benim bu ikincide hareketli olcak herhalde.. Çok kıpır kıpır. bir değişik. hamileliğimde sıkıntılı geçti, çok çektircek bu bana herhalde, al sana bebek nasıl büyütülür gör diye gönderilvcek.
benim bu ikincide hareketli olcak herhalde.. Çok kıpır kıpır. bir değişik. hamileliğimde sıkıntılı geçti, çok çektircek bu bana herhalde, al sana bebek nasıl büyütülür gör diye gönderilvcek.
aslında bizimki de öyle.. ben de elimde telefon sudoku oynardım gına gelmişti o oyundan uyandırıpta emzirirdim tekrar bırakırdım yatağına.. bazen babasıyla uyansın da sevelim diye uyandırmak için her yolu denerdik mıncıklardık, hoplatırdık, müziği açardık son ses ama bizimki horul horul:))
hihihihihihi kuzura bakmayın benim huyum kurusun ben istiyorsam sizde isteyin...ege o cümledeki turşu lafı hiç dikkatimi çekmemişti sen turşuuuuuuuuuuuuuuuu diyene kadar:)) napcam şimdi bende istiyommmmm..
yanık sesli bi bebiş olacak demek kio zaman benim bebiş acı hastası olur heralde :)) bi seferde bir kase acı cin biberi yiyebiliyorum hem de acısını duymadan :) bu bebek benim acı eşiğimi düşürdü kolay doğursam bari :)))
bamyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaege bu mesajı okuma..yemek aklına getirebilir...
Egenin adetidir o..
Yemekle ilgili olunca adeta mıknatıs gibi çeker...geçen de böyle bi muhabbet olduydu, çocuğun pipisine kibarca bişey dediler, yine ege çıktı ordan, herkesin canı istediydi..topik olarak herkes aş erdiydi....şimdi yazdım ya, hatunun yine aklına gelir....
aynen benimde öyle olcak diye korkuyorum kızımda çekmedim buda öyle olsunbenim bu ikincide hareketli olcak herhalde.. çok kıpır kıpır. Bir değişik. Hamileliğimde sıkıntılı geçti, çok çektircek bu bana herhalde, al sana bebek nasıl büyütülür gör diye gönderilvcek.
o zaman benim bebiş acı hastası olur heralde :)) bi seferde bir kase acı cin biberi yiyebiliyorum hem de acısını duymadan :) bu bebek benim acı eşiğimi düşürdü kolay doğursam bari :)))
biri uslu olursa diğeri çok çektirirmiş herkes öyle diyor:) biz çocuk bakmadık ikincide anlicaz anyayı konyayı:76:
hihihihihihi kuzura bakmayın benim huyum kurusun ben istiyorsam sizde isteyin...
bamyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
öldüm ben
olabilir öyküm etrafımdaki çocuklara bakıyorum ilki yaramaz olanlarda ikinci çocuk sakin oluyo
ilki sakin olanlarında ikinciler hep yaramaz
Ya seninki kaç yaşında, benimki 8 yaşında hala çok düşkün uykuya, haftasonu falan ben biraz öğle uykusu yapçam diyor. bebekkende bir gün gezsin yorulsun, ertesi gün kendini yerlere atardı dışarı çıkmamak için, enteresandı..
bebeği geçtimde sonra lavobo olayı nasıl oluyo sorun olmuyo galıba ayyy iğrençleştim galıba yıne bu arada ben hıc yıyemem acı macı
Bence de öyle olcak her eve bir piyano vururmuş zaten..
kızın hayırlı olsun cnm kesin değilmiş ama değişmez bu saatten sonra benim kızımda geç öğrenmiştik şimdiki erkek hemen gösterdi kendini:))
benimki küçük daha 21aylık. ben hep hayal ediyorum okula falan zor gönderirim bunu diye çünkü şimdi bile 12de zor kalkıyo hanımefendi birde battaniyeyi çekiyo kafasına bağırıyo bana git diye:))
kızım valla ölüyorum çok acıktımm. Smit aldırayım bari..bacım ben tepeye koca koca yazmadım mı ege sen okuma diyee...ne okuyon..
Hadi okudun aklına geldi, ne yazıyon....
benimki küçük daha 21aylık. Ben hep hayal ediyorum okula falan zor gönderirim bunu diye çünkü şimdi bile 12de zor kalkıyo hanımefendi birde battaniyeyi çekiyo kafasına bağırıyo bana git diye:))
o zaman benim bebiş acı hastası olur heralde :)) bi seferde bir kase acı cin biberi yiyebiliyorum hem de acısını duymadan :) bu bebek benim acı eşiğimi düşürdü kolay doğursam bari :)))
olabilir öyküm etrafımdaki çocuklara bakıyorum ilki yaramaz olanlarda ikinci çocuk sakin oluyo
ilki sakin olanlarında ikinciler hep yaramaz
biri uslu olursa diğeri çok çektirirmiş herkes öyle diyor:) biz çocuk bakmadık ikincide anlicaz anyayı konyayı:76:
kızım valla ölüyorum çok acıktımm. Smit aldırayım bari..
kurban olurum ben yaa aynı benim kız oda bağırıyor gitttt diye
daha doğmadan huyları falan belli oluyor zaten hatta bir yerde okumuştum biz hamileyken neyi çok yersek çocukda doğduktan sonra onu çok severek yiyiyormuş mesela ben çok zeytin yerdim kızımda zeytin hastası:)
Aynen ben kızıma hamileyken balık çok yemiştim, kuru baklagillerden çok yemiştim, hep sebze ve sağlıklı şeyler yemiştim ve kızım gerçekten balık hastası, mercimek, barbunyaya falan bayılır. Ispanak mıspanak çok sever. Ama bu ikinci pek sağlıklı şeyleri sevmiycek herhalde... Yanlız kızımda çok tatlı yemiştim, kızım hiç çikolata tatlı falan sevmöez bir o tutmadı.
bu teori doğruysa şimdiki bebeğimin uslumu uslu olması gerekiyobiri uslu olursa diğeri çok çektirirmiş herkes öyle diyor:) biz çocuk bakmadık ikincide anlicaz anyayı konyayı:76:
benim tercihim ilkinin yaramaz olmasından yana olur eğer biri yaramaz olacaksa çünkü rahata alıştıktan sonra yaramaz bebek çok zor gelirevet de keşke ilki yaramaz olsaydı şimdi daha zor gelir bana.
hahahaha bende diycektim de ayıp olmasın dedimm..
Yakarak çıkıyordur acıklı acıklı . Böööööööö
yarabbım sen duy bu güsel hamişlerı kaynanam mılletı kınıyodu ben bı cocuk yetıstırıcem herkez hayret edicek dıye canını okuyo kızım onun her ıstediğini ağlayarak yaptırıyo 17 aylık hepimizden istediğini alıp yap deyınce yapmazsan kıyametler kopar yapana kadarda susmaz ama 2, cide ben yanında olucam calısmıcam dıcemkı al işde oda benım evladım buda ama sen kınadım şımarttın derimm ayyyyyyyyyyyy düşünmesi bile güselll egom tatmın oldu vallaaaaaaaaaaaaaa
Aaaa, bak o tepki benim zillide de var..Uyuyo oluyo hep, doktorum ultrasonu hızlıca bastırıp uyndırıyo, sonra bacağına bakarken bacağını tekmeliyo, eline bakarken elini kaldırıyo, kafatasına bakarken ağzını açıp kapatıyo....Rahatsız oluyolar herhalde.
Kesin o da bize kızıyo " leyyynnn, bi rahat bırakmadınız,ağız tadıyla bi uyutmadınız beni" diye...
kızlar sigortamı yapmadı burası deneme 3 ay demezlermı sınır oldum ya sigortasız eleman calıştran yerı nasıl nereye şikayet etmek lazım edersem benım ettiğimi anlarlarmı anlamamalılar çünkü kaynım fıtnes hocası burada ne yapmalıyımmm
Sigortaya gideceksin, dilekçe vericeksin..Tabi senin verdiğini bilirler..
Telefon et kız, bulunduğunuz ilin müdürlüğüne..Denetime gelin de, sigortasız eleman çalıştırıyorlar de, o zaman nerden bilecekler telefon edenin sen olduğunu......
daha doğmadan huyları falan belli oluyor zaten hatta bir yerde okumuştum biz hamileyken neyi çok yersek çocukda doğduktan sonra onu çok severek yiyiyormuş mesela ben çok zeytin yerdim kızımda zeytin hastası:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?