2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Anacım sen boylu hatunsun, kilon da gayet normal. Ben tavuk gibi yuvarlanıyorum :)

İşte ondan...Bizim boylar 1.55 egeyle ..
Çocuğun saklanacağı yer yok, mecbur gidiyo önden önden....

Aynen ben de... Boyu uzun olanların daha geç çıkarmış zaten..

Birde ben hafta sonu bebişime klasik müzik dinletmeye başladım :))) nasıl kıpır kıpırdı hafta sonu resmen tepkiler veriyor.Çocuğun IQ geliştiyormuş klasik müzik , kulaklıkları eşofmanın arasına sıkıştırıp göbeğe dayadım ben tv izledim o müzik dinledi :)))
Artık duymaya başlamışlar :))

siz ne düşünüyorsunuz channel bak bunu konuşmamıştık senle, merak ettim şimdi. Bu arada aklıma ne geldi bende süt çok bol ya senin yetmezse ben sana takviye yaparım kız.

hahaahahha cnmyaa benım valla bebısın sut annesı olursunn:)
ya bız hep erkek dıe memo dıoduk yada okyanus olucaktı ama kız olunca bılmıyorumm. ben daha cocukken bıle kızım olursa ceren derdım ama sanırım sımdı o ısımden bıktımm.
arkadaslarım hep derın dıo ama bnm ıcımede sınmedi pek..
ya derdımmkı kız olsa ne kadar guzel ısım seceneklerı var ama sımdı ısım bulamıoz (
20. haftada duyuyomusya bı karar versekte ona gore seslensek bebısımızee

Bizde gaydırı gubbak cemilem dinliyoruz veoynuyoruz...
Yavrum yazık, ne halde...

[
bizim boy yok fırlıyor senin yediklerin göbeğe gidene kadar bitiyrdur o yüzden bebek salına salına geziyordur..

merhaba kızlar, nasılsınız bebişler nasıl bugün :)
selam iyi sen nasılsınnn

Valla ben bu durumuma biraz üzülmeye başladım fakat yapacak birşey yok , benim boyda 1.72 şimdi oldum 75 kilo resmen çok iriyim , sanırım bir 25kilo alıcam ben doğurana kadar
canım yaaaaaaaaaa hoşgeldin nasılsınnn:))))))))))
25 kilo hee bende o yollardan geçtm anacımm

Bizde gaydırı gubbak cemilem dinliyoruz veoynuyoruz...
Yavrum yazık, ne halde...

20. haftada mı duymaya başlıyormuşş? İyi süper 3 hafta sonra ben de dinletmeye başlayacağım o zaman..

öğlen oldu acaba eve gidip evde mi bişeyler atıştırsam yoksa yemek yiyip öyle mi evime gitsem

Müzik müziktir walla :) anne neden keyif alırsa bebek de ondan keyif alırmış zaten :)

Oooo, sen ona bakarsan anne izmir tepecikten geliyo...
Çingenelerin arasından...En çok roman müziğini sevip oynar....
Yazık çcuğumun bi müzik kültürü olmayacak bu gidişle, antalyalı olduğundan cemilem, yarısı izmirli olduğundan roman havası, bi de anası latin danslarına gidiyordu yazları, bu yaz gidemem artık salsa ve bachata yapıyordum...
Çocuk bunalacak, nerde benim müslüm babam, nerde benim jiletim diye nara atmaya başlayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…