2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar tetanoz aşısı çok önemliymiş.
Benim doktorum öyle anlattı. Her sağlıklı insanın 10 yılda bir yaptırması gerekiyormuş.
Hatta eline gül dikeni battığı için tetanozdan ölen doktor arkadaşım var dedi.
Eşimle ikimiz yaptıracağız. Anneme bile yaptırttım ben.

Muhakkak öyledir de hamileyken aşı olmak bana bi garip geliyor, içim kötü oluyor

BAKALIM ARTIK GEÇER YA B KAÇ GÜN SONRA :)

BENİMDE CANIM SIKKIN OLDUMU HEMEN HAREKETLENİVCERİYOR DAHA HİLMİ Yİ ELİNİ KOYDUGUNDA HAREKET ETMEDİ ANACI OLCAK KUZUM :d:d

Bana da ilk gebeliğimde doktorum öellikle önerdi, bebeğinde kordonunu kesiyorlarya, bebeğe o makastan geçebiliyormuş, valla ben bu tarz şeyleri yaptırmaktan yanayım, böyle bir çaresi varsa neden yaptırmayalım. Zaten sinir oluyorum yok yaptırmayın falan diyenlere nerden biliyorlar söyledikleri kişinin başına bir iş gelmeyeceğini, o zaman bebeklere de aşı yaptırmayalım onlarada aşıdan sonra ateşleniyorlar, bırakalım çocuklar bu devirde kızamıktan falan ölsünler... İnsanlara söylersin, kişi kendi yaptırıp, yaptırmamakta tabiki özgürdür, ama neden başkalarını etkilersinki.. Bazıları ilaç kullanmayı da sevmez saygı duyarım ama başkalarını etkilememek lazım..

Günaydın nasılsınız

Günaydın ipekçim :)

Teşekkür edrim canım benim. Kızımında akıllılıktan ziyade bir ikizler kızı olduğu için inatçı bir kişilik, kimseye eyvallahı yoktur.. Kimseye özenmez, hep farklı olmak ister ondan yani..

İkizler burcu olacak diye çok tırsıyorum yaaa. zor bir burç. acaba boğaya yetiştirsem mi diye düşünmüyorum değil :)))))))

Baba kuzusu olduğu şimdiden belli cimcimenin..
Yerim onu ben yaaa...Babası da kasılıyordur valla....

Çok mutlu oluyor babası. artık oda benim gibi heyecanlanıyor.
İlk zamanlar seviniyordu ama hissedemediği için daha uzaktı.
Şimdi çok daha güzel,içimiz ısınıyor kızım kıpırdadıkça. Rabbim kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin hepimize.

Ya kim seni böyle gece yarılarına kadar çalıştırıyor hangi vicdansızzz ((

İşler, fuarlar, patronum falan filan işte.
Etken çok yani :)

evet, o mikrobu karıştırıyoruz vücudumuza...
Ya ben bi de doğumdan hemen sonra hepatit aşısı olmalıymışım...offf, offf...

aşılarda mikrap alıyorsunuz ama o mikropların hastalık yapma etkisi alınmmış oluyo tetnoz bence önemli dogumda metal aletler herhalukarda kullanılacak ve ufak bi paslanma bişi oldugunda kanınıza karışma i,htimali var ben yaptırıcam korkarım öle şeylerden zararlı olsa hamile iken yapılmazdı zaten

sağlık ocagındamı yaptırcaz onu heralde doktor soyler nezaman yaptırmamız gerektıgını

Muhakkak öyledir de hamileyken aşı olmak bana bi garip geliyor, içim kötü oluyor

Bebeğin ve bizim sağlığımız için çok önemli bence. ben doktoruma güveniyorum.

BAKALIM ARTIK GEÇER YA B KAÇ GÜN SONRA :)

BENİMDE CANIM SIKKIN OLDUMU HEMEN HAREKETLENİVCERİYOR DAHA HİLMİ Yİ ELİNİ KOYDUGUNDA HAREKET ETMEDİ ANACI OLCAK KUZUM :d:d

Benimki tam babacı daha şimdiden belli ediyor cadaloz.

BENDE AKŞAMLARI HİSSEDİYORUM BİRDE BACAK BACAK ÜSTÜNE ATIONCA SIKIŞIYOR HERHALDE BAYILIYPORUM BENDE HEP ÖYLE OTURUYORUM:)) SADİST ANNE
TABİ DAHA VAR ZAMANIMIZ 6.AYDA FELAN SÜREKLİ HİSEDERİZ..

Sıkıştırmasana kızanı yaa yazık.

Evet katılıyorum sana. gerekli olmasa yapılmaz zaten.

Kızlar tetanoz bilinenin aksine demirden çok topraktan bulaşıyormuş.
Şaşırmıştım öğrendiğimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…