Ayy doğurazaam şimdi yaz EGE hadiii
Kıyamam Allah kalbine göre versin kuzu.Bu arada OYKUM ün resmine baktım hakkaten çok tatlı bi miniş ya maşallah ya
Allah korumus ya nasil yer naftalin şaka gibi)
ben galiba ekşi seviyorum tatlıdan cok hamileliğimde gecen gün canım limonun suyunu sıkıp içmek istedi midem yanar diye içmedim
ayy yine ağzım sulandı içim gidio düsününce limon bulunan bişi diye yazdım :)
limon ye olsun yansın bi kereliğine miden canın istediyse durdurma kendini
ay senin kızınmı o yaa aaaaaaaaaaa çok şeker avatar gibi:)))))
siz kaşındınız banane
Lahmacun
dürüm
kısır
patates salatası
Kıyamam Allah kalbine göre versin kuzu.Bu arada OYKUM ün resmine baktım hakkaten çok tatlı bi miniş ya maşallah ya
allah bağıslasın)
Sen onun bi de büyük halini görecen kız, maşallah Çağla Şıkel gibi kız..Ama tabi bu daha güzeli...
bak kurtardım sizi güdülerinizi aldımm..:)))))yaz bacım bişiy olmaz, aramızda bi canavar var zatiii, habire bişeyler yazıp duruyo....
Alıştık artık, aş maş ermiyoz...
naptın egeeeeee......... 1tane de yazmamışsın sıralamışsın tüm sevdiklerimi..
nerden görüyonuz bu resimleri yaa bende merak ettim şimdii...
nerden görüyonuz bu resimleri yaa bende merak ettim şimdii...
Allah korumus ya nasil yer naftalin şaka gibi)
ben galiba ekşi seviyorum tatlıdan cok hamileliğimde gecen gün canım limonun suyunu sıkıp içmek istedi midem yanar diye içmedim
ayy yine ağzım sulandı içim gidio düsününce limon bulunan bişi diye yazdım :)
Artık o kadar minik değil kazık kadar oldu ama canım neyse.. 8 yaşını doldurcak haziranda.
işte bende de ekşi ve acı ile yenebilecek herşey hatta yenemeyecek şeyler bile.hadi kısır ve patates salatasına sık limonu dök pul biberi hatta acı turşu hüplet yanında tamam ama ben lahmacuna pideye bile limon sıkıyorum.bayılazaaam ekşiden.hihihih.olsun canım istio manane
Hmm sanırım bu konuda yazışırken klavyeme salyalarım akmasın die çaba göstermem gerekecek
Seninde kız mı zinkerbel,ye ekşiyi doğur ayşeyi olayı varmış ya:) yaşasın ekşi yaşasın limonn,
Hmm sanırım bu konuda yazışırken klavyeme salyalarım akmasın die çaba göstermem gerekecek
Oyy maşallaah ya bizlerde görebilecekmiyiz o günleri.NE güzel çağları.Her yaşınınayrı güzelliği var ayrı hevesi var
anam bide tarif vermiş ben bittim yaaaaaaaa
avuçlarım sırılsıklam oldu anacım ...
ahaha cok komiğiz ya bende aksama eve değil bir arkadasıma gidicem salata istediğim gibi olmazsa diye onu düsünüyordum o da hamile hani kısır yapalım falan diyemem yorulmasın
neyse
sekerim benimki erkek) ama anası ters olunca ekşiye aşeriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?