızının iyileşmesine çok sevindim, inşallah bi daha hastalanmaz minik kuş, daha o çok küçücük kıyamıyorum hiç..

inşallah öyle olur, yoksa benim bakacak kimsem de yok, çok zorlanrım.

Niyeyse hiç şaşırmadım...

bende aciktimmm Demin mc donaldan hamburger aldim ama kesmedi beni
yedikten sonrada kendime kizdim niye yiyosun böyle sagliksiz seyleri diye

eyyvahhh eyvahhh.. kızlarr bu saatten sonraa hepimiz dikkatli yazışalım, her benzetmeler itinayla yemeye çevrilir, yani yemeği hatırlatmayalımmm..
puhahahah çok güldüm yaaaaaaaaaaa

biricik naberrr. Boşver afiyet olsun benimde lahmacun istiyor cnm ama yemiycem. ıspanak yaptırdım anneme bide patates salatası yapcam makarna yerine:)))))))) bu saatde yemek konuşulur ne yapalım idare edin:))))))))

yani her an yemeğe hazırız. kendime inanamıyorum

kızına geçmiş olsun canım Allah şifa versin. sende kendini üzme herşey olacağına varır

maşallah sana marifetli kadınsın valla. Ne zaman geliceksin annenden anlamadım ben senn ev kiraydı kayınpederin evini satıp ev alıp berabermi yaşayalım dedi. ( allah kolaylık versin
biz 5 ay önce bir ew aldık krdiyle üsküdardan.. işler hp beşiktaşta die orayı kiraya werelim burda kiraya çıkalım dedik.. ama hala şu 1+1 düklkanın altında yarı zemin yaşadığımz ewden çıkamadık.. şimdi kayınpeder eşime kartalda boş duran we zaten eşimin hakkı olan ew için; o ewi sat (eşimin üzerine ewleri) burda bi ew al.. biz zaten bütün yazköydeyiz kalacağımız 4,5ay karınada söyle bize laf etmesin yaşayıp gidelim gibilerden konuşmuş...
ben klesinlkl karşıyım tabi zira onlardan nekadar nefret ettiğimi bilmeyen yok...

eşime dedimki bu insanlar nikahımıza bile gelmedi neden dedğimde beni istemediklerini imaettin bana eee dedimşimdi ne değişti bnde onları istemiyorum bunu böyle bildedim..
bana; kimse senin yüzünü görmeye meraklı değil dedi
bnde onların yüzünü görmek istemiyorumtamam ne ala sorun yok o zamn dedim.. we şuan dükkandayım..
özeti bu çok gerginim

iyiyiz egecim...bide su pis bogazim birazcik dursa daha iyi olacam resmen doyma duygusu diye bisey kalmadi bende :)
ama günler gectikce agirlasiyorum.isyerimde oturmaktan artik belim agriyo popom aciyooo..haftaya flan rapor alirim yoksa gecmez günler calis calis doguma kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…