bende çok severdim ama evet sonunu göremedik. acaba bi sonu varmıydı?
sende öp teyzesi..
Ama gözünüzü korkutmayayım da, her doğuran içerde dursa daha iyiydi diyor....ben şimdiden tırsıyorum ya..nasıl adapte olacağım diye...
Allah bağışlasın canım.. 2 tane oğlun olcak ne güzel, bi birinin bi diğerinin koluna girer dolaşırsın, yakışıklı oğullarınla.. bide düğünlerde dans felan da edersin, ayy ne güzel bakk işte.. ben de bu hayalleri kuruyorum..Allah nasip eder inşallah..
bide dier avatar dahamı iyiydi. değişitrsemmi yine dierine..
QUOTE]
yok değiştirme buda çok hoş ama sen benim aklımda şeker kız candy olarak kaldın
ayy gerçekmii... ne güzel bişi şeker kız candy olarak akılda kalmak...
yok yok ben deiştircem avatarımı candy yapcam gene..:)) zaten bu avatara dikkatli bakmayınca anlaşılmıyo, candy i de çok seviyorum.. bide böle deyince sizzz:) sevindimm .. avatarım yine candy olsunngaza geldimmm
Evet, ben de suzii yi görünce candy geliyor aklıma...Çok severdim o çizgi filmi...
Hatta sonunu göstermediler kestiler yarıda diye de baya üzülmüştüm..
bende çok severdim kuzum gerçekten.. çok güzeldi.. benim pc de dolu resmi var..
selam hatunlar
naptınız yaaa!
sabahtan beri okuyorum yetişemiyorum hızınıza
anca geldim son sayfaya
slm kizlaar..bayadir giremedim. türkiyeden arkadasim geldi onu agirladim 4 gün boyunca gezdik tozduk. ardindanda yorgunluktan bir kac gün kendime gelemdim.gecmisi okuyim dedim baya kaynatmisiniz yine :) benim kuzumda kipirdiyo gibi ama daha tam anlamis degilim.
göbek deligimin orda net bi sekilde kalp atislari oluyo ama kendimimi kiziminkimi anlayamiyorumzanedersem benimkide tembel 21.haftadayim ama tam bi tekme hisedemedim daha...
öyle bir adapte oluyorsunki sanki 40 yıldır onunla yaşıyorsun..
öyle bir adapte oluyorsunki sanki 40 yıldır onunla yaşıyorsun..
Acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merhabalar herkese
ben geldim ama gidiyorum yine hemen:)
kendi ewime geldim yemekleri bitmiş yemeklerini yaptım bezelye, kabak, patatesli twuk, bulgur pilawı, makarna we çorba.. Bnden bu kadar we gidiorum..
eşimin babası gelmiş we eşime kışları beraber yaşama şartıyla; kartaldaki ewlerini satıp burdan ew almasını önermiş!!!!!!!!!!! Duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü, kocama gayet kesin şekilde olmayacağını istemediğimi beni böyle bişeye mecbur bırakmamasını söyledim.. Umarım anlamıştır!!
ne acaip insanlar warya üstüste yaşamaya ne kadar meraklılar...
kızımın iğneleri deamediyor yarın son iğnesi wurulacak iyileşti gibibi sorun yok şükür..
birazdan çıkıyorum en son yazdığım yere bakıp cewapları okuyacağım
sewibadenin bebeğine oluyormuş??
seldaonur????
bodrum81???
merhabalar herkese
kendi ewime geldim yemekleri bitmiş yemeklerini yaptım bezelye, kabak, patatesli twuk, bulgur pilawı, makarna we çorba.. bnden bu kadar we gidiorum..
eşimin babası gelmiş we eşime kışları beraber yaşama şartıyla; kartaldaki ewlerini satıp burdan ew almasını önermiş!!!!!!!!!!! duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü, kocama gayet kesin şekilde olmayacağını istemediğimi beni böyle bişeye mecbur bırakmamasını söyledim.. umarım anlamıştır!!
kızımın iğneleri deamediyor yarın son iğnesi wurulacak iyileşti gibibi sorun yok şükür..
seldaonur????
bodrum81???
bende aciktimmmdemin mc donaldan hamburger aldim ama kesmedi beni
yedikten sonrada kendime kizdim niye yiyosun böyle sagliksiz seyleri diye
merhabalar herkese
kendi ewime geldim yemekleri bitmiş yemeklerini yaptım bezelye, kabak, patatesli twuk, bulgur pilawı, makarna we çorba.. bnden bu kadar we gidiorum..
eşimin babası gelmiş we eşime kışları beraber yaşama şartıyla; kartaldaki ewlerini satıp burdan ew almasını önermiş!!!!!!!!!!! duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü, kocama gayet kesin şekilde olmayacağını istemediğimi beni böyle bişeye mecbur bırakmamasını söyledim.. umarım anlamıştır!!
seldaonur????
bodrum81???
inşallah öyle olur, yoksa benim bakacak kimsem de yok, çok zorlanrım.
Niyeyse hiç şaşırmadım...
bende aciktimmmDemin mc donaldan hamburger aldim ama kesmedi beni
yedikten sonrada kendime kizdim niye yiyosun böyle sagliksiz seyleri diye
puhahahaheyyvahhh eyvahhh.. kızlarr bu saatten sonraa hepimiz dikkatli yazışalım, her benzetmeler itinayla yemeye çevrilir, yani yemeği hatırlatmayalımmm..
puhahahahçok güldüm yaaaaaaaaaaa
biricik naberrr. Boşver afiyet olsun benimde lahmacun istiyor cnm ama yemiycem. ıspanak yaptırdım anneme bide patates salatası yapcam makarna yerine:)))))))) bu saatde yemek konuşulur ne yapalım idare edin:))))))))
merhabalar herkese
seldaonur????
bodrum81???
biz 5 ay önce bir ew aldık krdiyle üsküdardan.. işler hp beşiktaşta die orayı kiraya werelim burda kiraya çıkalım dedik.. ama hala şu 1+1 düklkanın altında yarı zemin yaşadığımz ewden çıkamadık.. şimdi kayınpeder eşime kartalda boş duran we zaten eşimin hakkı olan ew için; o ewi sat (eşimin üzerine ewleri) burda bi ew al.. biz zaten bütün yazköydeyiz kalacağımız 4,5ay karınada söyle bize laf etmesin yaşayıp gidelim gibilerden konuşmuş...maşallah sana marifetli kadınsın valla. Ne zaman geliceksin annenden anlamadım ben senn ev kiraydı kayınpederin evini satıp ev alıp berabermi yaşayalım dedi.( allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?