Ben yazarsam kızım ın ne canavarı olacağını yine kızacaksınız ama
Ben de öyle diyom, çiko ve kahve gibi, tatlı, bağımlılık yapan ve kara bi bebeğim olacak diyorum, eşim de kargaya yavrusu şahin görünür misali havalara girme, ne bağımlılığı yapacak diye hayallerimi yıkıyo hemen...
Ben oykumun kızını çok beğeniyom, kızım tekme atarken onun resmini koydurtcam ona bakıcam, ona benzesin..Esmer güzeli olsun benim kuzucuk da...
valla sizi gözümün önünde canlandırdım bir an kızın diyeek evde oturalım sen dicen kalk gezmeye gidelim ne komik
şu slingler varya kuzu onlardan alırsın bi tane takarsın çocuğu içine gezer durursun:))
ben senin oturabileceğini sanmıyorum zaten..
Babasıyla otururlar artık evde, biri bi koltukta pinekler biri bi koltukta...
O zamana benim hatun emekli olur, ben de onu alır gezerim...
söyle kız merak ettik
siz kaşındınız bananeben çok merak ettim yazsana
Kızlar hadi Et,turşu,ekşi,acı gibi aş ermeler normal ve genel.Siz Hiç NAFTALİN e aş eren duydunuzmu.Ben ilk kez duydum yaşıtım olan bir arakdaşımın annesinden.9 ay boyunca kadın naftalin yemişşş
Gizli gizli kocasına çaktırmadan (ki adam tabi baya tepki gösteriomuş) alıp alıp löp löp yiomuş.Hatta yastık kılıfının içinde,herr çekmesinde,herr dolapta varmış naftalin.Ya nasıl zehirlenmemiş kızcaaz.Ama arakdaşımda acaip miğde sorunu var.Her hafta acilde.İŞte çıkıo bi yerden dimi
siz kaşındınız banane
Lahmacun
dürüm
kısır
patates salatası
sen benim avatara bak bol bol kızımın resmini koydum oraya ilk oynadığında görürsün belkim..
Kızlar hadi Et,turşu,ekşi,acı gibi aş ermeler normal ve genel.Siz Hiç NAFTALİN e aş eren duydunuzmu.Ben ilk kez duydum yaşıtım olan bir arakdaşımın annesinden.9 ay boyunca kadın naftalin yemişşş
Gizli gizli kocasına çaktırmadan (ki adam tabi baya tepki gösteriomuş) alıp alıp löp löp yiomuş.Hatta yastık kılıfının içinde,herr çekmesinde,herr dolapta varmış naftalin.Ya nasıl zehirlenmemiş kızcaaz.Ama arakdaşımda acaip miğde sorunu var.Her hafta acilde.İŞte çıkıo bi yerden dimi
siz kaşındınız banane
Lahmacun
dürüm
kısır
patates salatası
Ben yazarsam kızım ın ne canavarı olacağını yine kızacaksınız ama
Ben de öyle diyom, çiko ve kahve gibi, tatlı, bağımlılık yapan ve kara bi bebeğim olacak diyorum, eşim de kargaya yavrusu şahin görünür misali havalara girme, ne bağımlılığı yapacak diye hayallerimi yıkıyo hemen...
Ben oykumun kızını çok beğeniyom, kızım tekme atarken onun resmini koydurtcam ona bakıcam, ona benzesin..Esmer güzeli olsun benim kuzucuk da...
sen benim avatara bak bol bol kızımın resmini koydum oraya ilk oynadığında görürsün belkim..
siz kaşındınız banane
Lahmacun
dürüm
kısır
patates salatası
Tamam, sen değiştirme, ilk oynadığında ofiste olursam hemen senin avatara bakarım, benim kuzum da senin kızına benzer teyzesi...
Ay sen aynı bizim evdeki durumu tarif ettin biri bir koltuğa biri bir koltuğa geçerler bana yer kalmaz.. Aslı susar, anne su getirsene der, babamızda kalk kendin al der, sanki her işini kendi yaparmış gibi
Allah korumus ya nasil yer naftalin şaka gibi)
ben galiba ekşi seviyorum tatlıdan cok hamileliğimde gecen gün canım limonun suyunu sıkıp içmek istedi midem yanar diye içmedim
ayy yine ağzım sulandı içim gidio düsününce limon bulunan bişi diye yazdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?