günaydın kızlar ....bende ara ara düşünüyorum bebek doğunca kayınvaldem sürekli akıl verir
şöyle yap böyle yap sıkar beni ama çok sıkılırsam karışmamasını söylerim
yarın kontrol günümüz zaten 1 aydır zor geçiriyorum hemen ultrasondan görmek istiyorum bebeişimi
Ama onlar annelik heyecanını yaşamışlar, biz ilk kez yaşayacağız...Bizimki de can değil mi ama...
Ben istemiorum çocuğumu kimsenin kucağında görmek sadece benim olsun istiyorum..
Altını değiştirebilirler, gazını çıkarabilirler ona izin veriyom ama sevmesinler benim kızımı kucaktan kucağa...
tamam onlar büyük torun heyecanı yaşayacaklar kırılmasınlar ama onlar kırılmasın diye
bizde gerginlik yaşayacak değiliz demi ama
Ya senin kayınvaliden bi alem zaten..Kızına demiş ya, onun çocuğu olmaz falan diye bişeyler, o günden beri gıcık kaptım..İnsan torununa öyle şeyler söyler mi ya, üzer mi hiç..
Ve hastalıklarla ilgili ileri geri konuşulmasını hiç sevmem...Sanki keyfi yapıyorsun....
Bi seninki, bi de minikmucizeminki sinir ediyo beni..Uyuss kaynanalar.
Günaydın kızlar.
Mesai gülü geldi :)))))))
10dk. sonra toplantı var.
Napıyonuz?
maşallah yaa allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. aminnnben 17 haftalık hamileyim izmirliyim ismim gizem
Günaydın kızlar.
Mesai gülü geldi :)))))))
10dk. sonra toplantı var.
Napıyonuz?
tamam onlar büyük torun heyecanı yaşayacaklar kırılmasınlar ama onlar kırılmasın diye
bizde gerginlik yaşayacak değiliz demi ama
çok fazla iyimser olma canım akıl vermeye ve sevmeye geldimi herkes ortada olur
bakıma geldi herkes kenarı çekilir bakımını yapsınlar sevmesinler kısmı bana kalırsa güzel bir hayal
Ama onlar annelik heyecanını yaşamışlar, biz ilk kez yaşayacağız...Bizimki de can değil mi ama...
Ben istemiorum çocuğumu kimsenin kucağında görmek sadece benim olsun istiyorum..
Altını değiştirebilirler, gazını çıkarabilirler ona izin veriyom ama sevmesinler benim kızımı kucaktan kucağa...
Aaaaa arkadaşım Comely'nin kaynanasının hakkını da yememek lazım canım
Aaaaa arkadaşım Comely'nin kaynanasının hakkını da yememek lazım canım
e iyi seninkisi söyleyince anlayan cinstense süper yani
Canım kimse altını falan değiştirmesin canım sen değiştir. Sezeryan bile olsa insan bebeğine bakabiliyor. Hastanede zaten toparlanıyor insan orda da hemşireler sağolsun. sen bakarsın.. Ben k.valdeme dedim zaten sen istediğin gibi tek başına büyütmüşsün çocuğunu bana da izin ver kendi istediğim gibi büyüteyim dedim. Bunun üstüne tabi ne oldu dersiniz.. Kapıyı çekti gitti ve yine bi 3-4 ay küstü bize..
kaynananda akıl olsa bu kadının annesi 15 gün görebilcek diye düşünür biraz huzur verir. ama nerdeeeeee her b..ka atlarlar..Kız zaten bakacak isan yok bende.
Kaynanam kalça çıkığı var, zor yürüyo zaten..Bebek kucağında yürüseler mazallah ikisi bir devrilir..Allah korusun..
annem desen, kalp,tansiyon,kolestrol her bişey var..Zaten 15 gün anca kalıcak, çalışıyor...
O 15 gün ikisi birbirini kıskanarak geçicek ona korkuyorum ben...
Canım kimse altını falan değiştirmesin canım sen değiştir. Sezeryan bile olsa insan bebeğine bakabiliyor. Hastanede zaten toparlanıyor insan orda da hemşireler sağolsun. sen bakarsın.. Ben k.valdeme dedim zaten sen istediğin gibi tek başına büyütmüşsün çocuğunu bana da izin ver kendi istediğim gibi büyüteyim dedim. Bunun üstüne tabi ne oldu dersiniz.. Kapıyı çekti gitti ve yine bi 3-4 ay küstü bize..
aa kesinlikleeeeeeeeee comelyi tek geçerim bu konuda resmen işkencesi kadın..
ay en rahatı en şanlısı benim.
kocamın ailesinden hiç kimse yok burda annem ve ben başbaşa bakıcaz:) çok sinirim gelirse vurur kapıyı çıkarım gezerim gelirim anemmm yaaaaaaaa ötesi yokk:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?