2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benım evdekı tartıda 56 hamıle kaldım doktorda 58 gorunuyordu son gıdısımde 62 cıktım evdekı 60 gorunuyor.Bence evdekı tartımız dogru:))))

sonuçta tartıda aradaki fark önemli de...Ben hamile kaldığım sıralarda çok stresliydim ve evde tartılmadım, doktorunkiyle arasında da tam olarak kaç kilo var anlaadım bir türlü onun için canım.

egee buz mu tuttun yoksa sesın cıkmadı???
kız iki dk biyere gittim muhabette bi geldim uçmuşsunuz yaa

slm kızar kilo takipi için birbirimizi daha net görebilmek adına sayfa açtım ordan kilo olayını devam ettirebilirizi hepinize sevgiler :81:

oo süper burda da konusunu yapmayın ozaman gidin orda konuşun:))))))ben gelmiyorum

Son düzenleme:
ya cnm ben doktordakını hıııııııccccccc bakmıyorum orda 6 kılo felan cıkıo ama ben hep evdekıne gore hesaplıyorumm. valla yıyorum zaten amannn napımmmm::)):)

yi yavrum yiiiii

Ya boşverin kızlar ben kızımda 25 kilo aldım 1 senede falan verdim. bebeklerin pusetleri varya hergün yürüyüşede çıkarmak gerekiyor yavrucakları, bol bol yürür veririz. Doğum kilosu kolar verilir boşver.. Ben sonradan kilo aldım, doğumdaki kilolar değil yani kilolarım. veririz hayırlısıyla..

fmggggggg nbr canımm. nasılsın ..tontiş kızın nasıll. hareketler ne durumda. benim dün 1-2 kere hissettim. ama önceki gün çok iyiydi. bugunde bişey yok bakalım:)) değişken bi kız belli ikizler olduğu

Öyküm İdil Mira çok güzel bence de.Benim ilk duyduğumdan beri hoşuma gidiyor.Ayrıca kızını da tebrik ederim çok akıllıymış maşallah.

fmggggggg nbr canımm. nasılsın ..tontiş kızın nasıll. hareketler ne durumda. benim dün 1-2 kere hissettim. ama önceki gün çok iyiydi. bugunde bişey yok bakalım:)) değişken bi kız belli ikizler olduğu

İyiyim canım akşam yine 22:30 da gittim eve hemen yattım uyudum :)
Kızım gündüz uyuyor galiba. sadece akşamları eve gidip uzandığımda hissedebiliyorum artık.
Bir de şaka gibi ama babasına tepki veriyor.
Eşim eve geldi mi hissediyor sanki başlıyor hareketlenmeye :)
Galiba sürekli hissetmek için biraz daha zaman var.
Sen nasılsın?

iyim canım aslında ama bugünler böle bi sıkkınlık var nedense... işler yogun ya eskisi gibi takılamıyorum

Sıkma canını hayatım. İş yoğunluğu bizde de berbat. Ama moralimizi yüksek tutmamız lazım.
Seni mutlu edecek bişeyler yap. ödüllendir kendini.

Öyküm İdil Mira çok güzel bence de.Benim ilk duyduğumdan beri hoşuma gidiyor.Ayrıca kızını da tebrik ederim çok akıllıymış maşallah.

Teşekkür edrim canım benim. Kızımında akıllılıktan ziyade bir ikizler kızı olduğu için inatçı bir kişilik, kimseye eyvallahı yoktur.. Kimseye özenmez, hep farklı olmak ister ondan yani..

Baba kuzusu olduğu şimdiden belli cimcimenin..
Yerim onu ben yaaa...Babası da kasılıyordur valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…