ooo hayırlı ugurlu olsun güle güle oturun
Allah kolaylık versin, boşver sonuçta kendi evin için uğraşacaksın...Bi kere oluyor bu işler..
Bodrum gözünaydın cnmm hayırlı olsun..
Ne uğurlu bebeleriniz var hepiniz ev aldınız..
Darısı bizim bebelere ....
bende boya badanaya gırısmem ama bebısın odasına mavı beyaz ekoselı duvar kagıdı yaptıracagım:))
her duvarı degılde 2 duvar olabılır..
Ayyy kuzu büyüsün istiyorum ama böylede iki merdiven çıkınca tıkanıyorum. oturduğum yerden zor kalkıyorum. tuhaflaştım. ben hareketli insanım zor geliyor.
ay ben de duvar kagıdı istiyorum..aslında krem beyaz yapacaktım ama mavi yapıcam gibi ben de
Sağol canım..
Sen de bembeyaz mutfağında yaparsın inşallah...
Kız ben senin evini çok merak ediyorum, taşınınca resimlerini çekip eklesene bakalım....
bodrum senin yeni evinde hayırlı olsun
bebek haberi herkese gelecek kaygısı yaşatıyor sanırım
bizde arabayı değiştirecektik ama bebek haberinden sonra eşim vazgeçti para biriktirip ev almayı planlıyor şimdi
ama çoooookkk zor bizim için tek maaşla büyük şehirde hem kira hem para biriktir çok zor
ev alan hamişler güle güle ağız tadıyla oturun evlerinizde..
darısı bizlerin başına hayırlısıyla bebeklerin ayakları ugurlu gelır ıns..
kuzu sen mutfagının resmini mi koydun kız önceden :26:
cnm sen nerede oturuyorsun. Evet çok zor tek maaşla yaşamak geçinmek . Bende evde oturmak istiyorumda eskiden eşim eylüle hamile kalınca hemen çık evde otur demişti. çıktım ama 1 sene sonr başladım tekrar. Bunda öyle bişeye tenezzül bile etmiyor çalış çalış evde körelme diyor. Ne gülüyoruz.. Ama 1 maaşla biz geçinemeyiz borcumuz çok. Evimizede gidemeyiz :))))) kaldık böyle..bodrum senin yeni evinde hayırlı olsun
bizde arabayı değiştirecektik ama bebek haberinden sonra eşim vazgeçti para biriktirip ev almayı planlıyor şimdi
ama çoooookkk zor bizim için tek maaşla büyük şehirde hem kira hem para biriktir çok zor
sorma, dün eşim arkadaşlarıyla eğlenmeye gitti, ben de ece bebeğe koştum direk..eskisi gibiyim sanıyorum da, 2 kat aşağı inip öbür apartmana yürüyüp 3 kat çıkınca felaket tıkandım....ne olacak böyle hiç bilmiyorum...şimdiden böyleyiz..
C.tesi de eve kornej takmaya geldiler, biri 1.kat, biri 5.kat, ben bi oraya çıkıyom bi öbürküne iniyom adam üzüldü yazık, kardeş senin eşin yok mu bu halinle koşturuyon oturcak yer de yok sen evine git, ben işim bitince kapıları çeker giderim dedi...ama gtmedim tabi..
bende inşallah evime gidersem yaparım çok severim bi taraf farklı bi taraf farklı olsun istiyorum :)) ahh ahhhhh daha çok varr
aman geç kalma koş şirket seni bekler..
Ayın elemanı seni.. Hadi kolay gelsin
cnm sen nerede oturuyorsun. Evet çok zor tek maaşla yaşamak geçinmek . Bende evde oturmak istiyorumda eskiden eşim eylüle hamile kalınca hemen çık evde otur demişti. çıktım ama 1 sene sonr başladım tekrar. Bunda öyle bişeye tenezzül bile etmiyor çalış çalış evde körelme diyor. Ne gülüyoruz.. Ama 1 maaşla biz geçinemeyiz borcumuz çok. Evimizede gidemeyiz :))))) kaldık böyle..
ay yazık vicdan yaptı adamda.. Sende otursaydın evde yokkkk olurmu başında bekliycek illa
ev alan hamişler güle güle ağız tadıyla oturun evlerinizde..
darısı bizlerin başına hayırlısıyla bebeklerin ayakları ugurlu gelır ıns..
bodrum senin yeni evinde hayırlı olsun
amin canım herks ev sahibi olsun inşallah kiracılık zor her sene huzursuzlukDarısı olmayan herkesin başına inşallah..
Canım biz de kredi çekip aldık, yoksa imkan mı var ev almaya bi desteğin yoksa eğer..Allah yardım etsin hepimize de inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?