2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Boşverin be kızlar şimdiden bunları düşünüp içimizi daraltmayalım
ne yapalım böyle işte iyi taraflarıda var kötü taraflarıda öyle böyle geçecek
kendimizi şartlarsak önyargılı oluruz herşeyi yanlış anlarız

Mesai gülü..
Hoşgeldin canım...
Valla bunlar osmanı düşünüyo ne olacak bu osmanın hali diye..
Ben seni düşünüyom, ne olacak bu fmg nin hali diye...
Bu kadar da çalıştırılmaz ki bi insan...

Yaa denize düşmüş galiba osman. Ben 11 de gittim eşim aaa denize düştü falan diodu.
Ne olacak halim belli mesaide doğuracam bebişi. :)))))))
Doktorumda bahçeşehirde oturuyo buraya yakın bi koşu geliverir kadıncağız.
Hep beraber şirketçe doğururuz.

gülüm nasılsın biz iyiyiz rutin çalışıyoruz. ama sen nasılsın asıl..
bugun daha erklen bırakıyorsun demek bizi

Evet maalesef canım. acil bir iş geldi yine son dk. da ihaleyi aldınız haberi. telaş o biçim.
Vay fatmanın haline.
Stresten oyun havası çalıp oynamaya başladık artık. oynatmaya az kaldı :))))
Ayılana gazoz, bayılana limon.........

biraz önce kuzuya iyimser olma demiştim şimdi sen böyle yazınca kendimede dedim
işin birde bu tarafı var değilmi söylemesine söyleriz de bakalım anlayacakmı

Yani ben her yolu denedim, tatlt tatlı denedim, 9 yılda 2 kezde tartıştım, eşimden mesaj yolladım ama anlamadı, olmayınca olmuyor.. yapçak bişey yok.

Günaydın Kızlarrr ,

Bugün 11 de doktor randevum var , ayrıntılı ultrasona gireceğim bugün , bebişin fotoğrafını koyarım gelince.Sanırım ilk ben gireceğim , artık gelince anlatırım.

canım allah yardım etsin inşallah güzel haberlerle gelirsin moral olursun..
bry ne yaptı acaba dün gidecekti.

Bugün ve yarın kontroller fazla galiba hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah
yarın benimde ayrıntılı kontrolum var

günaydın herkeseeee
doğum olunca karışan sadece k.valide olmuyo
ağzı olan herkes gelen giden dahil herkes usta oluyo
ben yine kendi bildiğimi yapıyodum o ayrı:)))))
hiç kızmadım ama, seviyolardı çok
kızdığım gelen gidenin garip garip hurafeleriydi

Ben de öpmelerini istemiyorummm..

Benim de aynısı oluyordu.. sonra geçti kendi kendine ama feci acıtıyor insanın canını

bak en güzeli seninkiymiş kimseye kızmayıp laf söylemeden
kendini bildiğin istediğin gibi yapman :13:

Evet ya aslında şimdiden gözünüzü korkutmayın, ben yaşadığım için şimdi de ne yaşayacağımdan eminim onun için söylüyorum. Ben birde bu konuda çok doluyum kızlar, bu mevzular açılınca dayanamıyorum napim..

Ben herzaman büyüklerin tecrübesine, yaşamışlıklarına saygı duyuyorum.
Ama iş gereğinden fazla karışmaya, müdaheleye gelince dayanamam.
Tırnaklar çıkıverir mazallah
Ayrıca eminim benden de çok pis kaynana olur.
Otorite o biçim. Allahtan kızım olacak.

Ben de diyorum kuzu gibi damada çektirebilirim :) Annem beni çok zor verdi o kadar iyi anlıyorum ki onu, bi de doğurunca iyice ayaklarına kapanırım artık :)
Geçen gün boğazıma yemek kaçtı boğuluyordum ama hiç böyle olmamıştım ölüyordum resmen , hala bebek bebek diyormuşum
Eşim dedi ki "bu nasıl birşeydir, kendini gram düşünmüyorsun bebeğe bişey olucak diye korkuyorsun" Gerçekten çok enteresan bişey.. Bu kadar sakındığım bişeyi herhalde kolay kolay başkasına emanet edemem :)

Ay çok haklısın. Mesela benim kızım 5 yaşına kadar parmak emdi. doktor bırak emsin karışma, sakın uyarma dedi. Biz artık, otobüste, yolda, parkta her yerde çocuğu uyardılar parmak emme diye. Bana da annesi söylesene emmesin derlerdi. Ya insanlar ne garip, sanane. Bende hepsine tek tek benim ve doktoru için mesele değil karışmıyoruz dedim.. Ya bizim milletimiz çok fena, herkes bbirbirini inceliyor duruyor . Sanane ya.. herkesin kendi hayatı..

konuş dök içini rahatla bacım
eminim ilk bebekten azda olsa dersler almışlardır
bu sefer çok karışmazlar bence

Aynen yaa, ben nişanlanırken annem gizli gizli ağladıydı banyoya kaçıp, o zaman çok kızmıştım..Benim en mutlu günümde ağlıyor diye...Şimdi daha karnımdayken kimselere elletemem diyorum...

Aynen yaa, ben nişanlanırken annem gizli gizli ağladıydı banyoya kaçıp, o zaman çok kızmıştım..Benim en mutlu günümde ağlıyor diye...Şimdi daha karnımdayken kimselere elletemem diyorum...

yaaaa aynen ne kadar enteresan.. Hep o yüzden diyorlarmış demek ki anne olunca anlarsın diye.. İnsan anne adayıyken bile biraz biraz anlamaya başlıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…