2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yaz bacım bişiy olmaz, aramızda bi canavar var zatiii, habire bişeyler yazıp duruyo....
Alıştık artık, aş maş ermiyoz...

işte bende de Ekşi ve Acı ile yenebilecek herşey hatta yenemeyecek şeyler bile.Hadi kısır ve patates salatasına sık limonu dök pul biberi hatta acı turşu hüplet yanında tamam ama ben lahmacuna pideye bile limon sıkıyorum.Bayılazaaam ekşiden.Hihihih.Olsun canım istio manane

bi ara her akşam mısır patlatıp yedim sonra beni korkuttular işte gdo ençok mısırda görünüyor diye en çok kilomu da ozaman aldım

Seninde kız mı zinkerbel,ye ekşiyi doğur ayşeyi olayı varmış ya:) yaşasın ekşi yaşasın limonn,

Hmm sanırım bu konuda yazışırken klavyeme salyalarım akmasın die çaba göstermem gerekecek

Artık o kadar minik değil kazık kadar oldu ama canım neyse.. 8 yaşını doldurcak haziranda.

Oyy maşallaah ya bizlerde görebilecekmiyiz o günleri.NE güzel çağları.Her yaşınınayrı güzelliği var ayrı hevesi var

anam bide tarif vermiş ben bittim yaaaaaaaa
avuçlarım sırılsıklam oldu anacım ...

ahaha cok komiğiz ya bende aksama eve değil bir arkadasıma gidicem salata istediğim gibi olmazsa diye onu düsünüyordum o da hamile hani kısır yapalım falan diyemem yorulmasın
neyse
sekerim benimki erkek ) ama anası ters olunca ekşiye aşeriyor :)

ayyy bi masa yemek olsa hepsinden yesem yesemmmm yesemm ayy benimkisi erkek ama ekşiye de bayılıuyorum oyyyyy aç insan modeli ben ufffff

anam bide tarif vermiş ben bittim yaaaaaaaa
avuçlarım sırılsıklam oldu anacım ...

Ya Ege kahkaha attım patronum duydu içeriden resil oldum

Ya Allahtan mesaim bitio yarım saate koşa kşa eve gideceğim kendi tarifim kendimi coşturttu ya.Aynı şehirlerde olsakta AŞ günleri yapsak kıslar.Ben EGE04 ve ZİNKERBEL den size kısır kalmaz herhalde,ev sahibesininde 3 kilo limon alması gerekir

Tek ters değilsin topikteki merak etme...Ben 4,5 aydır ağzıma ekşi bişey sürmedim bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…