konuş dök içini rahatla bacım
eminim ilk bebekten azda olsa dersler almışlardır
bu sefer çok karışmazlar bence
günaydınn
herkes iyidir umarım ben çok yoruluyorum günlerdir giriyorum ama takipte edemiyorum
Ay çok haklısın. Mesela benim kızım 5 yaşına kadar parmak emdi. doktor bırak emsin karışma, sakın uyarma dedi. Biz artık, otobüste, yolda, parkta her yerde çocuğu uyardılar parmak emme diye. Bana da annesi söylesene emmesin derlerdi. Ya insanlar ne garip, sanane. Bende hepsine tek tek benim ve doktoru için mesele değil karışmıyoruz dedim.. Ya bizim milletimiz çok fena, herkes bbirbirini inceliyor duruyor . Sanane ya.. herkesin kendi hayatı..
zaten bu seferde karışırsa bende diycemki, anne bu benim ikinci bebeğim yani senden tecrübeliyim. Ama benimki sözden anlayan cinsten değil bacım. Benim eşim tek çocuk, k.valdemin kocası da yok. Zaten kadın eşime vantuz gibi yapışmış zamanında. babasına bile göstermemiş. Aslında benimki galibe biraz ruh hastası ben çözemedim çünkü onu, sadece benle problemi yok, oğlunada çok kötü davranıyor. Sülalesindeki herkesle küs, komşularına falan çok kötü davranıyor. garip yani, sizinkilerle kıyaslamayın yani, o şahsına münhasırdır.
zaten bu seferde karışırsa bende diycemki, anne bu benim ikinci bebeğim yani senden tecrübeliyim. Ama benimki sözden anlayan cinsten değil bacım. Benim eşim tek çocuk, k.valdemin kocası da yok. Zaten kadın eşime vantuz gibi yapışmış zamanında. babasına bile göstermemiş. Aslında benimki galibe biraz ruh hastası ben çözemedim çünkü onu, sadece benle problemi yok, oğlunada çok kötü davranıyor. Sülalesindeki herkesle küs, komşularına falan çok kötü davranıyor. garip yani, sizinkilerle kıyaslamayın yani, o şahsına münhasırdır.
günaydın canım..
İyiyiz sen nasılsın..
zaten bu seferde karışırsa bende diycemki, anne bu benim ikinci bebeğim yani senden tecrübeliyim. Ama benimki sözden anlayan cinsten değil bacım. Benim eşim tek çocuk, k.valdemin kocası da yok. Zaten kadın eşime vantuz gibi yapışmış zamanında. Babasına bile göstermemiş. Aslında benimki galibe biraz ruh hastası ben çözemedim çünkü onu, sadece benle problemi yok, oğlunada çok kötü davranıyor. Sülalesindeki herkesle küs, komşularına falan çok kötü davranıyor. Garip yani, sizinkilerle kıyaslamayın yani, o şahsına münhasırdır.
Günaydın canım.
Nasıl yaaaa o kenar çizgileri ne öyle ilk defa böyle bir görüntüye rastlıyorum
dr umuz çizd büyükler için çiziyorum bunu dedi çoğu zaman anlamıyorlar ya büyükler bacaklar falan plasentaya denk geldiği için çıkmamış oraları kendisi çizdi
dr umuz çizd büyükler için çiziyorum bunu dedi çoğu zaman anlamıyorlar ya büyükler bacaklar falan plasentaya denk geldiği için çıkmamış oraları kendisi çizdi
allahım bizi öyle ana baba yapmasın
takıntılı anne yani
amaaan onun içinde zordur
hatası yanlış yaklaşmak
daha farklı yanaşsa sırtmı çevirirsin dinlemezmisin
ya zaten böyle anlatıyorum ama o kadar iyi davranıyorum ki napim daha. eşim kızsa annesine ben diyorum boşver annen o senin diye ama işte sorunlu olunca insan, çok isterdim aslında iyi anlaşabilmek. çok özeniyorum öyle iyi anlaşan tiplere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?