benım evdekı tartıda 56 hamıle kaldım doktorda 58 gorunuyordu son gıdısımde 62 cıktım evdekı 60 gorunuyor.Bence evdekı tartımız dogru:))))
Yok canım ben almiyim :) Niye moralimizi bozalım kilo konuşup konuşup di mi ama .... Ege duymasın walla :))
Çok doğru söylemiş , yerim ben onuuu :) Adaş olurlar artıkk :)
kız iki dk biyere gittim muhabette bi geldim uçmuşsunuz yaaegee buz mu tuttun yoksa sesın cıkmadı???
slm kızar kilo takipi için birbirimizi daha net görebilmek adına sayfa açtım ordan kilo olayını devam ettirebilirizi hepinize sevgiler :81:
allah allah enteresan benim aile hekimim kim onu bile bilmiyrum :) sağlık ocağına da kaydettirmedim. cezası varmı bu sağlık ocağına gitmemenin bu kadar üstüne neden düşüyorlar ki anlamadım
Valla ben cuma gün izinliyken gittim, tetanoz aşısı falan oluyrmuş dedim..
Hiç de oralı olmadılar, martın 15 inde gel aşını yapalım dediler..Millet aşı olmaya başladı.Biz son zaman olucz herhalde..Gitsen de ilgilenmiyorlar ...Yani bizim burdaki ilgilenmedi hiç...
ya cnm ben doktordakını hıııııııccccccc bakmıyorum orda 6 kılo felan cıkıo ama ben hep evdekıne gore hesaplıyorumm. valla yıyorum zaten amannn napımmmm::)):)
kız iki dk biyere gittim muhabette bi geldim uçmuşsunuz yaa
oo süper burda da konusunu yapmayın ozaman gidin orda konuşun:))))))ben gelmiyorum
Fatmacım nasılsın konuşamadık ne zamandır.
valla benim ailem beğenmedi bende siz İdil deyin ozaman dedim. Ama onun dışında kime söylesem çok beğendi.. Zaten dediğim gibi latince bir kelime ve mükemmel demek. Birde çok güzel, güneşe benzeyen bir kuyruklu yıldızmış. Ya biraz değişik tabi ama insanlar alışır. Bizim sitede Bronz isminde kız var, ilk başta bana garip gelmişti ama şimdi alıştık. İnsanlar alışır boşver, herkesi memnun edemezsin. Bizde ilk başlarda biraz nabız yokladık ama kızım dediki, anne o benim kardeşim ben beğendim, sizin çocuğunuz siz beğendiniz, onlara ne , biz koyalım dedi. Bende hak verdim valla.
Hiç de oralı olmadılar, martın 15 inde gel aşını yapalım dediler..Millet aşı olmaya başladı.Biz son zaman olucz herhalde..Gitsen de ilgilenmiyorlar ...Yani bizim burdaki ilgilenmedi hiç...
arkadaşım söyledi tetonoz aşısı olmuş komşusu sen olma dedi sürekli hastalanmış sonra. ben de dedim zaten olmuycam üstünde bile durmadım konunun ama aşıdan sonra hep hasta olmuş. aklıma geldi söyliyim dedim..
Ege izin çıkarsa senden müsadenle gidip bir bakalım mı?
Ege izin çıkarsa senden müsadenle gidip bir bakalım mı?
canım aile hekimleri hamilelerin takibinden ayrıca prim falan alıyorlar herhalde.Yoksa neden bu kadar ilgilensinler burası Türkiye kim kiminle bedavaya ilgilenir
arkadaşım söyledi tetonoz aşısı olmuş komşusu sen olma dedi sürekli hastalanmış sonra. ben de dedim zaten olmuycam üstünde bile durmadım konunun ama aşıdan sonra hep hasta olmuş. aklıma geldi söyliyim dedim..
Evet, benim arkadaşım da aşıdan sonra sürekli hasta oldu..
Zaten doktoruma soracağım, olma derse olmayacağım ben..
Evet, benim arkadaşım da aşıdan sonra sürekli hasta oldu..
Zaten doktoruma soracağım, olma derse olmayacağım ben..
evet canım ben de bugün soracağım yoksa yaptırmam hem ilk hamileliğmde yaptırmamıştım
fmggggggg nbr canımm. nasılsın ..tontiş kızın nasıll. hareketler ne durumda. benim dün 1-2 kere hissettim. ama önceki gün çok iyiydi. bugunde bişey yok bakalım:)) değişken bi kız belli ikizler olduğu
iyim canım aslında ama bugünler böle bi sıkkınlık var nedense... işler yogun ya eskisi gibi takılamıyorum
Öyküm İdil Mira çok güzel bence de.Benim ilk duyduğumdan beri hoşuma gidiyor.Ayrıca kızını da tebrik ederim çok akıllıymış maşallah.
İyiyim canım akşam yine 22:30 da gittim eve hemen yattım uyudum :)
Kızım gündüz uyuyor galiba. sadece akşamları eve gidip uzandığımda hissedebiliyorum artık.
Bir de şaka gibi ama babasına tepki veriyor.
Eşim eve geldi mi hissediyor sanki başlıyor hareketlenmeye :)
Galiba sürekli hissetmek için biraz daha zaman var.
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?