2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

egeeeeeee sen rejimmmiiii yapıosun yaa ben anlamadım bunlar birden aldı sımdı duruyolar kuzununda karnı kuculmustu

Ege ilk aylarda aldı ya şimdi kilo alışı yavaşlamıştır. İlk gebelikte bende de öyle olmuştu.. Bizim iştah açıldı onun kapandı herhalde.. Bende çok yemeye başladım. canım tatlı istemeye başladı yaaaaa... ne güzel hiç istemiyordu, sende durum nasıl channel.. kilo olayı nasıl gidiyor.. bebek koçun olarak bilgi vermelisin bana

kuzuu mutfagın hayırlı olsun:)
hilmi-fatma sıkma canını çilek gıbı secret yapalım olumlu gıtsın herseyyyy
dun cok cabuk gectı bu haftaa su gıbı gececek butun olumlu olaylar butun ıyı nıyetlı ınsanlar karsımıza cıkacak bebelerımız bu hafta coook ıyı beslenecekler ve bız hamılelıgımızın tadını keyfını cıkaracagımız bı hafta olacak:))

:))))) bu hafta inanılmaz güzel büyüyüp gelişecekler bebeklerimiz :) Bu hafta kimseye sinir olmayacağız, hamile olduğumuz için herkes bizimle iyi geçinecek :) Eşlerimizle aramız çook iyi olacak, bize inanılmaz iyi davranacaklar :)

Sağol canım, daha iyileri siz inşallah...
Dediğin gibi inşallah çok harika bi hafta olur bu hafta..

hadi bakalım yapalım secret mi ne yarın bende doktora gidiyorum sölemeyecektim sürpriz olsun size diye dayanamadım ve heyecanlıyım

Ben de içimden geçeni söylüyorum, bu hafta evimin iskanı çıkacak, elektrik bağlanacak, hafta sonu biz taşınacağız...Herşey yolunda gidecek....İnşallah...(Niyeyse pek umudum yok ama.)

Canım geçmişe bakınca gördüm sende Mira düşünüyormuşsun bebişinin ismini, sende koy bebelerimiz adaş olsun..

hadi bakalım yapalım secret mi ne yarın bende doktora gidiyorum sölemeyecektim sürpriz olsun size diye dayanamadım ve heyecanlıyım
ooo ne guzeell bı haber bak bebısını goreceksın :)

bız secret yaparız yaparız herseyde bızım basımıza gelırmıs,:)))

Aaa hadi hayırlı haberlerle gel inşallahhh ...

Ben de içimden geçeni söylüyorum, bu hafta evimin iskanı çıkacak, elektrik bağlanacak, hafta sonu biz taşınacağız...Herşey yolunda gidecek....İnşallah...(Niyeyse pek umudum yok ama.)

Aminn zuzuuu, bu arada bizim iskan çıkmadan elektriği bağladılar 8 ay önce. Artık kanun mu değişti acaba? Biz taşındık iskan çıkmadan. Sordun mu sen hiç belediyeye ya da elektrik idaresine?

Canım geçmişe bakınca gördüm sende Mira düşünüyormuşsun bebişinin ismini, sende koy bebelerimiz adaş olsun..

Evet canım , düşünüyorum , bi blog var miranın bahçesi diye, oradaki kıza da bittim.. bi de anlamları çok sevdim. Sen genel olarak nasıl tepkiler alıyorsun? Seninki İdil Mira olacaktı di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…