Ya germe lütfen bebişi düşün kızını düşün olurmu .. sen bugunlerde baya bi zor şeyler yaşadın üstüste geldi hadi boşver olacağına bırak zamana bırak inatlaşma zıtlaşma tatlı dille hallet cnmm.biz 5 ay önce bir ew aldık krdiyle üsküdardan.. işler hp beşiktaşta die orayı kiraya werelim burda kiraya çıkalım dedik.. ama hala şu 1+1 düklkanın altında yarı zemin yaşadığımz ewden çıkamadık.. şimdi kayınpeder eşime kartalda boş duran we zaten eşimin hakkı olan ew için; o ewi sat (eşimin üzerine ewleri) burda bi ew al.. biz zaten bütün yazköydeyiz kalacağımız 4,5ay karınada söyle bize laf etmesin yaşayıp gidelim gibilerden konuşmuş...
ben klesinlkl karşıyım tabi zira onlardan nekadar nefret ettiğimi bilmeyen yok...
eşime dedimki bu insanlar nikahımıza bile gelmedi neden dedğimde beni istemediklerini imaettin bana eee dedimşimdi ne değişti bnde onları istemiyorum bunu böyle bildedim..
bana; kimse senin yüzünü görmeye meraklı değil dedi
bnde onların yüzünü görmek istemiyorumtamam ne ala sorun yok o zamn dedim.. we şuan dükkandayım..
özeti bu çok gerginim
iyiyiz egecim...bide su pis bogazim birazcik dursa daha iyi olacamresmen doyma duygusu diye bisey kalmadi bende :)
ama günler gectikce agirlasiyorum.isyerimde oturmaktan artik belim agriyo popom aciyooo..haftaya flan rapor alirim yoksa gecmez günler calis calis doguma kadar.
kızlar ben çıkıyorum. yemek zamanısonra görüşürüz . hepiniz öpüldünüz
biz 5 ay önce bir ew aldık krdiyle üsküdardan.. işler hp beşiktaşta die orayı kiraya werelim burda kiraya çıkalım dedik.. ama hala şu 1+1 düklkanın altında yarı zemin yaşadığımz ewden çıkamadık.. şimdi kayınpeder eşime kartalda boş duran we zaten eşimin hakkı olan ew için; o ewi sat (eşimin üzerine ewleri) burda bi ew al.. biz zaten bütün yazköydeyiz kalacağımız 4,5ay karınada söyle bize laf etmesin yaşayıp gidelim gibilerden konuşmuş...
ben klesinlkl karşıyım tabi zira onlardan nekadar nefret ettiğimi bilmeyen yok...
eşime dedimki bu insanlar nikahımıza bile gelmedi neden dedğimde beni istemediklerini imaettin bana eee dedimşimdi ne değişti bnde onları istemiyorum bunu böyle bildedim..
bana; kimse senin yüzünü görmeye meraklı değil dedi
bnde onların yüzünü görmek istemiyorumtamam ne ala sorun yok o zamn dedim.. we şuan dükkandayım..
özeti bu çok gerginim
Eşinin ailesi doğulu mu, genelde onlar meraklılar da üsüste oturmayaa..
Kınamak değil de, herkesin bakış açısı farklı, bizim eniştemiz var o da kaynanamlarla içgüvey oturuyo, doğulu ve sadece ev alabilmek için, kira vermemek için..Bi yanım hak veriyor, bi yanım anlayamıyor...
Kızının iyileşmesine çok sevindim, inşallah bi daha hastalanmaz minik kuş, daha o çok küçücük kıyamıyorum hiç..
geçmiş olsun dilekleriniz için hepiniz saolun kızlar..
erzincan canımama istanbulda çalışmış emekli olmuş insanlar ikiside borsadan emekli...
3 çocukları war hepsi ewli en küçüğü benim kocam we bunun dötünden ayrılamıyolar..
karı koca birlkte mutlu olmayı beceremiyolar, onun bunun üstünde gidiyolar işte
Konuyu dağıtalım, birisi yemek derdinde, birisi sıkıntılı...
Kasvetli hava dağılsın..
Soru soruyorum ama çıkıcam birazdan, yarın okurum artık..
Sizce bu mutfak nasıl ?
Eki Görüntüle 128242
Konuyu dağıtalım, birisi yemek derdinde, birisi sıkıntılı...
Kasvetli hava dağılsın..
Sizce bu mutfak nasıl ?
Eki Görüntüle 128242
Çıkıyorum kızlar, kociş gelmiş, bekletmeyeyim..
Hepinize iyi akşamlar..
konuyu dağıtalım, birisi yemek derdinde, birisi sıkıntılı...
Kasvetli hava dağılsın..
Sizce bu mutfak nasıl ?
Eki Görüntüle 128242
model harika ama açık renk olmalı:) nacizane fikrim..
Bende çıkıyorum görüşürzzzzzzzz
iyi akşamlar herkese bende kaçtım
arkadaşlar 7 aylık hamile bi arkadaşım var şu an hastanede serum bağlanıo bebeğin ciğerlerini geliştirmeye yardımcı olmak için.. dualarınızı bekliyorum.. lütfen kendinize dikkat edin hiçbişiye üzülmeyin kendinizi yormayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?