ya aslında bende başlamak istiyorum plates yapabilirsin mesela zayıflatmasada kilo almayı bi nebze dudurur ve sıkılaştırıyor netten plates cdleri indirip başlıyım diyorum ama 4 buçuk aydan sonra başlanıyomuş ben zaten 18. haftadayım o yüzden 5 ay bitsin öyle başlıyım diyorum, bide risk lmayan hamileler yapabiliyomuş egzersizi benim plesenta aşağıda riskli hamileliğe giriyor o yüzden doktora sormam lazım, sıkma canını canım ne güzel belli oluyo işte hamile oldugun benimde belli olmuyor deyince etraftakiler canım sıkılıyor 5 aylık oldum hala belli değil acaba anormallikmi var diyekilolarıda takma kafana doğumdan sonra bi diyetisyene gider evdede egzersizleri yapar beyazekmek hamur işi şeker tuzu kestikmi 2 ayda kilo filan kalmaz dikkat etmediğimizden oluyor , tadını çıkar hamileliğinin sorun kilo olsun canım verillir onlar
saol canım ya inş. yoktur bişey hala içim içimi kemiriyor çok dua ettim çok ağladım bişy olmasın diye çok korktum kesin bişy oldu dedim ben şiddetli düştüm çünkü, inş. yoktur bişeyi iyidir sadaka filan vereyim ben ...
inşallah canım ya ama korkma bazı anneler geç hissedebiliyo bu fiziki yapıylada alakalı bence hissetmene az kalmıştır meraklanma
ya haliyle takıyorum tabi bebeğim daha önemli ama genede 40 bedenden 42 ye falan çıkmak elbiselerin gelmemesi çok kötü anca hamile elbisesi giyebiliyorum bi kadın için çok önemlidir görüntü benimde öyle zaten neyse ümidim doğumdan sonraya zaten napalım bence en doğrusunu düşünmüşsün sadaka için çok doğru bi karar bence bebeğe bişey olmamıştır rahat ol bence
İnşallah volveron bu arada ben de 6 kilo aldım ve karnım kocaman:)) Hele yemeklerden sonra karpuz gibi oluyor walla
senin kaç haftalık kaç kilo ile hamile kaldın?
evet beden atlamak can sıkıcı oluyor hamilelikten oldugunu düşünürsen için rahatlar belki canım şurda 4 5 ay sonra göbek gidecek bebiş gelecek kalan kilolarda emzirme egzersiz gider inşallah
ayyyy benim gibi birini duyunca çok seviniyoruuuuuuuuum ya 65 le hamile kaldım 71im galiba 20 haftalığım zaten kilo artışı normalmişde ama karnım acayip bişey aynada kendime inanamıyorum sende benim gibi hissediyomusun
ben de 55 ile hamile kaldım geçen gün tartıldığımda 61 dim ama bu geceki tatlılardan sonra 63 olmuşummdurbirde benim erkek olmasına rağmen sadece karnım değil popom da az büyüdü walla:)) aynaya pek bakmıyorum çünkü vücut yapımı tanıyamıyorum umarım yediklerimiz çocuğa yarıyordur senin bebiş kız mı erkek mi?
merhaba canım benimde sat 7eylül ve oğlum olucak rabbim nasib ederse..
selam kızlar kaç gündür giremedin net yoktu, kimseler merak etmemiş aşk olsunben iyi sayılırım cumartesi günü küçük bi kaza atlattım sabah yerleri silerken ayağım kaydı yere kapaklandım Allahtan sırtüstü düştüm ama çok kötü bi düşüştü resmen yere çakıldım kendimi geçtim bebeğe bişy olmamıştır inşallah çok korktum kesin kalbi filan durdu dedim ben, acile gidecektim ultrason yok acilde diye gidemedim içim içimi yedi, leke kanama yada sancı olmadı bebeği bi kaç defa hissettim diye gitmedim haftaya pazartesiye randevum var umarım iyidir bebişim
selam kızlar kaç gündür giremedin net yoktu, kimseler merak etmemiş aşk olsunben iyi sayılırım cumartesi günü küçük bi kaza atlattım sabah yerleri silerken ayağım kaydı yere kapaklandım Allahtan sırtüstü düştüm ama çok kötü bi düşüştü resmen yere çakıldım kendimi geçtim bebeğe bişy olmamıştır inşallah çok korktum kesin kalbi filan durdu dedim ben, acile gidecektim ultrason yok acilde diye gidemedim içim içimi yedi, leke kanama yada sancı olmadı bebeği bi kaç defa hissettim diye gitmedim haftaya pazartesiye randevum var umarım iyidir bebişim
saol canım inşallah yoktur bişeyi insan panik oluyor böyle durumlarda, normalde bile acaba iyimi gelişiyomu büyüyomu derken bide böyle bişey olunca korkmuyor değilimAy canım çık geçmiş olsun, Allah korur bebişini merak etme hiçbir şey olmaz, zaten bişey olsa kanaman olurdu. Bende kızıma hamileyken popo üstü otobüste düşmüştüm, çok korkmuştum ama bişey olmadı. Onların yeri sağlam merak etme Allah korur onları...
canım geçmiş olsun dikkat et kendine
bende ilk kanamamda dr a gitmiştim korkuyla bebeğimi kaybediyorum diye orada düşmüştüm ama bebek iyiydi çok şükür
çilek canım bişi sorcam sana ben.. sen detaylıyı neden acıbademde yaptırmıyosun, merak ettimm canım.. beni ceme yönlendirdi benim dr. 5 ine randevu aldım bende..
çok güzel canım özellikle modeli harika.. ama rengi açık renk olsa daha iyi olmamzmı sankii.. ben mutfakta açıkrengi daha ferah buluyorum da..
eve mutfak mı begeniyon kuzu??güzel bordo dimi bunun rengi..ben beyaz yapıcam mutfagı..
kuzzzuum bide bişi sorcam.. orda mutfaklar nekadar sorması ayıpp.. yani bu mutfağı nekadara yaptırırlar.. burasıyla fark varmı ondada.. çok merak ettim bende araştırma içindeyimde.. o sebeptenn
model harika ama açık renk olmalı:) nacizane fikrim..
Bende çıkıyorum görüşürzzzzzzzz
saol canım inşallah yoktur bişeyi insan panik oluyor böyle durumlarda, normalde bile acaba iyimi gelişiyomu büyüyomu derken bide böyle bişey olunca korkmuyor değilimolmazsa hafta içi bi giderim doktora daha çok paranoya yaparım yoksa
ya şiddetli düşmesem aslında çok panik yapmıycam ama yere uçunca benim bile iki gün belim ağrıdı bebek nasıldır kimbilir Allahtan yüzüstü düşmedim Allah korusun şansım olmayabilirdi o zamançok saol canı m
Günaydın kızlar bu aradaaaa... Herkese çoook güzel birgün dilerim.. Kararlıyım bugün sinir yok , stres yok , heeeppp olumlu ve güzel düşünücemmm :) zaten genellikle öyle yapmaya çalışıyorum ama bugün extra extra dikkat edicem :)) kuruntu yapmıycam hiçbir şeyii..
Günaydın kızlar bu aradaaaa... Herkese çoook güzel birgün dilerim.. Kararlıyım bugün sinir yok , stres yok , heeeppp olumlu ve güzel düşünücemmm :) zaten genellikle öyle yapmaya çalışıyorum ama bugün extra extra dikkat edicem :)) kuruntu yapmıycam hiçbir şeyii..
Günaydın canım...
Bugün ben de gayet relaks olucam, inşallah ters bi haber almayız kızlardan da neşemiz yerinde olur hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?