benim tercihim ilkinin yaramaz olmasından yana olur eğer biri yaramaz olacaksa çünkü rahata alıştıktan sonra yaramaz bebek çok zor gelir
puhahahaa kötüyüm ben kötüyümmmmmbacım ben tepeye koca koca yazmadım mı ege sen okuma diyee...ne okuyon..
Hadi okudun aklına geldi, ne yazıyon....
delimisn ya sen çok komiksin çatlakyarabbım sen duy bu güsel hamişlerı kaynanam mılletı kınıyodu ben bı cocuk yetıstırıcem herkez hayret edicek dıye canını okuyo kızım onun her ıstediğini ağlayarak yaptırıyo 17 aylık hepimizden istediğini alıp yap deyınce yapmazsan kıyametler kopar yapana kadarda susmaz ama 2, cide ben yanında olucam calısmıcam dıcemkı al işde oda benım evladım buda ama sen kınadım şımarttın derimm ayyyyyyyyyyyy düşünmesi bile güselll egom tatmın oldu vallaaaaaaaaaaaaaa
ya kızım ne alıyorsan al, ye bir an önce yoksa herkesin canını istetcen
puhahahaa kötüyüm ben kötüyümmmmm
delimisn ya sen çok komiksin çatlak
banane sizindeistesin benim istiyor.sizde acıkın yyin kilo alın
alıyoz zaten tuttu bedduaların.. 100 kilo olcam ben bu gidişle dedim ya daha ne istiyon
aynen kuyruksokumu ağrıyor otura otura çok canım yanıyor bide ayaklarımızın altına şu tahta isketlerden yaptırsak diz kalça seviyesinden yükseğe çıkıyormuş öyle ve kan dolaşımı rahatlıyormuşoturmak çok kötü yaa. Ayağa kalkacak halim kalmıyor sonra. şişiyor bacakalrım..
ayy maşallah ya tepkiler çok güzel benim dr daçok hareketli bu çocuk demişti doğuncada mı öyle olur diye sormuştum evet diye yanıtladı içimizde en çok kuzunun ki sevecek annesini uyyacak emzirecek kuzu bidaha uyuyacakAy kıyamam ben ona be kendisi şeker onun zaten,uykucu lolipop.Benimkide hep bacak bacak üstüne atıyor modda,bi hareketler bi şipiteller.Doktor diyor kontes geliyor size pek keyifçi bu diye.Bide tam ultrason sırasında löp diye minicik elini karnıma dayıyor,sanki doktorun karnımda gezdirdiği ultrason aletine cevap veriyor. Artık oda bi çeşit selammı bi '' çak bi beşlik moruk''modu mu neyse :) ahh şu yeni nesillll
deneme süresinde de sigortalı yapmak zorunda en güzeli bir arkadaşının senin adına sgk il müdürlüğüne yada ilçe temsilciliğine telefon etmesikızlar sigortamı yapmadı burası deneme 3 ay demezlermı sınır oldum ya sigortasız eleman calıştran yerı nasıl nereye şikayet etmek lazım edersem benım ettiğimi anlarlarmı anlamamalılar çünkü kaynım fıtnes hocası burada ne yapmalıyımmm
daha doğmadan huyları falan belli oluyor zaten hatta bir yerde okumuştum biz hamileyken neyi çok yersek çocukda doğduktan sonra onu çok severek yiyiyormuş mesela ben çok zeytin yerdim kızımda zeytin hastası:)
Ahaha çocuk doğunca doktoruna bi tokat şaplatcak ''senmiydin beni dürtüp duran leyn,al bakalım bu minik yumruğumu,nasılmış he dürtülmek nasılmışş''die :))
Çok zekice kuzu.Çok komplo teorist gördüm seni bugünn :)
Benim annoş bana hamileyken vişne suyu içmiş sürekli.Şimdik vişne suyu benim için bir YAŞAM BİÇİMİ
Bende sürekli limon yiyorum benim cadı da bakalım ne olcek
benim oğlumda peynir canavarı olucak galiba her akşam kalsiyum tabağı hazırlıyorum kendime
sütümle beraber bir tabak peynir yiyip yatıyorum şimdi bile canım çekiyo
Benim kızım da çiko canavarı olacak garanti...
Hergün mutlaka yediğimiz tek şey o...Bi de kahve içiyoruz hergün...
Kesin dediğin gibi yapacak, doktor benden çok çekti yazık, kızımdan da tokat yerse tam olur artık...
senin bebe de ayılana gazoz, bayılana limon vaziyetinde limon yer durur artık...
ayy maşallah ya tepkiler çok güzel benim dr daçok hareketli bu çocuk demişti doğuncada mı öyle olur diye sormuştum evet diye yanıtladı içimizde en çok kuzunun ki sevecek annesini uyyacak emzirecek kuzu bidaha uyuyacak
ben hamile kalmadan önce eti pek sevmezdim şimdi her öğün muhakkak arıyorum normalde acayip sebze düşkünüyümdür ama erkek olduğundan mıdır nedendir bütün erkekler gibi oda etcil olacak
çocugu kafein bagımlısı yaptın heeee doğuncada isterse şaşma bi emzik bi kahve verirsin D
kafeinsiz kahve içiyoz biz kızımla...
Hem günde bi fincan içiversin, analı kızlı keyif yaparız, çiko ve kahve ile...
Biz beraber oğlanlara laf atacaz, konserlere gidecez, bilardo oynayacaz kızımla...
Ben gibi anası olursa kahve de içer, çay da...
Yavrum yazık,yanlış anaya çattı...Anası gezme hayalleri kuruyo, o şimdiden uyku peşinde...
Tip te limon gibi olacak kesin.Allah bilir tabi ama bende babasıda sapsarıymışız ilk yaşlarda sonradan kumrallaştık.Du bakalım:)
Ben yazarsam kızım ın ne canavarı olacağını yine kızacaksınız ama
kafeinsiz kahve içiyoz biz kızımla...
Hem günde bi fincan içiversin, analı kızlı keyif yaparız, çiko ve kahve ile...
Biz beraber oğlanlara laf atacaz, konserlere gidecez, bilardo oynayacaz kızımla...
Ben gibi anası olursa kahve de içer, çay da...
Yavrum yazık,yanlış anaya çattı...Anası gezme hayalleri kuruyo, o şimdiden uyku peşinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?