ayyy daha çok erkennn ama bende ıkınıyorum resmen :))))))bende badana yaptıracağım 5 sene olacak. Yaptırayım da bir 5 yıl daha idare eder beni.
Canım maşalla göbüşüne yirim senin göbüşünü.
Ben de cuma günü koyacağım. Benimki kocaman oldu. çoraplarımı ve botumu eşim giydirdi sabah eğilemiyorum
evet eşimde çok kızıyor bu ticari işlere.. Buda biraz ticari herhalde ama doktor yaptır deyince yapçak bişey yok, bi de benim için önemli tabi, belki iğnelerimin dozu falan değişebilir detaylıdan sonra..
Ben de cuma günü koyacağım. benimki kocaman oldu. çoraplarımı ve botumu eşim giydirdi sabah eğilemiyorum
Bende badana yaptıracağım 5 sene olacak. yaptırayım da bir 5 yıl daha idare eder beni.
Ben de cuma günü koyacağım. benimki kocaman oldu. çoraplarımı ve botumu eşim giydirdi sabah eğilemiyorum
Bende badana yaptıracağım 5 sene olacak. yaptırayım da bir 5 yıl daha idare eder beni.
aman ya delii bırak belli olur en sonunda . Biz duba gibiyiz. Sen ebru şallı ol:)))))yaa ölede çıksın yaaa belli olsun artık
valla benimde 4 yıl oldu bu senede yaptırmazsam mahfolurum
ayyy daha çok erkennn ama bende ıkınıyorum resmen :))))))
evet cnm bana dr dedi. Ticari bu işler sakın aldanmayın diye ama benim yaştan dolayı istiyorlar..
Bunlar böyle yaptıkça ben kendimi 50 yaşında doğuruyor sanıyorum.. Allahım ya
benimde 3. Anammmmm kız bebeler olmasa biz kokacakmışız hee..
bebemi doyurdum geldim
yaa hepiniz badana yaptıracakmısınız şimdi
benim daha 2,5 yıl oldu badana yapılalı ve temizde şimdi allah için tüm evi yaptıramam ama bebek odasına istiyorum bi taraftan da gözümde büyüyor gerek yok nasılsa kiracıyım diyorum birde badana yaptırıp ev sahibi çıkın derse çok üzülürüm
kızlar günaydın..bugün biz de evi alıyoruz nihayet..öff okadar cok iş varki gözümde büyüyor..hamile hamile nasıl yapacam bilmem suara enerjim yerinde ama 1aya kadar nasıl olurum bilmem
kızlar günaydın..bugün biz de evi alıyoruz nihayet..öff okadar cok iş varki gözümde büyüyor..hamile hamile nasıl yapacam bilmem suara enerjim yerinde ama 1aya kadar nasıl olurum bilmem
bende kiracıyım ama teyzemin evi bi yıl daha kalmam laızm bu evde. O yüzden yaptırmalıyım.. Kirlenmesinden ziyade 2-3 sene yapamam bebekle annemde kalamam eşyaları yatağı derken. Olmaz yani
yaa ölede çıksın yaaa belli olsun artık
ayyy daha çok erkennn ama bende ıkınıyorum resmen :))))))
Az kaldı yakında benim de olacağım o..
valla benimde 4 yıl oldu bu senede yaptırmazsam mahfolurum
kuzu mutfagında güzel güzel mamalar yap arkadaşım..içine sinsin ne istiyosan onu yaptır..morsa mor kendin begendigin önemli..gayette hoş gözüküyodu
kuzu mutfagında güzel güzel mamalar yap arkadaşım..içine sinsin ne istiyosan onu yaptır..morsa mor kendin begendigin önemli..gayette hoş gözüküyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?