2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ekliorrrrrum adımı yazamıyorum buradan hep dediğim gibi belki kocam bulur kayınvaldemle ilgili yazdıklarımdan bir tarafım tutuşur falan diye
koca korkusundan ben tanıtırım kendişmiiiiiiiiiii

sapphire,, bu ne yaaa....
Minnoşun yanaklara bak maşallah...Kaç kilo doğdu, yanaklar tombş tombiş...
Bi de baya saçlıymış haa...Mide yanması olmuş muydu sende hamişken...
Yerim ben o minnoşu yaa..

bende bende istiyom o kısırdan:)) acıktımm yaaa....

sapphire,, bu ne yaaa....
Minnoşun yanaklara bak maşallah...Kaç kilo doğdu, yanaklar tombş tombiş...
Bi de baya saçlıymış haa...Mide yanması olmuş muydu sende hamişken...
Yerim ben o minnoşu yaa..

off hemde ne yandı 4-5şişe şurup bitirdim son iki ayda kaşık kaşık içiyodum valla:)) 3740gr doğdu tombik..

ayy maşallah yaa oyyy kaç kilo doğdu maşallah maşallah ya benimkinin de gözleri böyle olabilir benim gözlerde çekik oyy yerim ben onu pembe beyaz

cnm bizde çekik gözlü kimse yok babası sarışın yeşil gözlü bişi zaten bende kumral.. doğunca şaşırdık zaten eşim de diyo karıştı dicem ama başka doğumda yoktu bu gece:))

Allah iyiliğini versin kız...

Bebek için aldıım önlüklerden bende kullaniim bari AŞ erme konusu açılınca forumda hihih

ekledim cnm halka açık faceini:) bende duygu esen özkartal sizde ekleyebilirsiniz..

Madem faceleşiyoruzz Bende ekliim bari,Benimkide Arzu Özcan Zeyrek

Ya Zinerbel demek öle bi şehir efsanesi var hani ekşi kıza delalettir die

cnm bizde çekik gözlü kimse yok babası sarışın yeşil gözlü bişi zaten bende kumral.. doğunca şaşırdık zaten eşim de diyo karıştı dicem ama başka doğumda yoktu bu gece:))

7 soya kadar iner diyorlar ya ondandır ben de dua ediyorum çok uzaklara gitmesin anneannemin gözleri masmavi çocuğum onun gözlerine benzesin imkansız mı bizim ikimizin de kahverengi ve koyu gözler hep baskın oluyormuş bakalım nasıl doğacak çok merak ediyorum onu geçen gün rüyamda gördüm senin kızına benziyordu ama çenesi hiç yoktu ayy Allahım benimde alt çenem gelişimini tamamlayamamış bana benzedi diyorumm

çok şekerdi annesinin gülüüü yerim onu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…