2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr bugün minnoşa bol bol tülbent aldım irili ufaklı.. büyük boy olanları banyodan çıkışta sarılıomuş sorada havluya sarıomuşun bebeği teni hassas olduğu için tülbent bez ii geliomuş havlu yerine.. aklınızda bulunsun fıstıklar

Kızlarrrrrrrrrrrr bişey diyim mii
annem telefon açtı akkşama sana süpriz yaptım dedi .. Zorladım söyledi kısır yapmışşşşşşşşşşşşş

ya ben aslında 7 soya değil babasına gözleri benzesin isterdim.. onun gözler yeşil.. ama benim gibi kahve oldu kızım bakalım bunun naslı olcak..

oğlumda hiç tülbent kullanmadım ben. yani banyodan sonra. hep havluya sardık. şu başlıklı havlulardan almıştım. öok yumuşaktı ama havlusu. annem tülbentin kenarlarını oyalamişti onları bebeğün ağzını silmek için kullanmıştık.

annem telefon açtı akkşama sana süpriz yaptım dedi .. Zorladım söyledi kısır yapmışşşşşşşşşşşşş

oooooooh götür afiyet seker olsun seker

kızlarrrrrrrrrrr herkese iyi aksamlar ben bugun erken kacarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bybyeeeeeeeeeeeeeee

Anne değil mi, canavar kızının buralarda kısır sayıkladığı malum olmuştur ...
Hadi yine iyisin valla....
Kalbin de temizmiş ha, kısır dedin, kısır yicen...
Bütün hamişler için de ye birer kaşık bari...

iyi akşamlar bol aşermeli günler

iyi akşamlar canım..

benim tabiki:) tam kiloları verdim son 2 kilom kalmıştı verilcek sürpriz hamile olduğumu öğrendimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…