turşuuuuuuuuuuuuuuuuu deme yandın sen kuzu canım turşu çekti..
Hemde lahana kütür kütür. ımmmmmmmmmmm
ohhh mis gibbbiii kim bilir neler sonrada kilo alıyorum de..deme yada sen almadın fazla
Ay canım aynı benim kzıı tarif ettin, benimkide 22.haftada falan hissetmiştim hareketlerini. gündüz hep uyurdu, gece ben uyurken kıpır kıpırdı ama. Gerçekten de hala uykuya çok düşkün.. Çok uyuyordu bebekkende.. rahat eder kuzu valla..
evet öledir benim fındıgımama ben hep diyordum şöle düşün 4-5 yazlarında minik kot bir etek altında çiçekli bi kilotlu çorap saçlarını tepeden bağlamışım kuvurcuk böle dalgalı saçlı poposunu kıvırta kıvırta babacıgım dese sana sarılsa ne güzel olur diyordum gene öle hayal edince ben adamcagınızın gözleri dayanamadı yaşardı :):)
Sigortaya gideceksin, dilekçe vericeksin..Tabi senin verdiğini bilirler..
Telefon et kız, bulunduğunuz ilin müdürlüğüne..Denetime gelin de, sigortasız eleman çalıştırıyorlar de, o zaman nerden bilecekler telefon edenin sen olduğunu......
Sigortaya gideceksin, dilekçe vericeksin..Tabi senin verdiğini bilirler..
Telefon et kız, bulunduğunuz ilin müdürlüğüne..Denetime gelin de, sigortasız eleman çalıştırıyorlar de, o zaman nerden bilecekler telefon edenin sen olduğunu......
sen merak etme en kralı bıle doğunca uslu olsa 40dan sonra cosuyo dua etde 40 na kadar viyaklasın yoksa benım ılk kızımdakı gıbı cekersın valla
benim kız eve geldik ilk 20 gün şaşırdı uykusunu sonra bir düzene girdi, akşam 8- sabah 8 uyurdu. ben aç kalmasın diye kaldırırdım emzirmek için yine de uyanmazdı da uyurken emerdi.. Ay çok tatlıydı yaaa
daha doğmadan huyları falan belli oluyor zaten hatta bir yerde okumuştum biz hamileyken neyi çok yersek çocukda doğduktan sonra onu çok severek yiyiyormuş mesela ben çok zeytin yerdim kızımda zeytin hastası:)
Bi doğsa ben onu uyutmam da, şimdi içerde bişey yapamıyorum...
Bunun babası da böyle kız, tembel...Geceleri hep bi rahat bırak da uyuyayım der, sabah ben kakarım kahvalıyı hazırlarım evi bile tozunu alırım, herif hala uyuyo olur...Ne olacak bu da babası kılıklı....
Gerçi gece deliksiz uyusa bana kar da, bu sefer de o zaman üzülürüm, herkesin bebeler uyanıyo benimki niye uyuyor diye...
ohhh mis gibbbiii kim bilir neler sonrada kilo alıyorum de..deme yada sen almadın fazla
canım uyusun diye gözünün içine bakarsın merak etme:))
bizim babamız da böyle tembell kızı da ona çekmiş:))
daha doğmadan huyları falan belli oluyor zaten hatta bir yerde okumuştum biz hamileyken neyi çok yersek çocukda doğduktan sonra onu çok severek yiyiyormuş mesela ben çok zeytin yerdim kızımda zeytin hastası:)
canım uyusun diye gözünün içine bakarsın merak etme:))
bizim babamız da böyle tembell kızı da ona çekmiş:))
Allah bilir sen de kıpır kıpırsındır ha...
Bi tembele bi kıpırdak düşüyo çünkü.....
bölge çalışma müdürlüğüne dilekçe verebilirsin
ege o cümledeki turşu lafı hiç dikkatimi çekmemişti sen turşuuuuuuuuuuuuuuuu diyene kadar:)) napcam şimdi bende istiyommmmm..
ege o cümledeki turşu lafı hiç dikkatimi çekmemişti sen turşuuuuuuuuuuuuuuuu diyene kadar:)) napcam şimdi bende istiyommmmm..
çok haraketli değilim ama bu tembellerin yanında hareketli kalıyorum:)
neyse oğluşum haraketli olacak inanıyorum benn:)
Yok be benimki öyle çok uyurdu ki içim şişerdi. Hep uyansın isterdim. Hiç yorulmazdım, bzizm babamızda yanımızda değildi, canım sıkılırdı yanlızlıktan, onun bebekliği sırasında hayatımda hiç okumadığım kadar kitap okumuştum sıkıntıdan..
aslında bizimki de öyle.. ben de elimde telefon sudoku oynardım gına gelmişti o oyundan uyandırıpta emzirirdim tekrar bırakırdım yatağına.. bazen babasıyla uyansın da sevelim diye uyandırmak için her yolu denerdik mıncıklardık, hoplatırdık, müziği açardık son ses ama bizimki horul horul:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?