canımmm senindxe ne derece normal sıradan birisi oldugun ortada
bu resim de bu yaz çekildi
Eki Görüntüle 129208
bu resim de bu yaz çekildi
Eki Görüntüle 129208
7 soya kadar iner diyorlar ya ondandır ben de dua ediyorum çok uzaklara gitmesin anneannemin gözleri masmavi çocuğum onun gözlerine benzesin imkansız mı bizim ikimizin de kahverengi ve koyu gözler hep baskın oluyormuş bakalım nasıl doğacak çok merak ediyorum onu geçen gün rüyamda gördüm senin kızına benziyordu ama çenesi hiç yoktu ayy Allahım benimde alt çenem gelişimini tamamlayamamış bana benzedi diyorumm
çok şekerdi annesinin gülüüü yerim onu ben
kızlarr bugün minnoşa bol bol tülbent aldım irili ufaklı.. büyük boy olanları banyodan çıkışta sarılıomuş sorada havluya sarıomuşun bebeği teni hassas olduğu için tülbent bez ii geliomuş havlu yerine.. aklınızda bulunsun fıstıklar
Kızlarrrrrrrrrrrr bişey diyim mii
annem telefon açtı akkşama sana süpriz yaptım dedi .. Zorladım söyledi kısır yapmışşşşşşşşşşşşş
annem telefon açtı akkşama sana süpriz yaptım dedi .. Zorladım söyledi kısır yapmışşşşşşşşşşşşş
iyi akşamlar bol aşermeli günler
Resimdeki de benim de, hepten sıyırayım..Kız maşallah sana da, 25 kilo aldın da,sonra nasıl böyle ipincecik oluverdin, formülü ne bacıııımmmmm.....
Yalnız minnoşa laf yk, o tam ısırmalık olmuş...Bayıldım...
valla allahtan başka bişey dilemeliymişsin şanslı hatun:)))
oooooooh götür afiyet seker olsun seker
kızlarrrrrrrrrrr herkese iyi aksamlar ben bugun erken kacarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bybyeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?