2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy daha çok erkennn ama bende ıkınıyorum resmen :))))))

evet eşimde çok kızıyor bu ticari işlere.. Buda biraz ticari herhalde ama doktor yaptır deyince yapçak bişey yok, bi de benim için önemli tabi, belki iğnelerimin dozu falan değişebilir detaylıdan sonra..

evet cnm bana dr dedi. Ticari bu işler sakın aldanmayın diye ama benim yaştan dolayı istiyorlar..
Bunlar böyle yaptıkça ben kendimi 50 yaşında doğuruyor sanıyorum.. Allahım ya

valla benimde 4 yıl oldu bu senede yaptırmazsam mahfolurum

benımde ayak tırnaklarımı kestı goremıyorum gobekten cunku:))
ne hale geldık dıyorum guluyoruz

bebemi doyurdum geldim
yaa hepiniz badana yaptıracakmısınız şimdi
benim daha 2,5 yıl oldu badana yapılalı ve temizde şimdi allah için tüm evi yaptıramam ama bebek odasına istiyorum bi taraftan da gözümde büyüyor gerek yok nasılsa kiracıyım diyorum birde badana yaptırıp ev sahibi çıkın derse çok üzülürüm

en güzel doğum yaşları 24-27 kızım, biz doğum için yaşlanmaya başladık tabi, normal. Benimde kalbe giden kan akışına bakçaklar. Yeterli geliyor mu ilaçlar diye.. Pıhtılaşma olursa bebek beslenemiyor çünkü..

kızlar günaydın..bugün biz de evi alıyoruz nihayet..öff okadar cok iş varki gözümde büyüyor..hamile hamile nasıl yapacam bilmem suara enerjim yerinde ama 1aya kadar nasıl olurum bilmem

bende kiracıyım ama teyzemin evi bi yıl daha kalmam laızm bu evde. O yüzden yaptırmalıyım.. Kirlenmesinden ziyade 2-3 sene yapamam bebekle annemde kalamam eşyaları yatağı derken. Olmaz yani

kızlar günaydın..bugün biz de evi alıyoruz nihayet..öff okadar cok iş varki gözümde büyüyor..hamile hamile nasıl yapacam bilmem suara enerjim yerinde ama 1aya kadar nasıl olurum bilmem

ooo hayırlı ugurlu olsun güle güle oturun

bende kiracıyım ama teyzemin evi bi yıl daha kalmam laızm bu evde. O yüzden yaptırmalıyım.. Kirlenmesinden ziyade 2-3 sene yapamam bebekle annemde kalamam eşyaları yatağı derken. Olmaz yani

bende boya badanaya gırısmem ama bebısın odasına mavı beyaz ekoselı duvar kagıdı yaptıracagım:))
her duvarı degılde 2 duvar olabılır..

kuzu mutfagında güzel güzel mamalar yap arkadaşım.. içine sinsin ne istiyosan onu yaptır..morsa mor kendin begendigin önemli..gayette hoş gözüküyodu

yaa ölede çıksın yaaa belli olsun artık

Yakında çıkar canım az kaldı :)

ayyy daha çok erkennn ama bende ıkınıyorum resmen :))))))

Bende çok zorlanıyorum canım. ilerde naaapcam hiç bilmiyorum.

Az kaldı yakında benim de olacağım o..

Ayyy kuzu büyüsün istiyorum ama böylede iki merdiven çıkınca tıkanıyorum. oturduğum yerden zor kalkıyorum. tuhaflaştım. ben hareketli insanım zor geliyor.

valla benimde 4 yıl oldu bu senede yaptırmazsam mahfolurum

Aradan çıkarmak lazım tabi. bebek olunca çok daha zor bu işler.

Bodrum gözünaydın cnmm hayırlı olsun..
Ne uğurlu bebeleriniz var hepiniz ev aldınız..
Darısı bizim bebelere ....

egecim çok gözümde büyüyor valla
en fazla bebek odasını yaptırırım herhalde sonra yaptırmam gerekirse annemde kalırım bebek doğduktan sonra
ev küçük eşya çok ve büyük ben hamile hiç gözüm yemiyor doğrusu hamile olmasam altından kalkarım evelallah hatta ben bile yaparım ama bu halimle çok zor

kuzu mutfagında güzel güzel mamalar yap arkadaşım.. içine sinsin ne istiyosan onu yaptır..morsa mor kendin begendigin önemli..gayette hoş gözüküyodu

Sağol canım..
Sen de bembeyaz mutfağında yaparsın inşallah...
Kız ben senin evini çok merak ediyorum, taşınınca resimlerini çekip eklesene bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…