2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrrr kaç gündür giremedim umarım herşey yolundadır, mutlu güzel bir gün dilerim herkese. Ben de bugün kızımı görmeye gideceğim doktora çok heyecanlıyımmmm
günaydın cnm hoşgeldin. bişey yok çok şükür.. sen nezaman gidicen haber verebilirmşsin dönücenmi işyerine..

gunaydınn hepınıze :))
yakamoz gecmıs olsun hafta sonu gırmedın dıye dusunmusutun kaza olayını yenı okudum
dun yogunduk bakalım bugun nasıl olacagız?

günaydın hocammm:)))

bugünde düne göre idare eder şte sizler iyi olunda bende ii olurum
hadi sirkelen kendine gel.. yok bişey çok şükür naz yapma bize:))))

gunaydınnn kızlarrrrr
günaydın fıstık nasıslınnn

bakıyorum facebook arkadaslarım buradalar:)))
evtt ama ben fazla bakamıyorum evde ben pc başına geçiyim eylül otomatik olarak yanımda.. o yüzden gizli bakıyorum:)))))))

Günaydın kızlar, herkes iyidir umarım.. Ben kahvaltımı ettim üstüne yattım uyudum, şimdi burdayım. Ege elektrikli soba falanda mı yok kuzum ne öyle çalışılır mı?

Doğru bugün osman günü değil mi...
Kızım bi vazgeçiremedik seni şu diziden...Bugün Osman, yarın da benim Süllüümaaannn var..
Ya koyu istedim çünkü, açık renk mutfakla başedemem, teyzem beyaz yaptırdı çok da titiz bi kadındır...2 sene sonra mutfak sarardı resmen..Sonuçta hergün yemek pişiyor ve ister istemez buharı falan etkiliyor..Açık o yüzden hiç düşünmedim..Bi de eşim sağolsun, çok güzel yemek yapar ama soonrası mutfak mutfaklıktan çıkar, o istedi özellikle koyu renk olsun diye...Siyah istiyordum aslında, ama siyah parmak izi bile belli oluyor diye mor yaptırdım...İnşallah güzeldir, benim içime sindi ama görenler ilk kez mor bir mutfak gördük diyorlar..
Üşütme kız dikkat et kendine, montla bereyle otur, sıcacık otur...Biz burda klimaları bile açmıyoruz hava güzel diye..İnce falan da giyiyoruz..Ama oralar soğuktur, hastalanma sakın..

Amiiinn inşallah.. Ben bugün çook güzel haberler alıcaz gibi hissediyorum.. Ege duymasın ama son 2 haftada 2,5 kilo almışım, kocam bana Oburix dedii :)

ohhhhhhh herkesin iştahı açıldı devam edin bakalım ben 2 haftada 400 gr almışım :))))) devam devam bana yetişin ki bende kızmıyım kilo konuusuna:)

günaydın millettttt

günaydın kızlarrrr kaç gündür giremedim umarım herşey yolundadır, mutlu güzel bir gün dilerim herkese. Ben de bugün kızımı görmeye gideceğim doktora çok heyecanlıyımmmm

gunaydınn hepınıze :))
yakamoz gecmıs olsun hafta sonu gırmedın dıye dusunmusutun kaza olayını yenı okudum
dun yogunduk bakalım bugun nasıl olacagız?

gunaydınnn kızlarrrrr

Günaydın kızlar, herkes iyidir umarım.. Ben kahvaltımı ettim üstüne yattım uyudum, şimdi burdayım. Ege elektrikli soba falanda mı yok kuzum ne öyle çalışılır mı?

Kızlar hepinize topluca bir günaydın...
bry2005 inşallah çok güzel haberlerle gelirsin doktordan..

Bizim de geçen gün aynı şey oldu.. Ayaklarının altına bi yükseklik al, en önemli şey ayaklar, üşütmemek lazımm..

gunaydınnn kızlarrrrr
Günaydın canımm..

genel bunalım öle işte herşeye canım sıkılıyo burdan bunaldım sıkıldım öle işde ufff

Bugün güzel olacak , secret yapalım , güzel düşünelim güzel olsun günü bugünn :))

Ohhhh afiyet olsun..

ohhhhhhh herkesin iştahı açıldı devam edin bakalım ben 2 haftada 400 gr almışım :))))) devam devam bana yetişin ki bende kızmıyım kilo konuusuna:)

Ben sana kesinnnn yetiştiimmm :) hiiç merak etme arkadaşım.. Göğüsler ve göbek kendi aralarında yarış halindeler ama hiiç dert etmiyorum, bugün çok güzel birgüünn :)

günaydın canım arkadaşımmmm muckkksss
valla masamın altına elektrikli soba koyduk ama ayaklarım buz topuklarımın üstüne basıyorum ayağım havada kalsın diye:))))) çin işkencesi.. sen de baya erkencisin yavruu.. nasılsın bugun nereye gidicen gezcan mii?

cnm güle güle iyi günlerde kullan inşallah.. güzeldir eminim sen beyendiysen..
diziden ayrılamıyorum valla çok seviyrum ama sülümannnnnnn çok güzel bir dizi..
havalar ne güzel sizin orda burası güneşli ama buzzzzzzzz.. şu an ellerim buz gibi..

Canım güle güle kullan mutfağını, boşver güle güle kullan, bende evlenirken koltuklarım kırmızı olsun diye tutturdum herkes dalga geçti, ama sonra da herkes bayıldı, boşver kız sen kullancan, nasıl istersen öyle yaptır... Benim mutfakta kremrengi, kızımın odası da öyle ve dediğin gibi, açık renk temizliği çok zor, muhakkak ciflemek gerekiyor yoksa çıkmıyor lekeler.. Rengi değişiyor..

Bugün hava çok güzel ama evde takılcam çıkmam evden, bira serin dışarsı. Ben 7 de kalkıyorum kızımı yolcu ediyorum okula, okul biraz uzak servis erken geliyor. Ayaklarının altına gazete koy üstüne koy ayaklarını farkı gör, inanılmaz fark ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…