2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrrrrrrrrrrr , ne habersiniz , sonunda sayfaları okuyabildim.Valla yazdıklarınızı okumaya çalışırken resmen gözlerim ağrımaya başlıyor.
Herkes göbekten bahsediyor , yemin ederim ben şimdiden öyle bir şişimki , ileri dönemlerimi tahmin edemiyorum.Resmen oturduğum yerden zor kalkıyorum , eşim arkamdan destekliyor öyle kalkıyorum , yürüyen varil gibiyim söylemesi ayıp :))) bende göbeğimi çekip koyacağım bir ara.
Ve nerdeyse 11 kilo aldım diyebilirim , rekor bende yane:2:

baya bi kontrol var bu hafta desenize.
hayırlı haberlerle gelin

ayyy allah korusun:)

anammmmm maşallah sana kilo almamışsın hiç ne güzel..

yaa diyorum yaa göbek namına bişey yok bi akşamlar yemek yediğimd eçıkıyo oda yemek göbeği işde bu çocuk nerde anlamadım ben yaaa

fatmaaa kızımm sen hamısmısnkııı okıpırdayan gaz olmasın :)):))
yaaaaaaaaaa supersınnnn hıc gobegın yok keske bende oyle olsammmmmmm
şakabı yana bence senın ıc karnın buyuk cocuk demekkı kılosun ıyıkı kıpırdadıgını hıssedıosun cnmm

yok canım ben zeynep istemiyorum başkasıdır o
benimkinin cinsiyeti daha belli değil
kız olursa elvin
oğlan olursa poyraz kuzey rüzgar çınar bunlardan birini istiyorum

valla bende öle diyorum ya çocuk yok ya var bi yerlerd ekendi başına takılıyo ben gaz hareketini biliyorum yaa farklı bu aynı değil

Bacım sen hergün gelsene, bu ege seni okur da kilo alan da çokmuş diye kendini yalnız hissetmez hiç olmazsa...
Sen,ben,ege,fmg uçtuk gidiyoruz...

Kızım zatii bebeler sanayağ paketi kadarmış daha..Göbek çıkmıcak diyo doktorlar...
Daha ne istiyon, sen bakma bize, seninki normal...Ne güzel hem maşallah...Bebişin fit anne istiyo demek ki..

ama sizinkileri görünce özeniorum yaa ben çıksın şöle oluyum bugün sağlık ocagına karşıya bi gidiyim kaç kilo olmuşum bakıyım en son 74 idim ne alemdeyim :) annesi önceden de fit değildki aynı yerinde sayıyo boy 1.75 bu arada :):) kocaman olunca içerde takılıyo öle

İşte ondan...Bizim boylar 1.55 egeyle ..
Çocuğun saklanacağı yer yok, mecbur gidiyo önden önden....

Bacım sen hergün gelsene, bu ege seni okur da kilo alan da çokmuş diye kendini yalnız hissetmez hiç olmazsa...
Sen,ben,ege,fmg uçtuk gidiyoruz...

bende de çıktı canım göbek, kocaman oldu, bu hafta özellikle çok çıktı.. aman çıksın ben seviyorum herkes anlıyor artık hamile olduğumu hoşuma gidiyor benim. Bazılarının iç karnı geniş oluyor ama benim bir arkadaş 8 aylık olana kadar normal pantolonlarını giydi, dalga geçerdim bende, kızım sende iç göbek 3+1 herhalde diye.

kızlar ben yemeğe gider görüşürüz kızar bide ben öğlen falan eve yürüyerek gidiyorum günde toplamda 1 saat yol yürümüş oluyorum ben gliba onunda etkisi var

yok canım ben zeynep istemiyorum başkasıdır o
benimkinin cinsiyeti daha belli değil
kız olursa elvin
oğlan olursa poyraz kuzey rüzgar çınar bunlardan birini istiyorum

hmm bi ara ankaradan 3-4 kişi olmuştuk. nerede bu kızlar acep :)
sen nerde oturuyorsun canım ankda? ben öveçlerdeydim balgata taşındım.

aman bence de çıksın yaa,hamilesiniz kızım ya dert etmeyin. çıkan çıktı diye üzülüyo çıkmayan çıkmadı diye

Valla ben bu durumuma biraz üzülmeye başladım fakat yapacak birşey yok , benim boyda 1.72 şimdi oldum 75 kilo resmen çok iriyim , sanırım bir 25kilo alıcam ben doğurana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…