2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

konuş dök içini rahatla bacım
eminim ilk bebekten azda olsa dersler almışlardır
bu sefer çok karışmazlar bence

zaten bu seferde karışırsa bende diycemki, anne bu benim ikinci bebeğim yani senden tecrübeliyim. Ama benimki sözden anlayan cinsten değil bacım. Benim eşim tek çocuk, k.valdemin kocası da yok. Zaten kadın eşime vantuz gibi yapışmış zamanında. babasına bile göstermemiş. Aslında benimki galibe biraz ruh hastası ben çözemedim çünkü onu, sadece benle problemi yok, oğlunada çok kötü davranıyor. Sülalesindeki herkesle küs, komşularına falan çok kötü davranıyor. garip yani, sizinkilerle kıyaslamayın yani, o şahsına münhasırdır.

çocuğa bişeyi yapma dersen istemedende olsa o şeyi daha çok yapıyo
hiç ilgilenmeyip görmezden gelirsen bir zaman sonra bırakıyo ne gariptir ki
ve ne gariptirki etraf uyarır sanki sen farkında değilmişsin gibi
aslında kötü niyetli değil milletimiz de işte biraz fazla karışıyoruz heryere :95:

Benim eşim tek çocuk, Zaten kadın eşime vantuz gibi yapışmış zamanında. babasına bile göstermemiş. Aslında benimki galibe biraz ruh hastası ben çözemedim çünkü onu..

Şu kısmı okudum daa, ilerde de benim damat bana böyle der artık...:44:

allahım bizi öyle ana baba yapmasın
takıntılı anne yani
amaaan onun içinde zordur
hatası yanlış yaklaşmak
daha farklı yanaşsa sırtmı çevirirsin dinlemezmisin

Eki Görüntüle 128993

kıslar oğlumun 17 haftalık görüntüsü

Ayyy, maşallah kuzuma yaaa...
Ne kadar büyük..Maşallah....
Benim bebe top gibi, sizinkiler nasıl böyle çıkıyo anlamıyorum ben yaa..Çok güzel ama..Resmen bebek olduğu belli yaaa....
Allah nazardan saklasın annesi, pek yakışıklı oğlun var maşallah..

tabi canım seninki gerçekten farklıymış insan çevresindeki herkeslemi kötü olur
ben kayınvaldem için bana şunu yaptı bunu yaptı kötü insan diyemem sadece
bazen nasılki arkadaşımıza bile bozulur kızarız o tarz şeyler oluyo eminim onunda bana oluyodur

Seninki gerçekten tam nevi şahsına münhasırmış ama :)
Benimki de nişanlıyken eşimin eski kız arkadaşını ne kadar sevdiğini anlatıyordu bana, nooldu acaba o kıza diye soruyordu :) hepsi ayrı bi alem işte..

Eki Görüntüle 128993

maşallahh kocaman bebek olmuşş.... Nasıl bu kadar net bu ultrason , çizdiniz mi çevresini ne yaptınız, ya da görüntüyü mü böyle mi veriyorlar?

selam kızlar günaydın, burada yine kayınvalide muhabbetleri açılmış aman durun açmayın ya
ben gelip karışsa da sesimi çıkarmam ya, gelsin baksın onun da ilk torunu ne olacak ki.. yani bi artniyet mi var, sadece yardım etmek istiyorlar. annem ne kadar az yorulursa o kadar iyi bence.. ikisi de gelir biraz yanımda dururlar ne kadar kalırlar bilmiyorum ama bence kötü olmaz..kötü düşünmeyin daha şimdiden...

Eki Görüntüle 128993

canım maşallah koca herif olmuş bu annesi :)))) çevresi sanki kalemle çizilmiş gibi? doktor mu yapıyor böyle?

Günaydın canım.
Nasıl yaaaa o kenar çizgileri ne öyle ilk defa böyle bir görüntüye rastlıyorum

dr umuz çizd büyükler için çiziyorum bunu dedi çoğu zaman anlamıyorlar ya büyükler bacaklar falan plasentaya denk geldiği için çıkmamış oraları kendisi çizdi

allahım bizi öyle ana baba yapmasın
takıntılı anne yani
amaaan onun içinde zordur
hatası yanlış yaklaşmak
daha farklı yanaşsa sırtmı çevirirsin dinlemezmisin

ya zaten böyle anlatıyorum ama o kadar iyi davranıyorum ki napim daha. eşim kızsa annesine ben diyorum boşver annen o senin diye ama işte sorunlu olunca insan, çok isterdim aslında iyi anlaşabilmek. çok özeniyorum öyle iyi anlaşan tiplere.

ben de feci özeniyorum.. ne güzel birlikte bir yerlere gidiyorlar, muhabbet edebiliyorlar.. Benimki bana bakıp bakıp ağlıyor anlayamadım 3.5 senedir sebebini hala.. bi de ben bişey diyorum o başka bir alemde başka şeylerden bahsediyor konuşamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…