2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ya germe lütfen bebişi düşün kızını düşün olurmu .. sen bugunlerde baya bi zor şeyler yaşadın üstüste geldi hadi boşver olacağına bırak zamana bırak inatlaşma zıtlaşma tatlı dille hallet cnmm.

bende pis boğazım. rapor alabiliorsan al ne güzel. ben doğuma kadar almamaaya çalışıcam ki izinlerimi sonra kullanayım

bu insanlar niye bukadar merakli beraber yasamaya anlayamiyorum aynisini kayinvalidem eltimede yapti.alt kattaki daireye gireceksiniz diye sart kostu, kizcagaz mecbur girmek zorunda kaldi.allahtan biz evlenirken dede babaane oturyodu da biz baska yere cikabildik...sende kafani yorma kendini üzme hersey olacagina variri.kizin icin cok üzüldüm insallah bir an önce sagligina kavusur.....

geçmiş olsun dilekleriniz için hepiniz saolun kızlar..

erzincan canımama istanbulda çalışmış emekli olmuş insanlar ikiside borsadan emekli...
3 çocukları war hepsi ewli en küçüğü benim kocam we bunun dötünden ayrılamıyolar..
karı koca birlkte mutlu olmayı beceremiyolar, onun bunun üstünde gidiyolar işte

Ne olursa olsun, sen moralini bozma, canını sıkma, unutma bebişin etkilenir, eşin de istemez bence aynı evde oturmayı, zaten sen de tepkini belli etmişsin...
Bebişi üzme ama üzülüp de...

Konuyu dağıtalım, birisi yemek derdinde, birisi sıkıntılı...
Kasvetli hava dağılsın..
Soru soruyorum ama çıkıcam birazdan, yarın okurum artık..
Sizce bu mutfak nasıl ?

kizlar biz kocisle hafta sonu büyük bi kavga ettik, bizim bu borclar yüzünden falan.valla gecenin yarisi kaynanayi flan aradim oglunu istemiyorum diye.cok kötü oldum nefes alamiyorum zannetim kalbim cok hizli atmaya falan baslamisti ellerim ayaklarim titredi.korktum bebegime bise olcak diye.sonra ben yattim, ertesi günde bisey olmamis gibi konusyo benimle sakalr falan yapiyo deli.bende zaten küs kalmaya dayanamiyorum gülmeye basladim.ama icim dahalen bi buruk, beni ve kizimizi bu haldeyken ne kadar cok üzdü diye.ve bugün esimin dogumgünü icimden hicbirsey yapmak gelmiyor.dogumgünü pastasi bile yapmadim.hediyede almicaktim ciktim yine bi mont aldim ama vermesemi diye düsünüyorum...:44:

çok güzel canım özellikle modeli harika.. ama rengi açık renk olsa daha iyi olmamzmı sankii.. ben mutfakta açıkrengi daha ferah buluyorum da..

saolun kızlar ewet zaten birazdanb anneme gidiorum we takmicam ne yaparsa yapsın illaki beni arayıp hadi ewi satyoruz gel ew bakalım gibi bi laf ederse kimle yaşayacaksan onlarla bak.. benleyse benle ailenleyse ailnele gibilerinden we tawrımı koyucam:)))))
neyse bnde durumlar böyle hemen konuyu dğeiştiryorum
bebeğim karnımda taklalar atııyor her hareketini hissediorum artık ayın 25ine randewu aldım drdan ancak o gün boştu 25ocak salı bebeğimi göreceğim, renkli depplerede gireceğim.. o zamana kadar annemde olurum zaten
herkese kocaman öpücükler

kuzzzuum bide bişi sorcam.. orda mutfaklar nekadar sorması ayıpp.. yani bu mutfağı nekadara yaptırırlar.. burasıyla fark varmı ondada.. çok merak ettim bende araştırma içindeyimde.. o sebeptenn

kuzzzuum bide bişi sorcam.. orda mutfaklar nekadar sorması ayıpp.. yani bu mutfağı nekadara yaptırırlar.. burasıyla fark varmı ondada.. çok merak ettim bende araştırma içindeyimde.. o sebeptenn

arkadaşlar 7 aylık hamile bi arkadaşım var şu an hastanede serum bağlanıo bebeğin ciğerlerini geliştirmeye yardımcı olmak için.. dualarınızı bekliyorum.. lütfen kendinize dikkat edin hiçbişiye üzülmeyin kendinizi yormayın..

bütün dualarım arkadaşınla canım..
Allah hepimizin yardımcısı olsun , hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli alalım kucaklaırımıza bebişlerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…