Günaydın nasılsınız
Evet, benim arkadaşım da aşıdan sonra sürekli hasta oldu..
Zaten doktoruma soracağım, olma derse olmayacağım ben..
O zaman olmayalım biz de , ne gerek var..
İyiyim canım akşam yine 22:30 da gittim eve hemen yattım uyudum :)
Kızım gündüz uyuyor galiba. sadece akşamları eve gidip uzandığımda hissedebiliyorum artık.
Bir de şaka gibi ama babasına tepki veriyor.
Eşim eve geldi mi hissediyor sanki başlıyor hareketlenmeye :)
Galiba sürekli hissetmek için biraz daha zaman var.
Sen nasılsın?
Sıkma canını hayatım. İş yoğunluğu bizde de berbat. Ama moralimizi yüksek tutmamız lazım.
Seni mutlu edecek bişeyler yap. ödüllendir kendini.
Ya kim seni böyle gece yarılarına kadar çalıştırıyor hangi vicdansızzz((
Teşekkür edrim canım benim. Kızımında akıllılıktan ziyade bir ikizler kızı olduğu için inatçı bir kişilik, kimseye eyvallahı yoktur.. Kimseye özenmez, hep farklı olmak ister ondan yani..
Ay senin ikisi de ikizler olacak ne güzeeeelll :)
arkadaşım söyledi tetonoz aşısı olmuş komşusu sen olma dedi sürekli hastalanmış sonra. ben de dedim zaten olmuycam üstünde bile durmadım konunun ama aşıdan sonra hep hasta olmuş. aklıma geldi söyliyim dedim..
Ben ilk hamilelikte yaptırmıştım, iki doz biri hamileyken biri hemen doğum sırasında mı neydi, sen Eylül e hamileyken yaptırmadınmiki, ben yaptırırım valla tehlikeli bişey o.. Bence aşıdan olmamıştır birşey ya, bende yaptırdım hiçbişey olmadı.
O zaman olmayalım biz de , ne gerek var..
Ay senin ikisi de ikizler olacak ne güzeeeelll :)
Artık güzel mi kötü mü hep birlikte görcez. Biraz inatçı oluyorlar ama çokta bayılıyorum onların böyle kişilik sahibi olmalarına, resmen kendi tarzları var, kimseden etkilenmiyorlar..
Kızlar tetanoz aşısı çok önemliymiş.
Benim doktorum öyle anlattı. Her sağlıklı insanın 10 yılda bir yaptırması gerekiyormuş.
Hatta eline gül dikeni battığı için tetanozdan ölen doktor arkadaşım var dedi.
Eşimle ikimiz yaptıracağız. Anneme bile yaptırttım ben.
günaydın, iyiyiz canım sen nasılsın..
Artık güzel mi kötü mü hep birlikte görcez. Biraz inatçı oluyorlar ama çokta bayılıyorum onların böyle kişilik sahibi olmalarına, resmen kendi tarzları var, kimseden etkilenmiyorlar..
Öyle olsun zaten, pısırık çocuk olmasın, kendi kişiliği kararları olsun, ezdirmesin kendini ne güzel :) hayatta hep başarılı olurlar inşallah..
Muhakkak öyledir de hamileyken aşı olmak bana bi garip geliyor, içim kötü oluyor
İyiyim canım akşam yine 22:30 da gittim eve hemen yattım uyudum :)
Kızım gündüz uyuyor galiba. sadece akşamları eve gidip uzandığımda hissedebiliyorum artık.
Sen nasılsın?
Sıkma canını hayatım. İş yoğunluğu bizde de berbat. Ama moralimizi yüksek tutmamız lazım.
EVET BENİM ARKADAŞIM SAĞLIK OCAĞINDA DR. PRİM ALIYORLAR KENDİ SÖYLEDİ İSTERSEN YAPTIR DEDİ AMA ÜSTÜNDE DURMADI. BEN EYLÜLDE YAPTIRMADIM AMA YAPILIRSADA TABİKİ İYİ DİR. AMA YAPTIRMIYCAM..canım aile hekimleri hamilelerin takibinden ayrıca prim falan alıyorlar herhalde.Yoksa neden bu kadar ilgilensinler burası Türkiye kim kiminle bedavaya ilgilenir
BENDE AKŞAMLARI HİSSEDİYORUM BİRDE BACAK BACAK ÜSTÜNE ATIONCA SIKIŞIYOR HERHALDE BAYILIYPORUM BENDE HEP ÖYLE OTURUYORUM:)) SADİST ANNEİyiyim canım akşam yine 22:30 da gittim eve hemen yattım uyudum :)
Sen nasılsın?
TABİ DAHA VAR ZAMANIMIZ 6.AYDA FELAN SÜREKLİ HİSEDERİZ..
GÜNAYDIN CANCAĞIZIMGünaydın nasılsınız
BENİMKİDE ABLASI BEKLİYOR TEKMELEMİYOR BABASI DİYORKİ HADİ KIZI HEMEN TEKMELİYOR..Baba kuzusu olduğu şimdiden belli cimcimenin..
Yerim onu ben yaaa...Babası da kasılıyordur valla....
Kızlar tetanoz aşısı çok önemliymiş.
Benim doktorum öyle anlattı. Her sağlıklı insanın 10 yılda bir yaptırması gerekiyormuş.
Hatta eline gül dikeni battığı için tetanozdan ölen doktor arkadaşım var dedi.
Eşimle ikimiz yaptıracağız. Anneme bile yaptırttım ben.
Günaydın nasılsınız
Teşekkür edrim canım benim. Kızımında akıllılıktan ziyade bir ikizler kızı olduğu için inatçı bir kişilik, kimseye eyvallahı yoktur.. Kimseye özenmez, hep farklı olmak ister ondan yani..
Baba kuzusu olduğu şimdiden belli cimcimenin..
Yerim onu ben yaaa...Babası da kasılıyordur valla....
BENİMKİDE ABLASI BEKLİYOR TEKMELEMİYOR BABASI DİYORKİ HADİ KIZI HEMEN TEKMELİYOR..
evet, o mikrobu karıştırıyoruz vücudumuza...
Ya ben bi de doğumdan hemen sonra hepatit aşısı olmalıymışım...offf, offf...
Bana da ilk gebeliğimde doktorum öellikle önerdi, bebeğinde kordonunu kesiyorlarya, bebeğe o makastan geçebiliyormuş, valla ben bu tarz şeyleri yaptırmaktan yanayım, böyle bir çaresi varsa neden yaptırmayalım. Zaten sinir oluyorum yok yaptırmayın falan diyenlere nerden biliyorlar söyledikleri kişinin başına bir iş gelmeyeceğini, o zaman bebeklere de aşı yaptırmayalım onlarada aşıdan sonra ateşleniyorlar, bırakalım çocuklar bu devirde kızamıktan falan ölsünler... İnsanlara söylersin, kişi kendi yaptırıp, yaptırmamakta tabiki özgürdür, ama neden başkalarını etkilersinki.. Bazıları ilaç kullanmayı da sevmez saygı duyarım ama başkalarını etkilememek lazım..
Anacım bu kızlar çok babacı olacak....
Benim kızım ana kuzusu olacak, eli mahkum babası yeni doğmuş bebek elleyemiyo....
Muhakkak öyledir de hamileyken aşı olmak bana bi garip geliyor, içim kötü oluyor
BAKALIM ARTIK GEÇER YA B KAÇ GÜN SONRA :)
BENİMDE CANIM SIKKIN OLDUMU HEMEN HAREKETLENİVCERİYOR DAHA HİLMİ Yİ ELİNİ KOYDUGUNDA HAREKET ETMEDİ ANACI OLCAK KUZUM :d:d
BENDE AKŞAMLARI HİSSEDİYORUM BİRDE BACAK BACAK ÜSTÜNE ATIONCA SIKIŞIYOR HERHALDE BAYILIYPORUM BENDE HEP ÖYLE OTURUYORUM:)) SADİST ANNE
TABİ DAHA VAR ZAMANIMIZ 6.AYDA FELAN SÜREKLİ HİSEDERİZ..
Bana da ilk gebeliğimde doktorum öellikle önerdi, bebeğinde kordonunu kesiyorlarya, bebeğe o makastan geçebiliyormuş, valla ben bu tarz şeyleri yaptırmaktan yanayım, böyle bir çaresi varsa neden yaptırmayalım. Zaten sinir oluyorum yok yaptırmayın falan diyenlere nerden biliyorlar söyledikleri kişinin başına bir iş gelmeyeceğini, o zaman bebeklere de aşı yaptırmayalım onlarada aşıdan sonra ateşleniyorlar, bırakalım çocuklar bu devirde kızamıktan falan ölsünler... İnsanlara söylersin, kişi kendi yaptırıp, yaptırmamakta tabiki özgürdür, ama neden başkalarını etkilersinki.. Bazıları ilaç kullanmayı da sevmez saygı duyarım ama başkalarını etkilememek lazım..
kuzuuuuu ya sna sorucam unutuyorumm noldu senın 4lu konustunmu doktorunla??
aşılarda mikrap alıyorsunuz ama o mikropların hastalık yapma etkisi alınmmış oluyo tetnoz bence önemli dogumda metal aletler herhalukarda kullanılacak ve ufak bi paslanma bişi oldugunda kanınıza karışma i,htimali var ben yaptırıcam korkarım öle şeylerden zararlı olsa hamile iken yapılmazdı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?