Ya Ege kahkaha attım patronum duydu içeriden resil oldum
Ya Allahtan mesaim bitio yarım saate koşa kşa eve gideceğim kendi tarifim kendimi coşturttu ya.Aynı şehirlerde olsakta AŞ günleri yapsak kıslar.Ben EGE04 ve ZİNKERBEL den size kısır kalmaz herhalde,ev sahibesininde 3 kilo limon alması gerekir
Sesim çıkmıyor demi ne yapıyorum sizce:)))))))
evetttttt yemek yedim dayanamadım..
sapphire,, bu ne yaaa....
Minnoşun yanaklara bak maşallah...Kaç kilo doğdu, yanaklar tombş tombiş...
Bi de baya saçlıymış haa...Mide yanması olmuş muydu sende hamişken...
Yerim ben o minnoşu yaa..
off hemde ne yandı 4-5şişe şurup bitirdim son iki ayda kaşık kaşık içiyodum valla:)) 3740gr doğdu tombik..
off hemde ne yandı 4-5şişe şurup bitirdim son iki ayda kaşık kaşık içiyodum valla:)) 3740gr doğdu tombik..
ayy maşallah yaa oyyy kaç kilo doğdu maşallah maşallah ya benimkinin de gözleri böyle olabilir benim gözlerde çekik oyy yerim ben onu pembe beyaz
cnm bizde çekik gözlü kimse yok babası sarışın yeşil gözlü bişi zaten bende kumral.. doğunca şaşırdık zaten eşim de diyo karıştı dicem ama başka doğumda yoktu bu gece:))
maşallah ya yani hurafe değil mide yanması ....sen kaç kilo aldın peki
Allah iyiliğini versin kız...
ekledim cnm halka açık faceini:) bende duygu esen özkartal sizde ekleyebilirsiniz..
ahaha cok komiğiz ya bende aksama eve değil bir arkadasıma gidicem salata istediğim gibi olmazsa diye onu düsünüyordum o da hamile hani kısır yapalım falan diyemem yorulmasın
neyse
sekerim benimki erkek) ama anası ters olunca ekşiye aşeriyor :)
Kız deseydin ya, sütçüden o sütçüdennn......
cnm bizde çekik gözlü kimse yok babası sarışın yeşil gözlü bişi zaten bende kumral.. doğunca şaşırdık zaten eşim de diyo karıştı dicem ama başka doğumda yoktu bu gece:))
Tek ters değilsin topikteki merak etme...Ben 4,5 aydır ağzıma ekşi bişey sürmedim bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?