2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selammm nasılsın göznaydın sen temiz temiz otur şimdi bide doğuma yaparsın detaylı bir temizlik yeter baya sana ..başladı millet dökülmeye dr randevuları olanlar . Siz bitirin sonra biz giidcez...

kızlar detaylıda organlarına beynıne kafa olcumlerı falan yapıyor ama renksız oluyor dımı yanı bu renklı ultrason farklı bı olay
renksiz cnm. Ama çok büyük gösteriyor..

benim doktor pek bi rahat..detaylıya girmicen dedi...
Ben ama randevu aldım onu da 28 şubata verdiler çok geç ama bilmiorum ki...

geç değilki 7 aya kadar olması gerekiyor diye biliyorum. Seninde 6.ayın felan oluyor. şekr yüklemesi de olcak benim tahlillerimde tekrardan yapılccak. Ya ben tahlil verince huzursuz oluyorum bişey çıkar diye:))))))

Kızlar benim başım fena ağrıyor yaa yine..
Bi geçiyor bi geliyor sağdan sağdan..:)

Ya sen ögünde bahsettin aklıma geldi, laf karıştı söyleyemedim. Egecim tansiyonuna baktırsana sen, tansiyondan baş ağrısı olabiliyor. Benim 2 gündür tansiyonum yüksekti başım ağrıyordu, şimdi indi, geçti.. Gebelikte tansiyon problemi çok oluyor.. Bence bir ölçtür..

canım herşey halloluyor bi şekilde, şu taşınma işinden sonra işler gözümde büyümüyo artık
eylülün yatağını napmıştınız onu kullansa bebiş?

valla bitirdi işleri hatun...Maşallah...
Cuma inşallah bebişinin kocaan olduğu haberleriyle gelrsin canım...

sağol canım valla maşallah diyim de bitsin :))) inş. canım ya 1 ay çok uzun oluyo arada başka doktora mı gitsem napsam

yaaa nasıl bır doktor bu vıtamın vermez detaylıya gerek duymazz:):):):,
ama gunde 5 doguma gırdıne gore sorun yok cnm sen ne derse onu yap:)

Valla onda doğuran 2 kişiyi de biliyorum ameliyat dikişleri çok küçük, arkadaşım geçen ay tıpta doğum yaptı onunki benim doktorunkilerin neredeyse 3 katı...
Öbür kızlara da sordum, onlara da detaylıyı istememiş girmemişler...
Ama onlar vitamin kullandı, birisi kan hapı falan kullandı...Benim uyku problemim var diye vermiyor vitamin hapı...

Beni de çok korkutmuşlardı ikizler olcak diye ama bence çok güzel bir burç ben sıkıntı çekmedim yani, sadece biraz inatçı oluyorlar ama insan ilişkileri falan süper. İletişim burcu zaten, çok sosyal oluyorla.

ben ilkide özelde yaptırdım, bunuda gidince sorcam bakalım bu ay... Tam olarak zamanını bilmiyorum ama yaptırcam ben.
6.aya kadar yapıyorlar cnm

ayyyyyyy ege sen nıe dert edıosunnn aılen yanında yardım eder bendede badana cocuk odası off off dusunmek bıle ıstemıommmm
evet şükür ailem yanımda kuzenim sağolsun kadın felan tutma ben annenle hallederim camları felan koltukları dedi. Sevmiyorlar kadın olayını annemler. Benim yaptığım gibi yapmıyor diyor. Ama ne yalan söyliym doğruda ben alıyorum arada kadın..
Sen yalnızmısın nasıl yapcan..

güzelim ben nerede ölçtürcem sağlık ocağına gidemem burda dışarı çıkamam izin kağıdı yaz onaylat felan oooo boşver evegidnce ölçerim ama..

günaydııın günaydıııınnnn günayddıııınnnn .................

googmorninggggg

Bu sene bende badana istiyorum ama bir taraftanda korkuyorum nasıl olur bilmiyorum, benim ev birde çok küçük çok zor oluyor badana boya, ama bebek varken de daha zor olur diye yaptımam lazım.

kızlar bi soru sordum kımse yanıtlamadı aşk olsun.boşa burdayım sanırım..
hadi size iyi sohbetler.

kızlar bi soru sordum kımse yanıtlamadı aşk olsun.boşa burdayım sanırım..
hadi size iyi sohbetler.

Görmemişizdir canım, arada atladığımız çok oluyor, ne sormuştun ki...
Öyle düşünme sakın...Bi yandan çalışıyoruz, bi yandan buraya yazıyoruz, mutlaka atladığımız oluyor..

yaaa nasıl bır doktor bu vıtamın vermez detaylıya gerek duymazz:):):):,
ama gunde 5 doguma gırdıne gore sorun yok cnm sen ne derse onu yap:)

Canım detaylı ultrason gerekli değil zaten normal bir gebelikte.. Sağlık sigortaları ödemek için kendi doktorundan gerekli olduğuna dair kağıt falan istiyorlar. Gebelik normal gidiyorsa gerekli değil. Benim sorunlu olduğundan gitçem ben.

işlerim çok yoğun(
yazamıyorum oyüzden
doktor bana detaylı ultrasondan falan hiç bahsetmedi....nasıl oluyo bu ??hangi ayda yapılıyo kızlar?

6. aya kadar demiş canım kızlar...
Ama senin mesajından alıntı yapmamışlar, ondan farketmemişsindir...Tam tarihini ben de bilmiyordum ama kızlardan öğrendim şimdi..

oo süper .. Bende 2 şubatta detaylıya gircemm..
Sen hala 15 te birmi gidiyorsun.. Kızım para veiyormuusn kontrol olarak mı geçiyor. Artık büyüdü 15 te bir gitmene gerek yok ki

Detaylıya gitmeden önce göreyim dedi kendi çağırıyo valla ben bişey demedim.
Her gittiğimde para vermiyorum canım kontrol olarak geçiyor.
Ayyyy kızım benim çok özledim yaaaaa.....

Oyyy, ne güzel yaa..O detaylıda çok farklı görünüyormuş zaten..Ben de çok merak ediyorum...
İnşallah herşey çok güzel çıkar..

Detaylıya gideceğim doktor biraz soğuk biriymiş konuşmazmış. ama işinin ehlidir dedi doktorum.
O yüzden nasıl geçecek merak ediyorum.
Gerçi eşim adamı dillendirir kesin :)))
Allem eder kullem eder konuşturur.

Kızlar benim başım fena ağrıyor yaa yine..
Bi geçiyor bi geliyor sağdan sağdan..:)

Egecim minoset içsene. niye ağrı çekiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…