işlerim çok yoğun(
yazamıyorum oyüzden
doktor bana detaylı ultrasondan falan hiç bahsetmedi....nasıl oluyo bu ??hangi ayda yapılıyo kızlar?
senin sorunun cevapları verilmiş zatenselammm nasılsın göznaydın sen temiz temiz otur şimdi bide doğuma yaparsın detaylı bir temizlik yeter baya sana ..başladı millet dökülmeye dr randevuları olanlar . Siz bitirin sonra biz giidcez...
renksiz cnm. Ama çok büyük gösteriyor..
geç değilki 7 aya kadar olması gerekiyor diye biliyorum. Seninde 6.ayın felan oluyor. şekr yüklemesi de olcak benim tahlillerimde tekrardan yapılccak. Ya ben tahlil verince huzursuz oluyorum bişey çıkar diye:))))))
oyyyy teyzesinin kuzusu maşallah
Amannın Maşallah ne kadar şirin olmuşsunuz öyleee...Nazar değmesin....
günaydın kızlar
kahvaltımı yapıp gelicem
yarın bebişi görücem heyecandan uyuyamıyorum iki gündür
banada artık işyerindekiler ne zaman çıkacak senin göbek diyip duruyorlarNe kadar ilgincim bi balon gibi sönüyorum, bi şişiyorum...
anlamadım bu işi..
Eki Görüntüle 128550
Eki Görüntüle 128549
Bakın teyzeleri kızıma..Elbiseli olan dün çekildi, bolerolu olan bugün...
Gene büyümüş değil mi...
cnmcımm eylüşün yatağını babamın depoya koymuştum ama sonra babam orayı arkadaşına verirken yatağı ne yaptılar bilmiyorum bulamazsak park yatak alıcam .3 sene sonra evime geçmeyi istiyorum allah kısmet ederse ozaman kızlara oda yapıcam ..o yüzden park yatak cazip geldi..canım herşey halloluyor bi şekilde, şu taşınma işinden sonra işler gözümde büyümüyo artık
Eylülün yatağını napmıştınız onu kullansa bebiş?
Sağol canım valla maşallah diyim de bitsin :)))Inş. Canım ya 1 ay çok uzun oluyo arada başka doktora mı gitsem napsam
ne meraklısın ilaç kullanmaya ya kızım ben kullanmamak için elimden geleni yapıyorum boşver vermesin gerek yok demek. Kendi kendine yetiyrsun:))) benim dikişllerim silikonla yapıştırma ama cerrahpaşa öyle bişey yapmaz özelde yapmıştım. Burda dikerler herhalde..kuzenim memnun kaldı cerrahpaşadan bakalım ben ne yapacağımvalla onda doğuran 2 kişiyi de biliyorum ameliyat dikişleri çok küçük, arkadaşım geçen ay tıpta doğum yaptı onunki benim doktorunkilerin neredeyse 3 katı...
öbür kızlara da sordum, onlara da detaylıyı istememiş girmemişler...
Ama onlar vitamin kullandı, birisi kan hapı falan kullandı...benim uyku problemim var diye vermiyor vitamin hapı...
6.aya kadar yapıyorlar cnm
evet şükür ailem yanımda kuzenim sağolsun kadın felan tutma ben annenle hallederim camları felan koltukları dedi. Sevmiyorlar kadın olayını annemler. Benim yaptığım gibi yapmıyor diyor. Ama ne yalan söyliym doğruda ben alıyorum arada kadın..
Sen yalnızmısın nasıl yapcan..
güzelim ben nerede ölçtürcem sağlık ocağına gidemem burda dışarı çıkamam izin kağıdı yaz onaylat felan oooo boşver evegidnce ölçerim ama..
googmorninggggg
6.aya kadar yapıyorlar cnm
evet şükür ailem yanımda kuzenim sağolsun kadın felan tutma ben annenle hallederim camları felan koltukları dedi. Sevmiyorlar kadın olayını annemler. Benim yaptığım gibi yapmıyor diyor. Ama ne yalan söyliym doğruda ben alıyorum arada kadın..
Sen yalnızmısın nasıl yapcan..
güzelim ben nerede ölçtürcem sağlık ocağına gidemem burda dışarı çıkamam izin kağıdı yaz onaylat felan oooo boşver evegidnce ölçerim ama..
googmorninggggg
Eki Görüntüle 128550
Eki Görüntüle 128549
Bakın teyzeleri kızıma..Elbiseli olan dün çekildi, bolerolu olan bugün...
Gene büyümüş değil mi...
banada artık işyerindekiler ne zaman çıkacak senin göbek diyip duruyorlar
Maşallah canım çok tatlı çıkmışsın
Canım detaylı ultrason gerekli değil zaten normal bir gebelikte.. Sağlık sigortaları ödemek için kendi doktorundan gerekli olduğuna dair kağıt falan istiyorlar. Gebelik normal gidiyorsa gerekli değil. Benim sorunlu olduğundan gitçem ben.
Kız çıkmasın işte, daha ne istiyon..
Sağol teyzesi..Kızım büyüdükçe hoşuma gidiyor..
Ne kadar ilgincim bi balon gibi sönüyorum, bi şişiyorum...
anlamadım bu işi..
kuzuuu hadı hadı fark oluyooo bayaa:))
öykücük kendini göstermeye baslamıs...
yarında bolero ben gıyeyım barı gogusler içeri göbek foraaa:))))
Bu sene bende badana istiyorum ama bir taraftanda korkuyorum nasıl olur bilmiyorum, benim ev birde çok küçük çok zor oluyor badana boya, ama bebek varken de daha zor olur diye yaptımam lazım.
Kız çıkmasın işte, daha ne istiyon..
ya cogu doktor da para ıcın ıstıoya sımdı ondan cnmm.
maşalahhhh baya fark etmiş.. Aferin kuzumaa ..Eki Görüntüle 128550
Eki Görüntüle 128549
bakın teyzeleri kızıma..elbiseli olan dün çekildi, bolerolu olan bugün...
Gene büyümüş değil mi...
ya yaptır cnm bebekle olmaz. Benim evde küçük ama napalım .. Yapılması laızm..bu sene bende badana istiyorum ama bir taraftanda korkuyorum nasıl olur bilmiyorum, benim ev birde çok küçük çok zor oluyor badana boya, ama bebek varken de daha zor olur diye yaptımam lazım.
o nasıl bir laf öylee... Boşa burdaysan öyle görüyorsan güle güleeeeeeeeekızlar bi soru sordum kımse yanıtlamadı aşk olsun.boşa burdayım sanırım..
Hadi size iyi sohbetler.
git güzelim gör bebişini.. Selam söyle kızına..detaylıya gitmeden önce göreyim dedi kendi çağırıyo valla ben bişey demedim.
Her gittiğimde para vermiyorum canım kontrol olarak geçiyor.
Ayyyy kızım benim çok özledim yaaaaa.....
Detaylıya gideceğim doktor biraz soğuk biriymiş konuşmazmış. Ama işinin ehlidir dedi doktorum.
O yüzden nasıl geçecek merak ediyorum.
Gerçi eşim adamı dillendirir kesin :)))
allem eder kullem eder konuşturur.
Egecim minoset içsene. Niye ağrı çekiyorsun.
günaydın kızlar
kahvaltımı yapıp gelicem
yarın bebişi görücem heyecandan uyuyamıyorum iki gündür
kuzuuu hadı hadı fark oluyooo bayaa:))
öykücük kendini göstermeye baslamıs...
Yarında bolero ben gıyeyım barı gogusler içeri göbek foraaa:))))
yaaaaaaaaa çıksın banane :84::84::84:
Fatmacım çıkmasını istemekte haklısın ama zor oluyor yaaa.
Ne kadar geç çıksa şanslısın bece.
hareketlerim kısıtlandı benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?