2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya haliyle takıyorum tabi bebeğim daha önemli ama genede 40 bedenden 42 ye falan çıkmak elbiselerin gelmemesi çok kötü anca hamile elbisesi giyebiliyorum bi kadın için çok önemlidir görüntü benimde öyle zaten neyse ümidim doğumdan sonraya zaten napalım bence en doğrusunu düşünmüşsün sadaka için çok doğru bi karar bence bebeğe bişey olmamıştır rahat ol bence

inşallah canım ya ama korkma bazı anneler geç hissedebiliyo bu fiziki yapıylada alakalı bence hissetmene az kalmıştır meraklanma

İnşallah volveron bu arada ben de 6 kilo aldım ve karnım kocaman:)) Hele yemeklerden sonra karpuz gibi oluyor walla
senin kaç haftalık kaç kilo ile hamile kaldın?

evet beden atlamak can sıkıcı oluyor hamilelikten oldugunu düşünürsen için rahatlar belki canım şurda 4 5 ay sonra göbek gidecek bebiş gelecek kalan kilolarda emzirme egzersiz gider inşallah

İnşallah volveron bu arada ben de 6 kilo aldım ve karnım kocaman:)) Hele yemeklerden sonra karpuz gibi oluyor walla
senin kaç haftalık kaç kilo ile hamile kaldın?

ayyyy benim gibi birini duyunca çok seviniyoruuuuuuuuum ya 65 le hamile kaldım 71im galiba 20 haftalığım zaten kilo artışı normalmişde ama karnım acayip bişey aynada kendime inanamıyorum sende benim gibi hissediyomusun

ben de 55 ile hamile kaldım geçen gün tartıldığımda 61 dim ama bu geceki tatlılardan sonra 63 olmuşummdur birde benim erkek olmasına rağmen sadece karnım değil popom da az büyüdü walla:)) aynaya pek bakmıyorum çünkü vücut yapımı tanıyamıyorum umarım yediklerimiz çocuğa yarıyordur senin bebiş kız mı erkek mi?

umarım öyledir benim bebek erkek ama bende popodan aldım yırtılmalar oldu ama bacakdaki normalmiş bide ben hata ettim bacağın yırtılacağını düşünemedm bebe yağını hep karnıma sürdüm karnımda daaha bişey yok ama bacaklar feciiiiiiii

Ay canım çık geçmiş olsun, Allah korur bebişini merak etme hiçbir şey olmaz, zaten bişey olsa kanaman olurdu. Bende kızıma hamileyken popo üstü otobüste düşmüştüm, çok korkmuştum ama bişey olmadı. Onların yeri sağlam merak etme Allah korur onları...

canım geçmiş olsun dikkat et kendine
bende ilk kanamamda dr a gitmiştim korkuyla bebeğimi kaybediyorum diye orada düşmüştüm ama bebek iyiydi çok şükür

saol canım inşallah yoktur bişeyi insan panik oluyor böyle durumlarda, normalde bile acaba iyimi gelişiyomu büyüyomu derken bide böyle bişey olunca korkmuyor değilim olmazsa hafta içi bi giderim doktora daha çok paranoya yaparım yoksa
canım geçmiş olsun dikkat et kendine
bende ilk kanamamda dr a gitmiştim korkuyla bebeğimi kaybediyorum diye orada düşmüştüm ama bebek iyiydi çok şükür

ya şiddetli düşmesem aslında çok panik yapmıycam ama yere uçunca benim bile iki gün belim ağrıdı bebek nasıldır kimbilir Allahtan yüzüstü düşmedim Allah korusun şansım olmayabilirdi o zaman çok saol canı m

çilek canım bişi sorcam sana ben.. sen detaylıyı neden acıbademde yaptırmıyosun, merak ettimm canım.. beni ceme yönlendirdi benim dr. 5 ine randevu aldım bende..

Suzicim beni de cem beye yönlendirdiler ama ben Rıza Madazlı'nın adını hep duyuyordum, daha tecrübeli die ona gitmek istedim. Aslında Atıl Yüksel'e gidecektim ama muayehaneyi kapatıyormşuş. Eşim de cem beye gitme taraftarı ama benim içimden öyle geldi, bi de doktoruma da sordum rıza hoca çok çok iyidir ona da gidebilirsin tabii dedi, ben de ona gidicem..

Yakamoz çok çok geçmiş olsun, hiçbişeycik yoktur sen hiç merak etme.. Allah korur bebeğini.. Hem sırtüstü düşmüşsündür. Düşünsene o bi suyun içinde zaten, sert bir yere çarpmıyor ki sen düşünce..

Günaydın kızlar bu aradaaaa... Herkese çoook güzel birgün dilerim.. Kararlıyım bugün sinir yok , stres yok , heeeppp olumlu ve güzel düşünücemmm :) zaten genellikle öyle yapmaya çalışıyorum ama bugün extra extra dikkat edicem :)) kuruntu yapmıycam hiçbir şeyii..

çok güzel canım özellikle modeli harika.. ama rengi açık renk olsa daha iyi olmamzmı sankii.. ben mutfakta açıkrengi daha ferah buluyorum da..

Mutfağım çok küçük, bu tarz bişey yaptırayım dedm olmadı ama modeli çok beğeniyorum ondan sordum size de, güzel değil mi ama..Küçük ama kullanışlı...Valla açık renk bana gitmez, zaten ben yaptırdım patlıcan moru.. Beyaz falan olsa sürekli elmde bez, onunla uğraşırım..Eşim de pek titiz değildir, ama yemek yapmayı çok sever..

eve mutfak mı begeniyon kuzu?? güzel bordo dimi bunun rengi..ben beyaz yapıcam mutfagı..

Bodrumun evleri beyaz, mutfakları beyaz..Bembeyaz...Ya beyaz bende çok beğeniyorum ama zamanla sararıyor ya, ne yaparsan yap geçmiyor..İlk yapıldığında çok hoş ama sonrası..Bi de şimdi hamileyiz, doğumu var hergün eline bez alıp silebilecek msin..Ama en şık mutfak diye sorsan ya siyah derim, ya beyaz...İkisi de çok asil duruyorlar...Sen d güle güle kullan canım mutfağını..

kuzzzuum bide bişi sorcam.. orda mutfaklar nekadar sorması ayıpp.. yani bu mutfağı nekadara yaptırırlar.. burasıyla fark varmı ondada.. çok merak ettim bende araştırma içindeyimde.. o sebeptenn

Valla ben 800 e yaptırdım...Resimlerini eklerim kendi mutfağımın..Ama benim mutfağım çok aşırı küçük..

model harika ama açık renk olmalı:) nacizane fikrim..
Bende çıkıyorum görüşürzzzzzzzz

Genelde herkes açık renkten yanaymış..Bi ben seviyom herhalde koyu mutfak...

Kız yakamoz, yüreğğimi ağzıma getirdin, bi gitseydin ya doktora hemen...Ama kanaman falan olmamaış ya, bişey yoktur inşallah..Sen kalbini bozma..Benim yengem trafik kazası geçirdi 9 aylıkken, dolmuşun altında kaldı, bebeğine bişey olmadı, kolu komple alçılıydı..Allah koruyo kuzuları merak etme...Ama sen yine de dikkatli ol canım...Geçmiş olsun.

Günaydın canım...
Bugün ben de gayet relaks olucam, inşallah ters bi haber almayız kızlardan da neşemiz yerinde olur hep...

Günaydın canım...
Bugün ben de gayet relaks olucam, inşallah ters bi haber almayız kızlardan da neşemiz yerinde olur hep...

günaydınnn haziranın en güzel annelerii..
bende relax olmalıyım malum akşam ağlıycam osmanıma tokat atıyor caroline cadısı..
kuzuuu neden küçük mutfağa koyu renk yaptırıyorsun boğmaz mı ferah olurdu açık renk. sen bilirsin sen kullanıcan tabii..
yakamozum geçmiş olsun cnnmm allah korur onu merak etme sen..
çilek ne güzel başarabilirsen öyle ol. bizim 2 gündür şirkette hiç birşey yanmıyor. montlarla oturuyoruz kalorifer arızalıymış 6 senedeir bunların arızasından bıktım. dolayısı ile montla bereyle çalışınca insan stres oluyor sinirli oluyor. ama olmayalım bugun hep beraber.

günaydın kızlarrrr kaç gündür giremedim umarım herşey yolundadır, mutlu güzel bir gün dilerim herkese. Ben de bugün kızımı görmeye gideceğim doktora çok heyecanlıyımmmm

gunaydınn hepınıze :))
yakamoz gecmıs olsun hafta sonu gırmedın dıye dusunmusutun kaza olayını yenı okudum
dun yogunduk bakalım bugun nasıl olacagız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…