2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hadi Et,turşu,ekşi,acı gibi aş ermeler normal ve genel.Siz Hiç NAFTALİN e aş eren duydunuzmu.Ben ilk kez duydum yaşıtım olan bir arakdaşımın annesinden.9 ay boyunca kadın naftalin yemişşş

Gizli gizli kocasına çaktırmadan (ki adam tabi baya tepki gösteriomuş) alıp alıp löp löp yiomuş.Hatta yastık kılıfının içinde,herr çekmesinde,herr dolapta varmış naftalin.Ya nasıl zehirlenmemiş kızcaaz.Ama arakdaşımda acaip miğde sorunu var.Her hafta acilde.İŞte çıkıo bi yerden dimi

sen benim avatara bak bol bol kızımın resmini koydum oraya ilk oynadığında görürsün belkim..

Babasıyla otururlar artık evde, biri bi koltukta pinekler biri bi koltukta...
O zamana benim hatun emekli olur, ben de onu alır gezerim...

Ay sen aynı bizim evdeki durumu tarif ettin biri bir koltuğa biri bir koltuğa geçerler bana yer kalmaz.. Aslı susar, anne su getirsene der, babamızda kalk kendin al der, sanki her işini kendi yaparmış gibi

Ayyyy, ilk defa duydum...Kokla bari, ne yiyon ki.....

Allah korumus ya nasil yer naftalin şaka gibi )
ben galiba ekşi seviyorum tatlıdan cok hamileliğimde gecen gün canım limonun suyunu sıkıp içmek istedi midem yanar diye içmedim
ayy yine ağzım sulandı içim gidio düsününce limon bulunan bişi diye yazdım :)

Ben yazarsam kızım ın ne canavarı olacağını yine kızacaksınız ama

Ayy doğurazaam şimdi yaz EGE hadiii

Kıyamam Allah kalbine göre versin kuzu.Bu arada OYKUM ün resmine baktım hakkaten çok tatlı bi miniş ya maşallah ya

limon ye olsun yansın bi kereliğine miden canın istediyse durdurma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…