Benim doktor pek bi rahat..Detaylıya girmicen dedi...
Ben ama randevu aldım onu da 28 şubata verdiler çok geç ama bilmiorum ki...
selammm nasılsın göznaydın sen temiz temiz otur şimdi bide doğuma yaparsın detaylı bir temizlik yeter baya sana ..başladı millet dökülmeye dr randevuları olanlar . Siz bitirin sonra biz giidcez...günaydın bacılar nasılsınız :)
dün mutfağımı da yerleştirdim bi tek çalışma odası kaldı. Görümcem burdaydı onunla yerleştirdik. Bitse de şöyle temiz temiz otursam hemen..
Cuma günü doktora gidiyorum çok heyecanlıyım :))) bebişimi görcem inşallah sonunda 1 ay bitiyo
renksiz cnm. Ama çok büyük gösteriyor..kızlar detaylıda organlarına beynıne kafa olcumlerı falan yapıyor ama renksız oluyor dımı yanı bu renklı ultrason farklı bı olay
benim doktor pek bi rahat..detaylıya girmicen dedi...
Ben ama randevu aldım onu da 28 şubata verdiler çok geç ama bilmiorum ki...
Kızlar benim başım fena ağrıyor yaa yine..
Bi geçiyor bi geliyor sağdan sağdan..:)
Ay evdeki işler aklıma geldi yaa.
şimdi nisan gibi benim alışveriş yapmam lazım mayıs başında badana boya eşyaların yerleri değişecek bebek yatağı gelecek.. Offf bi srü iş. Badana işlerini de hiç sevmem. Mayısın başında düğünümüzde var . Ben ne zaman yapcam bu kadar işi
valla bitirdi işleri hatun...Maşallah...
Cuma inşallah bebişinin kocaan olduğu haberleriyle gelrsin canım...
Günaydııın Günaydıııınnnn Günayddıııınnnn .................
yaaa nasıl bır doktor bu vıtamın vermez detaylıya gerek duymazz:):):):,
ama gunde 5 doguma gırdıne gore sorun yok cnm sen ne derse onu yap:)
Günaydın ipekçim :)
İkizler burcu olacak diye çok tırsıyorum yaaa. zor bir burç. acaba boğaya yetiştirsem mi diye düşünmüyorum değil :)))))))
Çok mutlu oluyor babası. artık oda benim gibi heyecanlanıyor.
İlk zamanlar seviniyordu ama hissedemediği için daha uzaktı.
Şimdi çok daha güzel,içimiz ısınıyor kızım kıpırdadıkça. Rabbim kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin hepimize.
İşler, fuarlar, patronum falan filan işte.
Etken çok yani :)
6.aya kadar yapıyorlar cnmben ilkide özelde yaptırdım, bunuda gidince sorcam bakalım bu ay... Tam olarak zamanını bilmiyorum ama yaptırcam ben.
evet şükür ailem yanımda kuzenim sağolsun kadın felan tutma ben annenle hallederim camları felan koltukları dedi. Sevmiyorlar kadın olayını annemler. Benim yaptığım gibi yapmıyor diyor. Ama ne yalan söyliym doğruda ben alıyorum arada kadın..ayyyyyyy ege sen nıe dert edıosunnn aılen yanında yardım eder bendede badana cocuk odası off off dusunmek bıle ıstemıommmm
güzelim ben nerede ölçtürcem sağlık ocağına gidemem burda dışarı çıkamam izin kağıdı yaz onaylat felan oooo boşver evegidnce ölçerim ama..ya sen ögünde bahsettin aklıma geldi, laf karıştı söyleyemedim. Egecim tansiyonuna baktırsana sen, tansiyondan baş ağrısı olabiliyor. Benim 2 gündür tansiyonum yüksekti başım ağrıyordu, şimdi indi, geçti.. Gebelikte tansiyon problemi çok oluyor.. Bence bir ölçtür..
günaydııın günaydıııınnnn günayddıııınnnn .................
Ay evdeki işler aklıma geldi yaa.
şimdi nisan gibi benim alışveriş yapmam lazım mayıs başında badana boya eşyaların yerleri değişecek bebek yatağı gelecek.. Offf bi srü iş. Badana işlerini de hiç sevmem. Mayısın başında düğünümüzde var . Ben ne zaman yapcam bu kadar işi
Eki Görüntüle 128550
Eki Görüntüle 128549
Bakın teyzeleri kızıma..Elbiseli olan dün çekildi, bolerolu olan bugün...
Gene büyümüş değil mi...
Eki Görüntüle 128550
Eki Görüntüle 128549
Bakın teyzeleri kızıma..Elbiseli olan dün çekildi, bolerolu olan bugün...
Gene büyümüş değil mi...
kızlar bi soru sordum kımse yanıtlamadı aşk olsun.boşa burdayım sanırım..
hadi size iyi sohbetler.
yaaa nasıl bır doktor bu vıtamın vermez detaylıya gerek duymazz:):):):,
ama gunde 5 doguma gırdıne gore sorun yok cnm sen ne derse onu yap:)
işlerim çok yoğun(
yazamıyorum oyüzden
doktor bana detaylı ultrasondan falan hiç bahsetmedi....nasıl oluyo bu ??hangi ayda yapılıyo kızlar?
oo süper .. Bende 2 şubatta detaylıya gircemm..
Sen hala 15 te birmi gidiyorsun.. Kızım para veiyormuusn kontrol olarak mı geçiyor. Artık büyüdü 15 te bir gitmene gerek yok ki
Oyyy, ne güzel yaa..O detaylıda çok farklı görünüyormuş zaten..Ben de çok merak ediyorum...
İnşallah herşey çok güzel çıkar..
Kızlar benim başım fena ağrıyor yaa yine..
Bi geçiyor bi geliyor sağdan sağdan..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?