2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzuuu yeğeninin selamı var senin yazdıklarını okurken kıpırdadı yavrucak

bu yyeni topige nee yazacagız kaçıncı haftada kaç kilo aldıgımızı mı
ya gözde pesssssss ben sana neden yazmıyorsun diyesordum sen bana kilo topiğini söyledin aferin tabrik yapıştırdım..

allah gönlüne göre versin. herşeyin hayırlısını iste ben ev diye biyerimi yırttım ama oturamadım. kısmet. biz tek maaşla zor güzelim .. o yüzden çalışmam lazımm 2+2=4 :)))))))))))

hahaha kız denirmi o laf yaaaaaaaaa deli

Bacım beni görmedi ama, benim yazdıklarımı okurken kıprdadı ya kesin bana benzicek....
Ne kıpırdak beben var leyynnn..Hergün oynuyo mubarek...
Şaka yapıyom ha, maşallah yeğenime... Oynaşsın dursun...

Bacım beni görmedi ama, benim yazdıklarımı okurken kıprdadı ya kesin bana benzicek....
Ne kıpırdak beben var leyynnn..Hergün oynuyo mubarek...
Şaka yapıyom ha, maşallah yeğenime... Oynaşsın dursun...

çok oynak bildiğin gibi değil sana benzeceği kesin durmuyo hahahahahahaaa:):):)

evet canım park yataklar bence daha pratik, ben de onlardan alıcam 2 yıl buradayız zaten sadece.

kızlar günaydın..bugün biz de evi alıyoruz nihayet..öff okadar cok iş varki gözümde büyüyor..hamile hamile nasıl yapacam bilmem suara enerjim yerinde ama 1aya kadar nasıl olurum bilmem
canım ben de öyle diyordum geçen hafta. hatta taşınmasam mı diye çok düşündüm ama halloldu çokşükür. yavaş yavaş yaparsın yormadan kendini, ama mutlaka biri sana yardıma gelsin. ben kimseyi çağıramadım aileler uzakta ama halam geldi yardım etti sağolsun..

kııızz sen ankaradamıydın daha önce konuşmuş muyduk unuttum kusura bakma canım, ben de ankaradayım, bi ara zeynep muhabbeti olmuştu sen de mi zeynep koycaktın bebeğin ismini :)))

oohhooo ben 16.haftadım daha çok beklicem anlaşıldıı :))
ben de 16dayım canım bizim bebeler ufak daha :)

yok cnım belli değil yarın gidiyorum işde dra inş. belli olur 1 aydır gitmiyorum zaten son gittiğimde belli değildi
baya bi kontrol var bu hafta desenize.
hayırlı haberlerle gelin

ayy ceyda duvencı varya o 6 aylık hamıleymıs dusuk tehlıkeısne karsı hastanede yatıcakmıs hep allaha sukur deyelım bareee
ayyy allah korusun:)

bakın yaaa hiç göbek yok uffffffffffff
Eki Görüntüle 128583

anammmmm maşallah sana kilo almamışsın hiç ne güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…