2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

turşuuuuuuuuuuuuuuuuu deme yandın sen kuzu canım turşu çekti..
Hemde lahana kütür kütür. ımmmmmmmmmmm

ohhh mis gibbbiii kim bilir neler sonrada kilo alıyorum de..deme yada sen almadın fazla

yok kız artık almaya başladım çok fena, doktor kızabilir bana, zaten kiloluyum. 100 kilo olurum doğuma kadar bu gidişle.. iştahım açıldı bu sıralar.

daha doğmadan huyları falan belli oluyor zaten hatta bir yerde okumuştum biz hamileyken neyi çok yersek çocukda doğduktan sonra onu çok severek yiyiyormuş mesela ben çok zeytin yerdim kızımda zeytin hastası:)

ay ne hoş bi hayal :))

şirketin cebınden arasam korkuyorum tespıt ederler diye kendi cepime tl yükleyemedimde henüss ne yapsamkı arkadaşımamı aratsam acep buranın adresini veripde

Büyük ihtimal benim kız da böyle olacak, inşallah böyle olur...

daha doğmadan huyları falan belli oluyor zaten hatta bir yerde okumuştum biz hamileyken neyi çok yersek çocukda doğduktan sonra onu çok severek yiyiyormuş mesela ben çok zeytin yerdim kızımda zeytin hastası:)

Aynen ben kızıma hamileyken balık çok yemiştim, kuru baklagillerden çok yemiştim, hep sebze ve sağlıklı şeyler yemiştim ve kızım gerçekten balık hastası, mercimek, barbunyaya falan bayılır. Ispanak mıspanak çok sever. Ama bu ikinci pek sağlıklı şeyleri sevmiycek herhalde... Yanlız kızımda çok tatlı yemiştim, kızım hiç çikolata tatlı falan sevmöez bir o tutmadı.

canım uyusun diye gözünün içine bakarsın merak etme:))
bizim babamız da böyle tembell kızı da ona çekmiş:))

turşuuuuuuuuuuuuuuuuu deme yandın sen kuzu canım turşu çekti..
Hemde lahana kütür kütür. ımmmmmmmmmmm

ohhh mis gibbbiii kim bilir neler sonrada kilo alıyorum de..deme yada sen almadın fazla

ege o cümledeki turşu lafı hiç dikkatimi çekmemişti sen turşuuuuuuuuuuuuuuuu diyene kadar:)) napcam şimdi bende istiyommmmm..

o zaman benim bebiş acı hastası olur heralde :)) bi seferde bir kase acı cin biberi yiyebiliyorum hem de acısını duymadan :) bu bebek benim acı eşiğimi düşürdü kolay doğursam bari :)))

canım uyusun diye gözünün içine bakarsın merak etme:))
bizim babamız da böyle tembell kızı da ona çekmiş:))

Yok be benimki öyle çok uyurdu ki içim şişerdi. Hep uyansın isterdim. Hiç yorulmazdım, bzizm babamızda yanımızda değildi, canım sıkılırdı yanlızlıktan, onun bebekliği sırasında hayatımda hiç okumadığım kadar kitap okumuştum sıkıntıdan..

ege o cümledeki turşu lafı hiç dikkatimi çekmemişti sen turşuuuuuuuuuuuuuuuu diyene kadar:)) napcam şimdi bende istiyommmmm..

EGE BU MESAJI OKUMA..YEMEK AKLINA GETİREBİLİR...

Egenin adetidir o..
Yemekle ilgili olunca adeta mıknatıs gibi çeker...Geçen de böyle bi muhabbet olduydu, çocuğun pipisine kibarca bişey dediler, yine ege çıktı ordan, herkesin canı istediydi..Topik olarak herkes aş erdiydi.... Şimdi yazdım ya, hatunun yine aklına gelir....

çok haraketli değilim ama bu tembellerin yanında hareketli kalıyorum:)
neyse oğluşum haraketli olacak inanıyorum benn:)

benim bu ikincide hareketli olcak herhalde.. Çok kıpır kıpır. bir değişik. hamileliğimde sıkıntılı geçti, çok çektircek bu bana herhalde, al sana bebek nasıl büyütülür gör diye gönderilvcek.

aslında bizimki de öyle.. ben de elimde telefon sudoku oynardım gına gelmişti o oyundan uyandırıpta emzirirdim tekrar bırakırdım yatağına.. bazen babasıyla uyansın da sevelim diye uyandırmak için her yolu denerdik mıncıklardık, hoplatırdık, müziği açardık son ses ama bizimki horul horul:))

Ya seninki kaç yaşında, benimki 8 yaşında hala çok düşkün uykuya, haftasonu falan ben biraz öğle uykusu yapçam diyor. bebekkende bir gün gezsin yorulsun, ertesi gün kendini yerlere atardı dışarı çıkmamak için, enteresandı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…