ohhhhhhh herkesin iştahı açıldı devam edin bakalım ben 2 haftada 400 gr almışım :))))) devam devam bana yetişin ki bende kızmıyım kilo konuusuna:)
Günaydın kızlar, herkes iyidir umarım.. Ben kahvaltımı ettim üstüne yattım uyudum, şimdi burdayım. Ege elektrikli soba falanda mı yok kuzum ne öyle çalışılır mı?
egeeeeeee sen rejimmmiiii yapıosun yaa ben anlamadım bunlar birden aldı sımdı duruyolar kuzununda karnı kuculmustu
egeeeeeee sen rejimmmiiii yapıosun yaa ben anlamadım bunlar birden aldı sımdı duruyolar kuzununda karnı kuculmustu
kuzuu mutfagın hayırlı olsun:)
hilmi-fatma sıkma canını çilek gıbı secret yapalım olumlu gıtsın herseyyyy
dun cok cabuk gectı bu haftaa su gıbı gececek butun olumlu olaylar butun ıyı nıyetlı ınsanlar karsımıza cıkacak bebelerımız bu hafta coook ıyı beslenecekler ve bız hamılelıgımızın tadını keyfını cıkaracagımız bı hafta olacak:))
dun cok cabuk gectı bu haftaa su gıbı gececek butun olumlu olaylar butun ıyı nıyetlı ınsanlar karsımıza cıkacak bebelerımız bu hafta coook ıyı beslenecekler ve bız hamılelıgımızın tadını keyfını cıkaracagımız bı hafta olacak:))
gunaydınn oykumcummm
:))))) bu hafta inanılmaz güzel büyüyüp gelişecekler bebeklerimiz :) Bu hafta kimseye sinir olmayacağız, hamile olduğumuz için herkes bizimle iyi geçinecek :) Eşlerimizle aramız çook iyi olacak, bize inanılmaz iyi davranacaklar :)
:))))) bu hafta inanılmaz güzel büyüyüp gelişecekler bebeklerimiz :) Bu hafta kimseye sinir olmayacağız, hamile olduğumuz için herkes bizimle iyi geçinecek :) Eşlerimizle aramız çook iyi olacak, bize inanılmaz iyi davranacaklar :)
hadi bakalım yapalım secret mi ne yarın bende doktora gidiyorum sölemeyecektim sürpriz olsun size diye dayanamadım ve heyecanlıyım
ooo ne guzeell bı haber bak bebısını goreceksın :)hadi bakalım yapalım secret mi ne yarın bende doktora gidiyorum sölemeyecektim sürpriz olsun size diye dayanamadım ve heyecanlıyım
20 si değil miydi kız senin randevu...
Aklımda öyle kalmış benim...
hadi bakalım yapalım secret mi ne yarın bende doktora gidiyorum sölemeyecektim sürpriz olsun size diye dayanamadım ve heyecanlıyım
Ben de içimden geçeni söylüyorum, bu hafta evimin iskanı çıkacak, elektrik bağlanacak, hafta sonu biz taşınacağız...Herşey yolunda gidecek....İnşallah...(Niyeyse pek umudum yok ama.)
Canım geçmişe bakınca gördüm sende Mira düşünüyormuşsun bebişinin ismini, sende koy bebelerimiz adaş olsun..
günaydın kızlar..ben geldim
iyi sohbetler...
Günaydın canlarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?