2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım sende ne hafıza var, milletin doktor randevularının bile tarihini takip ediyosun

Yok kız,aklımda kalmış..O her zaman gidemiyor y doktora ondan...
Ege de sanırım 2 sinde gidecek gibi hatırlıyorum..Başka da bilmiyom valla...Hafıza dolu, boş olsa hepsini hatırlardım ama..

hahah valla cnm ben ılk aylar yemıodum cnm sureklıde eksı ıstıodu amaaaaa su aralarrr senın dedıgın gıbı cnm cok tatlı ıstıyorrr..

valla oykum en son gecen hafta 4 kılo almıs gozukuyodum bu hafta cesaret edemıom tartıya cıkmayaa:))::)
amaa gobekk ve en cok ta göğüslerim aldı başını gıdıooo. esım dıokı "heralde 1 ay sonra esıtlenırızzzz":))::)

slm kızar kilo takipi için birbirimizi daha net görebilmek adına sayfa açtım ordan kilo olayını devam ettirebilirizi hepinize sevgiler :81:

valla benim ailem beğenmedi bende siz İdil deyin ozaman dedim. Ama onun dışında kime söylesem çok beğendi.. Zaten dediğim gibi latince bir kelime ve mükemmel demek. Birde çok güzel, güneşe benzeyen bir kuyruklu yıldızmış. Ya biraz değişik tabi ama insanlar alışır. Bizim sitede Bronz isminde kız var, ilk başta bana garip gelmişti ama şimdi alıştık. İnsanlar alışır boşver, herkesi memnun edemezsin. Bizde ilk başlarda biraz nabız yokladık ama kızım dediki, anne o benim kardeşim ben beğendim, sizin çocuğunuz siz beğendiniz, onlara ne , biz koyalım dedi. Bende hak verdim valla.

Günaydın canlarım :)

günaydın kızlar..ben geldim
iyi sohbetler...

Günaydınnn...

ooo ne guzeell bı haber bak bebısını goreceksın :)

bız secret yaparız yaparız herseyde bızım basımıza gelırmıs,:)))

Yok canım yaa ben bikaç kere denedim, gerçekten beynin farklı çalışmaya başlıyor herhalde olumlu kouşa konuşa, iyi hissedip güzel şeyler yaşıyorsun :))) Allah korusun ..

bende de gögüs problem olmaya başladıı son aylar ne yapacagım artık nadide gibi gezerim:))

Aminn zuzuuu, bu arada bizim iskan çıkmadan elektriği bağladılar 8 ay önce. Artık kanun mu değişti acaba? Biz taşındık iskan çıkmadan. Sordun mu sen hiç belediyeye ya da elektrik idaresine?

Canım sordum da, iş bitim belgesi verilecek, onu bekliyoruz..Zaten ondan sonra da hemen iskan çıkacak..Suyu bağlatabildik ama iş bitimi çıktı, bugün yarın çıkacak diyor bakalım müteahitimiz bekliyoruz...

Yee boşver ye bebişe yarasın canım. benimde 4,5 kiloydu ama şimdi, evdekiyle doktordaki tartı farklı, evdeki tartıda kaldığım kiloyu bilmiyorum biraz karışıyor ama sanki 6 kilo oldum gibi hesaplıyorum. Ama aslında normalde, ben zaten kilolu olduğum için daha az alsam iyi olurdu..

20 si değil miydi kız senin randevu...
Aklımda öyle kalmış benim...

ooo ne guzeell bı haber bak bebısını goreceksın :)

bız secret yaparız yaparız herseyde bızım basımıza gelırmıs,:)))

inş. canlarım evet kuzu 20 si idi ama perşmbeye denk geliyo buranın pazarı ve köyden gelen çok oluyo kalabalık olmasın diye yarın gideyim dedim.... herkes benim üstüme kaç defa gördü 1 ay oldu görmeyeli özledim işdeee

gunaydın fmg yogun musun gene varmı sıkıntı?

Günaydın canım, şimdilik sakiniz ilerleyen saatleri bilmiyorum :) hakkımızda hayırlısı :))))))

Günaydın güzel anne...

Günaydın bebişim.

Hoşgeldin fıstık, nasılsn...

Hoşbulduk canikom nasılsın bakalım? yapıldı mı demirler?

Günaydın canım :)

benım evdekı tartıda 56 hamıle kaldım doktorda 58 gorunuyordu son gıdısımde 62 cıktım evdekı 60 gorunuyor.Bence evdekı tartımız dogru:))))

slm kızar kilo takipi için birbirimizi daha net görebilmek adına sayfa açtım ordan kilo olayını devam ettirebilirizi hepinize sevgiler :81:

Yok canım ben almiyim :) Niye moralimizi bozalım kilo konuşup konuşup di mi ama .... Ege duymasın walla :))

Çok doğru söylemiş , yerim ben onuuu :) Adaş olurlar artıkk :)

Ama ben de 1 ay oldu görmeyeli...
Çok özledim kuzumu...
Gör tabi fıstık, hakkındır...Bugün gitsek yarın yine özlüyoruz zaten...

ya cnm ben doktordakını hıııııııccccccc bakmıyorum orda 6 kılo felan cıkıo ama ben hep evdekıne gore hesaplıyorumm. valla yıyorum zaten amannn napımmmm::)):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…