2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Cuma doktora gidiyorum. kızımı görücem

5 Şubatta da detaylıya gidiyorum. Ali ..... soyadını unuttum adamın.

cuma doktora gidiyorum. Kızımı görücem

5 şubatta da detaylıya gidiyorum. Ali ..... Soyadını unuttum adamın.

oo süper .. Bende 2 şubatta detaylıya gircemm..
Sen hala 15 te birmi gidiyorsun.. Kızım para veiyormuusn kontrol olarak mı geçiyor. Artık büyüdü 15 te bir gitmene gerek yok ki

oyyy, ne güzel yaa..o detaylıda çok farklı görünüyormuş zaten..ben de çok merak ediyorum...
Inşallah herşey çok güzel çıkar..

evet ben girdim perinatolojide onunla bakıyorlar. Detaylı dedikleri büyütüyorlar inceliyorlar.. Kocaman bebek gbi çıkıyor:)) anammmm şimdi baya bi gellişmiştir herşeyleri.
Sen ne zaman gidicen kuzum .

günaydın bacılar nasılsınız :)
dün mutfağımı da yerleştirdim bi tek çalışma odası kaldı. görümcem burdaydı onunla yerleştirdik. bitse de şöyle temiz temiz otursam hemen..
cuma günü doktora gidiyorum çok heyecanlıyım :))) bebişimi görcem inşallah sonunda 1 ay bitiyo

kızlar detaylıda organlarına beynıne kafa olcumlerı falan yapıyor ama renksız oluyor dımı yanı bu renklı ultrason farklı bı olay

Ay evdeki işler aklıma geldi yaa.
şimdi nisan gibi benim alışveriş yapmam lazım mayıs başında badana boya eşyaların yerleri değişecek bebek yatağı gelecek.. Offf bi srü iş. Badana işlerini de hiç sevmem. Mayısın başında düğünümüzde var . Ben ne zaman yapcam bu kadar işi

evet ben girdim perinatolojide onunla bakıyorlar. Detaylı dedikleri büyütüyorlar inceliyorlar.. Kocaman bebek gbi çıkıyor:)) anammmm şimdi baya bi gellişmiştir herşeyleri.
Sen ne zaman gidicen kuzum .

Benim doktor pek bi rahat..Detaylıya girmicen dedi...
Ben ama randevu aldım onu da 28 şubata verdiler çok geç ama bilmiorum ki...

valla bitirdi işleri hatun...Maşallah...
Cuma inşallah bebişinin kocaan olduğu haberleriyle gelrsin canım...

ayyyyyyy ege sen nıe dert edıosunnn aılen yanında yardım eder bendede badana cocuk odası off off dusunmek bıle ıstemıommmm

işlerim çok yoğun(
yazamıyorum oyüzden
doktor bana detaylı ultrasondan falan hiç bahsetmedi....nasıl oluyo bu ??hangi ayda yapılıyo kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…