Selam canım, haziran anneleri olarak çenemize vurdu, geçmişi okumaya kalkınca bitmiyor bi türlü...
selam canım...Göbekte hissedersen bebekmiş o...Siz de yazın böyle de bi ben kaldım diye üzülmeyeyim, demek daha tekme hissetmeyenler de var haftası büyük olup da...
arkadaşlar 7 aylık hamile bi arkadaşım var şu an hastanede serum bağlanıo bebeğin ciğerlerini geliştirmeye yardımcı olmak için.. dualarınızı bekliyorum.. lütfen kendinize dikkat edin hiçbişiye üzülmeyin kendinizi yormayın..
ii aksamlar hanimlar, insallah herkes iyiyidr ve hersey yolundadir...ben su an 17. haftamdayim ama bende henüz bebisimi hissetmedim... dinliyorum ama yok...bekliyorum ya oda hissettirmiyor!!!
daha erken canım bence endişelenme
ilk hamileliğimde 20.haftamda hissetmiştim ilk hareketini
internette 16. veya 17. den sonra hissedilir diye yazinca bende merak ediyorum... neese biraz daha beklerim bende:)))
zamanı gelince hissedersin ascık daha sabır:)
gerçi çok zor sabretmek dimi :97:
herşeyleri hemencik olsun istiyoruz
allahım sağlıcakla tamamlasak şu günleride sağlıcakla alsak kuzularımızı kucağımıza
selam kızlar kaç gündür giremedin net yoktu, kimseler merak etmemiş aşk olsunben iyi sayılırım cumartesi günü küçük bi kaza atlattım sabah yerleri silerken ayağım kaydı yere kapaklandım Allahtan sırtüstü düştüm ama çok kötü bi düşüştü resmen yere çakıldım kendimi geçtim bebeğe bişy olmamıştır inşallah çok korktum kesin kalbi filan durdu dedim ben, acile gidecektim ultrason yok acilde diye gidemedim içim içimi yedi, leke kanama yada sancı olmadı bebeği bi kaç defa hissettim diye gitmedim haftaya pazartesiye randevum var umarım iyidir bebişim
Geçmiş olsun yakamoz, daha dikkatli olsana, ya popo üstü falan düşseydin Allah korusun, c.tesiden bu yana lekelenme, kanama, ağrı yoksa korkma, ama yinede dr a git, ihmal etme derim ben...
yok canım çok şükür sancı kanama hiçbişey olmadı hatta bi kaç kez haraketlerinide hissettim, bugün gidecektim aslında eşim hafta sonu gelemedi bugün geldi beraber gideriz deyince gitmedim onu bekledim, ya sürekli temizlik yapıyorum ama hiç böyle bişy gelmemişti başıma nerden bileyim ıslak yere basacamda yere uçacagımı :26: bide öyle bi düştümki acıdan kalkamadım yerden 2 gündür sırtım ağrıyo düşmenin etkisinden bebeğe bişey olmadıysada baya hoplamıştır heralde umarım bişy yoktur bide diyorum ya hissettiğim bebek değilse bişy olduysa :26: inşallah iyidir ya:18:
Merhaba çok geçmiş olsun...Ben biraz geç kalan haziran annesiyim yeni üye oldum siteye SAT 7 Eylül oğluşum 19 haftalık ama ben daha hareketlerini hissedemedim ya da anlamıyorum benim gibi olan var mı aranızda kontrollerde herşey normal ama yarın doktor randevumda ayrıca soracağım
ya aslında bende başlamak istiyorum plates yapabilirsin mesela zayıflatmasada kilo almayı bi nebze dudurur ve sıkılaştırıyor netten plates cdleri indirip başlıyım diyorum ama 4 buçuk aydan sonra başlanıyomuş ben zaten 18. haftadayım o yüzden 5 ay bitsin öyle başlıyım diyorum, bide risk lmayan hamileler yapabiliyomuş egzersizi benim plesenta aşağıda riskli hamileliğe giriyor o yüzden doktora sormam lazım, sıkma canını canım ne güzel belli oluyo işte hamile oldugun benimde belli olmuyor deyince etraftakiler canım sıkılıyor 5 aylık oldum hala belli değil acaba anormallikmi var diyeslm hanımlar ya hiç egzersiz yapanınız varmı ben yapmak istiyorum ama nerden başlıycam bilemiyorum ilk hamileliğime rağman kilom çok fazla özellikle karnım 7 aylık gibi psikolojim çok bozuk neden böyle oldum bilmiyorum kilolu hamile kaldım ama bu kadar değildim bide 6 kilo falan aldım kilolarla başım dertde şimdiden bi bilseniz şu hamileliği anlaşılmayanlara nasıl da özeniyorum benm hemen anlaşılıyo uffffffffffffffffffffffffffff
Allah esirgemiş canım geçmiş olsun ya olacak olmalı derler ya bunla savmış ol inş bebeğe bişey olmamıştır zaten kanam falan yokmuş bence olmamıştır neyse tekrar geçmiş olsun
evet canım yanlış hatırlamıyosam vardı ama ilk gebelikte geç hissedilebilirmiş bildiğim kadarıyla 19. haftadan sonra net hissediliyo böyle kelebek kıpırtısı gibi oluyo zaten hissedersin canm merak etme
Saol canım içimi rahatlattın benim ilk gebeliğim doğum yapan bir arkadaşım da 22. hafta da hissettim dedi inşallah her şey yolundadır zor iş bu hamilelik walla...sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah...
Merhaba çok geçmiş olsun...Ben biraz geç kalan haziran annesiyim yeni üye oldum siteye SAT 7 Eylül oğluşum 19 haftalık ama ben daha hareketlerini hissedemedim ya da anlamıyorum benim gibi olan var mı aranızda kontrollerde herşey normal ama yarın doktor randevumda ayrıca soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?