Kızım sende ne hafıza var, milletin doktor randevularının bile tarihini takip ediyosun
Ege ilk aylarda aldı ya şimdi kilo alışı yavaşlamıştır. İlk gebelikte bende de öyle olmuştu.. Bizim iştah açıldı onun kapandı herhalde.. Bende çok yemeye başladım. canım tatlı istemeye başladı yaaaaa... ne güzel hiç istemiyordu, sende durum nasıl channel.. kilo olayı nasıl gidiyor.. bebek koçun olarak bilgi vermelisin bana
Aaa hadi hayırlı haberlerle gel inşallahhh ...
Aminn zuzuuu, bu arada bizim iskan çıkmadan elektriği bağladılar 8 ay önce. Artık kanun mu değişti acaba? Biz taşındık iskan çıkmadan. Sordun mu sen hiç belediyeye ya da elektrik idaresine?
Evet canım , düşünüyorum , bi blog var miranın bahçesi diye, oradaki kıza da bittim.. bi de anlamları çok sevdim. Sen genel olarak nasıl tepkiler alıyorsun? Seninki İdil Mira olacaktı di mi?
Günaydın canlarım :)
günaydın kızlar..ben geldim
iyi sohbetler...
ooo ne guzeell bı haber bak bebısını goreceksın :)
bız secret yaparız yaparız herseyde bızım basımıza gelırmıs,:)))
hahah valla cnm ben ılk aylar yemıodum cnm sureklıde eksı ıstıodu amaaaaa su aralarrr senın dedıgın gıbı cnm cok tatlı ıstıyorrr..
valla oykum en son gecen hafta 4 kılo almıs gozukuyodum bu hafta cesaret edemıom tartıya cıkmayaa:))::)
amaa gobekk ve en cok ta göğüslerim aldı başını gıdıooo. esım dıokı "heralde 1 ay sonra esıtlenırızzzz":))::)
Aminn zuzuuu, bu arada bizim iskan çıkmadan elektriği bağladılar 8 ay önce. Artık kanun mu değişti acaba? Biz taşındık iskan çıkmadan. Sordun mu sen hiç belediyeye ya da elektrik idaresine?
hahah valla cnm ben ılk aylar yemıodum cnm sureklıde eksı ıstıodu amaaaaa su aralarrr senın dedıgın gıbı cnm cok tatlı ıstıyorrr..
valla oykum en son gecen hafta 4 kılo almıs gozukuyodum bu hafta cesaret edemıom tartıya cıkmayaa:))::)
amaa gobekk ve en cok ta göğüslerim aldı başını gıdıooo. esım dıokı "heralde 1 ay sonra esıtlenırızzzz":))::)
20 si değil miydi kız senin randevu...
Aklımda öyle kalmış benim...
ooo ne guzeell bı haber bak bebısını goreceksın :)
bız secret yaparız yaparız herseyde bızım basımıza gelırmıs,:)))
Aaa hadi hayırlı haberlerle gel inşallahhh ...
Evet canım , düşünüyorum , bi blog var miranın bahçesi diye, oradaki kıza da bittim.. bi de anlamları çok sevdim. Sen genel olarak nasıl tepkiler alıyorsun? Seninki İdil Mira olacaktı di mi?
gunaydın fmg yogun musun gene varmı sıkıntı?
Günaydın güzel anne...
Hoşgeldin fıstık, nasılsn...
Günaydınnn...
Yee boşver ye bebişe yarasın canım. benimde 4,5 kiloydu ama şimdi, evdekiyle doktordaki tartı farklı, evdeki tartıda kaldığım kiloyu bilmiyorum biraz karışıyor ama sanki 6 kilo oldum gibi hesaplıyorum. Ama aslında normalde, ben zaten kilolu olduğum için daha az alsam iyi olurdu..
slm kızar kilo takipi için birbirimizi daha net görebilmek adına sayfa açtım ordan kilo olayını devam ettirebilirizi hepinize sevgiler :81:
valla benim ailem beğenmedi bende siz İdil deyin ozaman dedim. Ama onun dışında kime söylesem çok beğendi.. Zaten dediğim gibi latince bir kelime ve mükemmel demek. Birde çok güzel, güneşe benzeyen bir kuyruklu yıldızmış. Ya biraz değişik tabi ama insanlar alışır. Bizim sitede Bronz isminde kız var, ilk başta bana garip gelmişti ama şimdi alıştık. İnsanlar alışır boşver, herkesi memnun edemezsin. Bizde ilk başlarda biraz nabız yokladık ama kızım dediki, anne o benim kardeşim ben beğendim, sizin çocuğunuz siz beğendiniz, onlara ne , biz koyalım dedi. Bende hak verdim valla.
inş. canlarım evet kuzu 20 si idi ama perşmbeye denk geliyo buranın pazarı ve köyden gelen çok oluyo kalabalık olmasın diye yarın gideyim dedim.... herkes benim üstüme kaç defa gördü 1 ay oldu görmeyeli özledim işdeee
Yee boşver ye bebişe yarasın canım. benimde 4,5 kiloydu ama şimdi, evdekiyle doktordaki tartı farklı, evdeki tartıda kaldığım kiloyu bilmiyorum biraz karışıyor ama sanki 6 kilo oldum gibi hesaplıyorum. Ama aslında normalde, ben zaten kilolu olduğum için daha az alsam iyi olurdu..
slm kızar kilo takipi için birbirimizi daha net görebilmek adına sayfa açtım ordan kilo olayını devam ettirebilirizi hepinize sevgiler :81:
Anaaaaaaam siz takılın kızlar ben almıyım :))))))))
günaydın cnm hoşgeldin. bişey yok çok şükür.. sen nezaman gidicen haber verebilirmşsin dönücenmi işyerine..
canım 15:30'da randevum.Oradan da aile hekimimize gidicem.Dün aile hekimimiz eşimin çalıştığı bankaya gitmiş çok komik benim için :)))) Var bu işte bir iş dedim .Her neyse gelince mutlaka yazarım size.
allah allah enteresan benim aile hekimim kim onu bile bilmiyrum :) sağlık ocağına da kaydettirmedim. cezası varmı bu sağlık ocağına gitmemenin bu kadar üstüne neden düşüyorlar ki anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?