2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim tercihim ilkinin yaramaz olmasından yana olur eğer biri yaramaz olacaksa çünkü rahata alıştıktan sonra yaramaz bebek çok zor gelir

bence de şimdi bana yaramaz bir velet çok zor gelir, kızımdan sonra , bide kızım artık çok büyüdü, ben çok rahatladım.. kabus gibi olur ama napalım artık.

bacım ben tepeye koca koca yazmadım mı ege sen okuma diyee...ne okuyon..
Hadi okudun aklına geldi, ne yazıyon....
puhahahaa kötüyüm ben kötüyümmmmm

delimisn ya sen çok komiksin çatlak

ya kızım ne alıyorsan al, ye bir an önce yoksa herkesin canını istetcen
banane sizindeistesin benim istiyor.sizde acıkın yyin kilo alın

ben geldimm

oturmak çok kötü yaa. Ayağa kalkacak halim kalmıyor sonra. şişiyor bacakalrım..
aynen kuyruksokumu ağrıyor otura otura çok canım yanıyor bide ayaklarımızın altına şu tahta isketlerden yaptırsak diz kalça seviyesinden yükseğe çıkıyormuş öyle ve kan dolaşımı rahatlıyormuş
ayy maşallah ya tepkiler çok güzel benim dr daçok hareketli bu çocuk demişti doğuncada mı öyle olur diye sormuştum evet diye yanıtladı içimizde en çok kuzunun ki sevecek annesini uyyacak emzirecek kuzu bidaha uyuyacak
deneme süresinde de sigortalı yapmak zorunda en güzeli bir arkadaşının senin adına sgk il müdürlüğüne yada ilçe temsilciliğine telefon etmesi
daha doğmadan huyları falan belli oluyor zaten hatta bir yerde okumuştum biz hamileyken neyi çok yersek çocukda doğduktan sonra onu çok severek yiyiyormuş mesela ben çok zeytin yerdim kızımda zeytin hastası:)

ben hamile kalmadan önce eti pek sevmezdim şimdi her öğün muhakkak arıyorum normalde acayip sebze düşkünüyümdür ama erkek olduğundan mıdır nedendir bütün erkekler gibi oda etcil olacak

benim oğlumda peynir canavarı olucak galiba her akşam kalsiyum tabağı hazırlıyorum kendime
sütümle beraber bir tabak peynir yiyip yatıyorum şimdi bile canım çekiyo

Kesin dediğin gibi yapacak, doktor benden çok çekti yazık, kızımdan da tokat yerse tam olur artık...

senin bebe de ayılana gazoz, bayılana limon vaziyetinde limon yer durur artık...

Kesin dediğin gibi yapacak, doktor benden çok çekti yazık, kızımdan da tokat yerse tam olur artık...

senin bebe de ayılana gazoz, bayılana limon vaziyetinde limon yer durur artık...

Tip te limon gibi olacak kesin.Allah bilir tabi ama bende babasıda sapsarıymışız ilk yaşlarda sonradan kumrallaştık.Du bakalım:)

Evet bütün erkekler etçil resmen ya,benim eşim etçil sıfatının tam karşıılığı.Ama ben tiksiniyorum gebelikte.Bütün kapı camı açıp pişiriyorum ona

çocugu kafein bagımlısı yaptın heeee doğuncada isterse şaşma bi emzik bi kahve verirsin D

kafeinsiz kahve içiyoz biz kızımla...
Hem günde bi fincan içiversin, analı kızlı keyif yaparız, çiko ve kahve ile...
Biz beraber oğlanlara laf atacaz, konserlere gidecez, bilardo oynayacaz kızımla...
Ben gibi anası olursa kahve de içer, çay da...
Yavrum yazık,yanlış anaya çattı...Anası gezme hayalleri kuruyo, o şimdiden uyku peşinde...

valla sizi gözümün önünde canlandırdım bir an kızın diyeek evde oturalım sen dicen kalk gezmeye gidelim ne komik

Tip te limon gibi olacak kesin.Allah bilir tabi ama bende babasıda sapsarıymışız ilk yaşlarda sonradan kumrallaştık.Du bakalım:)

Ben de öyle diyom, çiko ve kahve gibi, tatlı, bağımlılık yapan ve kara bi bebeğim olacak diyorum, eşim de kargaya yavrusu şahin görünür misali havalara girme, ne bağımlılığı yapacak diye hayallerimi yıkıyo hemen...
Ben oykumun kızını çok beğeniyom, kızım tekme atarken onun resmini koydurtcam ona bakıcam, ona benzesin..Esmer güzeli olsun benim kuzucuk da...

şu slingler varya kuzu onlardan alırsın bi tane takarsın çocuğu içine gezer durursun:))
ben senin oturabileceğini sanmıyorum zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…