2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

olabilir öyküm etrafımdaki çocuklara bakıyorum ilki yaramaz olanlarda ikinci çocuk sakin oluyo
ilki sakin olanlarında ikinciler hep yaramaz

biri uslu olursa diğeri çok çektirirmiş herkes öyle diyor:) biz çocuk bakmadık ikincide anlicaz anyayı konyayı:76:

Anam ben dooğunca sevicem diye seviniorum, benim bebe kesin böyle olur, bende başucunda uyansın diye beklerim artık...

ege o cümledeki turşu lafı hiç dikkatimi çekmemişti sen turşuuuuuuuuuuuuuuuu diyene kadar:)) napcam şimdi bende istiyommmmm..
hihihihihihi kuzura bakmayın benim huyum kurusun ben istiyorsam sizde isteyin...

o zaman benim bebiş acı hastası olur heralde :)) bi seferde bir kase acı cin biberi yiyebiliyorum hem de acısını duymadan :) bu bebek benim acı eşiğimi düşürdü kolay doğursam bari :)))
yanık sesli bi bebiş olacak demek ki

bamyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
öldüm ben

aynen benimde öyle olcak diye korkuyorum kızımda çekmedim buda öyle olsun

o zaman benim bebiş acı hastası olur heralde :)) bi seferde bir kase acı cin biberi yiyebiliyorum hem de acısını duymadan :) bu bebek benim acı eşiğimi düşürdü kolay doğursam bari :)))

bebeği geçtimde sonra lavobo olayı nasıl oluyo sorun olmuyo galıba ayyy iğrençleştim galıba yıne bu arada ben hıc yıyemem acı macı

benimki küçük daha 21aylık. ben hep hayal ediyorum okula falan zor gönderirim bunu diye çünkü şimdi bile 12de zor kalkıyo hanımefendi birde battaniyeyi çekiyo kafasına bağırıyo bana git diye:))

benimki küçük daha 21aylık. ben hep hayal ediyorum okula falan zor gönderirim bunu diye çünkü şimdi bile 12de zor kalkıyo hanımefendi birde battaniyeyi çekiyo kafasına bağırıyo bana git diye:))

Oyyy canım o daha çok küçükmüş. Benim kız çok erken kalkardı hep ama akşam çok erken yatardı.. Öyle değil yani. Okul işi onun için kolay oldu.

bacım ben tepeye koca koca yazmadım mı ege sen okuma diyee...ne okuyon..
Hadi okudun aklına geldi, ne yazıyon....
kızım valla ölüyorum çok acıktımm. Smit aldırayım bari..

benimki küçük daha 21aylık. Ben hep hayal ediyorum okula falan zor gönderirim bunu diye çünkü şimdi bile 12de zor kalkıyo hanımefendi birde battaniyeyi çekiyo kafasına bağırıyo bana git diye:))

kurban olurum ben yaa aynı benim kız oda bağırıyor gitttt diye

olabilir öyküm etrafımdaki çocuklara bakıyorum ilki yaramaz olanlarda ikinci çocuk sakin oluyo
ilki sakin olanlarında ikinciler hep yaramaz

biri uslu olursa diğeri çok çektirirmiş herkes öyle diyor:) biz çocuk bakmadık ikincide anlicaz anyayı konyayı:76:

yarabbım sen duy bu güsel hamişlerı kaynanam mılletı kınıyodu ben bı cocuk yetıstırıcem herkez hayret edicek dıye canını okuyo kızım onun her ıstediğini ağlayarak yaptırıyo 17 aylık hepimizden istediğini alıp yap deyınce yapmazsan kıyametler kopar yapana kadarda susmaz ama 2, cide ben yanında olucam calısmıcam dıcemkı al işde oda benım evladım buda ama sen kınadım şımarttın derimm ayyyyyyyyyyyy düşünmesi bile güselll egom tatmın oldu vallaaaaaaaaaaaaaa

daha doğmadan huyları falan belli oluyor zaten hatta bir yerde okumuştum biz hamileyken neyi çok yersek çocukda doğduktan sonra onu çok severek yiyiyormuş mesela ben çok zeytin yerdim kızımda zeytin hastası:)

aynen öyle valla
benim oğlan hep aynı saatlerde kudururdu karnımda
hiçte uyumazdı
doğdu yaşına girdi
hala aynı saatlerde kudurur ve hiç uyumaz

ben sadece meyve yemiştim hamileliğim boyunca
keratada herşeyden yiyo ama bayılıyo meyveye:)))))))

bu teori doğruysa şimdiki bebeğimin uslumu uslu olması gerekiyo
inşallah tutar diyeyim kendi adıma

evet de keşke ilki yaramaz olsaydı şimdi daha zor gelir bana.
benim tercihim ilkinin yaramaz olmasından yana olur eğer biri yaramaz olacaksa çünkü rahata alıştıktan sonra yaramaz bebek çok zor gelir
hahahaha bende diycektim de ayıp olmasın dedimm..
Yakarak çıkıyordur acıklı acıklı . Böööööööö

kız bugün senin kaynananın kulaklarını çınlattık bizde, topikin en kötü kaynanası seçtik seninkini

Ahaha çocuk doğunca doktoruna bi tokat şaplatcak ''senmiydin beni dürtüp duran leyn,al bakalım bu minik yumruğumu,nasılmış he dürtülmek nasılmışş''die :))

Tatlim ben bi arkadaşımdan duymuştum isim vermeden sahte isimle ''sosyal sigortalar kanununda 1 ay deneme süresi var ama beni 2,5 ay çalıştırdılar bende istifa ettim ama orda hala sigortasızlar var'' diye şikayet etmiş o hafta hemen gelmişler.Maliye bakanlığına şikayet etmiş o.Hele bu aralar denetim var hemen gelirler inşallah dene

Çok zekice kuzu.Çok komplo teorist gördüm seni bugünn :)

daha doğmadan huyları falan belli oluyor zaten hatta bir yerde okumuştum biz hamileyken neyi çok yersek çocukda doğduktan sonra onu çok severek yiyiyormuş mesela ben çok zeytin yerdim kızımda zeytin hastası:)

Benim annoş bana hamileyken vişne suyu içmiş sürekli.Şimdik vişne suyu benim için bir YAŞAM BİÇİMİ

Bende sürekli limon yiyorum benim cadı da bakalım ne olcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…