2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa ege ne ballısın yaa.hemen annemi ariim sipariş verim bende.akşam ona gitcem.kıskandım

kızlar 5 dk yapılır sizde gidin yapın eve valla kötü oldum şimdi. Sizsiz yiyemem ben.

Dermişimmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya ben aslında 7 soya değil babasına gözleri benzesin isterdim.. onun gözler yeşil.. ama benim gibi kahve oldu kızım bakalım bunun naslı olcak..

eşimin gözleri ela dedemizinki yeşil. oğlumun gözleri benimkiler gibi kahverengi oldu. herhalde bunun gözleride kahverengi olacak çünkü kahverengi her zaman baskındır.aman o gözler sağlıkla baksında rengi mühim değil

Kızlarr, ben bugün mesaiye kalıcakmışım...
Gitti benim sülüüümaaannnnn.......
Çok üzüldüm valla, müşavirin kafaya çantamı fırlatasım var, bugün sülümannn günü desem o saate çıkar mıyız ki...

canım sen pek bir çıtırmışsın ya, biz yaşlandık artık.. çok gençsin.. ve bence de nasıl verdin o kiloları süpersin.

canım çok saol yaa şımarıyorum siz böyle deyince:)) çok uğraşmadım aslında doğumdan sonra eve geldim baktım 10kilo gitmiş 4-5 kilo da birkaç gün içinde gitti zaten 8ay emzirdim emerken hızlı gitti kilolar ama bırakınca 3-4 kilo yapışıp kaldı işte onlara uğraşıyordum ki hamile olduğumu öğrendim:)

aaaaaaaa sen birden fenalaş midem tuttu kötüyüm de izin verir. vermezsede yaptığınla kalırsın:)))))

allahtan aş ermiyom, benim annem de yok yapacak...
Leyn bizsiz yiyemezsen boğazında kalsın diyecem, diyemem anası cadıysa, durunun ne günahı var....

Annem eskişehirde yapsada gidip yiyemem. iş başa düşer yani. gurbetinde bu zorluğu var işte. hamileliğimin başından beri ne istesem kendim yaptım hep.... böyle annesi , teyzesi yada kardeşi yapıp ta hazır yiyen hamişlere çok özeniyorum valla...çünkü birşey özenipte yaparken daha doyuyorum.kendi yaptığımı yemek gelmiyor içimden

kızlar selamlar..4lü test sonuclarınız nasıl geldi..?? benimki de cıkmış ama doktorum hala aramadı, fax cekmişler eşimin iş yerine akşam elime gecicek cok merak ediyorum

Bence patrona deki:BANA BAK ,BEN MESAİYE KALAMIYORUM.BENİM DİZİM VAR.BEN GİDİYORUM DE.ÇANTANI AL VE ÇIK =))) KORKSUN SENDEN AZCIKK CANIMMM

aaaaaaaa sen birden fenalaş midem tuttu kötüyüm de izin verir. vermezsede yaptığınla kalırsın:)))))

Diyemem bacım, deminden tatlı ısmarladı adam bana, adım çıktı patron demiş gelirken tatlı al bunu öyle kandırırız, tatlıyı yedirdiler arkasından diyorlar mesai diye...O saate bitiririz inşallah yaa....

ayyyyy cadı diyene bakk sen süpürgeli cadıı

akşama kadar evde oturosun yap ta yee.

öykm bugunde sana sardım bu arada..

kız ben süper kısır yaparım Hatay usulü ama canım çekmediki, ben akşama kuru patlıcan dolamsı yaptım ekşi ekşi onu yiycem.... Senin dermişini, biz yemeyiz anlamında söledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…