2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

işlerim çok yoğun(
yazamıyorum oyüzden
doktor bana detaylı ultrasondan falan hiç bahsetmedi....nasıl oluyo bu ??hangi ayda yapılıyo kızlar?

senin sorunun cevapları verilmiş zaten

cnmcımm eylüşün yatağını babamın depoya koymuştum ama sonra babam orayı arkadaşına verirken yatağı ne yaptılar bilmiyorum bulamazsak park yatak alıcam .3 sene sonra evime geçmeyi istiyorum allah kısmet ederse ozaman kızlara oda yapıcam ..o yüzden park yatak cazip geldi..

ne meraklısın ilaç kullanmaya ya kızım ben kullanmamak için elimden geleni yapıyorum boşver vermesin gerek yok demek. Kendi kendine yetiyrsun:))) benim dikişllerim silikonla yapıştırma ama cerrahpaşa öyle bişey yapmaz özelde yapmıştım. Burda dikerler herhalde..kuzenim memnun kaldı cerrahpaşadan bakalım ben ne yapacağım

cnm 3 sene oldu eve gırelı bıde hıç sılınmıyo duvarları mecbur yaptırcam ama allahtan evde cok esya yok artık kapıcının hanımını alırım yardım eder napımm baska zaman hıc yapamam cocuk olunca

yemeğe çıktığında bir eczanede ölçtür bence, tansiyondan mı değil mi anlarsın en azından. bu arada tansiyondansa muhakkam magnezyumunu al.. preeklamsiye karşı koruyor... aklında bulunsun.

kuzuuu hadı hadı fark oluyooo bayaa:))
öykücük kendini göstermeye baslamıs...
yarında bolero ben gıyeyım barı gogusler içeri göbek foraaa:))))

Evet, öykü hanım arada böyle kocamann oluyo...
Giy giy, ben bolero giyince eşim göbüşümü okşuyo, bizim öykümüz ne kadar büyüyo annesi diyo, çok hoşuma gidiyor...Arkadaşlarına falan giderken elbiselerini giysene, boleronu giysene diye karışmaya başladı..Göbek çıkınca ikimizin de hoşna gidiyor...

Bu sene bende badana istiyorum ama bir taraftanda korkuyorum nasıl olur bilmiyorum, benim ev birde çok küçük çok zor oluyor badana boya, ama bebek varken de daha zor olur diye yaptımam lazım.

Bende badana yaptıracağım 5 sene olacak. yaptırayım da bir 5 yıl daha idare eder beni.

Kız çıkmasın işte, daha ne istiyon..

Canım maşalla göbüşüne yirim senin göbüşünü.
Ben de cuma günü koyacağım. benimki kocaman oldu. çoraplarımı ve botumu eşim giydirdi sabah eğilemiyorum

ya cogu doktor da para ıcın ıstıoya sımdı ondan cnmm.

evet eşimde çok kızıyor bu ticari işlere.. buda biraz ticari herhalde ama doktor yaptır deyince yapçak bişey yok, bi de benim için önemli tabi, belki iğnelerimin dozu falan değişebilir detaylıdan sonra..

Eki Görüntüle 128550

Eki Görüntüle 128549

bakın teyzeleri kızıma..elbiseli olan dün çekildi, bolerolu olan bugün...
Gene büyümüş değil mi...
maşalahhhh baya fark etmiş.. Aferin kuzumaa ..

bu sene bende badana istiyorum ama bir taraftanda korkuyorum nasıl olur bilmiyorum, benim ev birde çok küçük çok zor oluyor badana boya, ama bebek varken de daha zor olur diye yaptımam lazım.
ya yaptır cnm bebekle olmaz. Benim evde küçük ama napalım .. Yapılması laızm..

kızlar bi soru sordum kımse yanıtlamadı aşk olsun.boşa burdayım sanırım..
Hadi size iyi sohbetler.
o nasıl bir laf öylee... Boşa burdaysan öyle görüyorsan güle güleeeeeeeee

git güzelim gör bebişini.. Selam söyle kızına..
Mnoset mi :) burası bız ondan oluyor..
günaydın kızlar
kahvaltımı yapıp gelicem
yarın bebişi görücem heyecandan uyuyamıyorum iki gündür

kuzuuu hadı hadı fark oluyooo bayaa:))
öykücük kendini göstermeye baslamıs...
Yarında bolero ben gıyeyım barı gogusler içeri göbek foraaa:))))

)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…