2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok fazla iyimser olma canım akıl vermeye ve sevmeye geldimi herkes ortada olur
bakıma geldi herkes kenarı çekilir bakımını yapsınlar sevmesinler kısmı bana kalırsa güzel bir hayal

tamam onlar büyük torun heyecanı yaşayacaklar kırılmasınlar ama onlar kırılmasın diye
bizde gerginlik yaşayacak değiliz demi ama

çok doğru ama işte anlamazlar.
annene sinirleince bağırıyorsunda diğer vatandaşa surat yaparsın anca. ben o zamandan başlamıştım sinir olmaya zaten yoksa severrdim kadını. ama bende kaldı uzak ya evleri gidinde diyemiyorum taa ordu dan gelmişler gece pat diye odaya dalardı mesela çocuğa bakcakmış.. nasıl bir hoplama bende alışkında değilim. amannnn en iyisnie bile sinir oluyorsun ozaman bıdı bıdı kafanda..

Aaaaa arkadaşım Comely'nin kaynanasının hakkını da yememek lazım canım

Günaydın kızlar.
Mesai gülü geldi :)))))))
10dk. sonra toplantı var.
Napıyonuz?

Mesai gülü..
Hoşgeldin canım...
Valla bunlar osmanı düşünüyo ne olacak bu osmanın hali diye..
Ben seni düşünüyom, ne olacak bu fmg nin hali diye...
Bu kadar da çalıştırılmaz ki bi insan...

ben 17 haftalık hamileyim izmirliyim ismim gizem
maşallah yaa allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. aminnn

Günaydın kızlar.
Mesai gülü geldi :)))))))
10dk. sonra toplantı var.
Napıyonuz?

gülüm nasılsın biz iyiyiz rutin çalışıyoruz. ama sen nasılsın asıl..
bugun daha erklen bırakıyorsun demek bizi

tamam onlar büyük torun heyecanı yaşayacaklar kırılmasınlar ama onlar kırılmasın diye
bizde gerginlik yaşayacak değiliz demi ama

Ahhhh ipekçim hiç açmayalım bu konuları. eminim herkes muzdariptir.
En güzeli hiç takmamak takınca fena oluyor.
Dert oluyor insana. Ben hep düşünüyorum ne yapacağım huzurum kaçacak diye.
Uykularım kaçıyo valla.

çok fazla iyimser olma canım akıl vermeye ve sevmeye geldimi herkes ortada olur
bakıma geldi herkes kenarı çekilir bakımını yapsınlar sevmesinler kısmı bana kalırsa güzel bir hayal

Kız zaten bakacak isan yok bende.
Kaynanam kalça çıkığı var, zor yürüyo zaten..Bebek kucağında yürüseler mazallah ikisi bir devrilir..Allah korusun..
annem desen, kalp,tansiyon,kolestrol her bişey var..Zaten 15 gün anca kalıcak, çalışıyor...
O 15 gün ikisi birbirini kıskanarak geçicek ona korkuyorum ben...

Canım kimse altını falan değiştirmesin canım sen değiştir. Sezeryan bile olsa insan bebeğine bakabiliyor. Hastanede zaten toparlanıyor insan orda da hemşireler sağolsun. sen bakarsın.. Ben k.valdeme dedim zaten sen istediğin gibi tek başına büyütmüşsün çocuğunu bana da izin ver kendi istediğim gibi büyüteyim dedim. Bunun üstüne tabi ne oldu dersiniz.. Kapıyı çekti gitti ve yine bi 3-4 ay küstü bize..

Aaaaa arkadaşım Comely'nin kaynanasının hakkını da yememek lazım canım

aa kesinlikleeeeeeeeee comelyi tek geçerim bu konuda resmen işkencesi kadın..

ay en rahatı en şanlısı benim.
kocamın ailesinden hiç kimse yok burda annem ve ben başbaşa bakıcaz:) çok sinirim gelirse vurur kapıyı çıkarım gezerim gelirim anemmm yaaaaaaaa ötesi yokk:))))))))))

Günaydın Kızlarrr ,

Bugün 11 de doktor randevum var , ayrıntılı ultrasona gireceğim bugün , bebişin fotoğrafını koyarım gelince.Sanırım ilk ben gireceğim , artık gelince anlatırım.

Düşünüyorum da, onlar gelinken kaynanaları ne ypıyordu, hiç mi ders almadılar...
Biz de gelinlerimize damatlarımıza böyle mi kaynana olucazzz....
Gerçi ben kaynanalığımdan korkarım...Allah benim elime düşürmesin hiç bir damadı...Yazık valla...
Ben de çektircem..

kaynananda akıl olsa bu kadının annesi 15 gün görebilcek diye düşünür biraz huzur verir. ama nerdeeeeee her b..ka atlarlar..

hahaahaha süpersin aferin sana çok beyendim..

evet valla en şanslısı sensin bu durumda, gerçi benimde k.valde hala küs bize gelmez belki bu doğuma da onun huyudur. doğumlarda bulunmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…