ahaha adam meyilli zaten inanmaya sesim çıkmadı valla:))
anne değil mi, canavar kızının buralarda kısır sayıkladığı malum olmuştur ...
Hadi yine iyisin valla....
Kalbin de temizmiş ha, kısır dedin, kısır yicen...
Bütün hamişler için de ye birer kaşık bari...
yaaa ege ne ballısın yaa.hemen annemi ariim sipariş verim bende.akşam ona gitcem.kıskandım
ya ben aslında 7 soya değil babasına gözleri benzesin isterdim.. onun gözler yeşil.. ama benim gibi kahve oldu kızım bakalım bunun naslı olcak..
bu kız kaçar hamişcikler.hepinize bol tıkınmalı bol kalorili akşamlar.yarın görüşürüs
Bu kız kaçar Hamişcikler.Hepinize bol tıkınmalı bol kalorili akşamlar.Yarın görüşürüs
kızlar 5 dk yapılır sizde gidin yapın eve valla kötü oldum şimdi. Sizsiz yiyemem ben.
Dermişimmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar 5 dk yapılır sizde gidin yapın eve valla kötü oldum şimdi. Sizsiz yiyemem ben.
Dermişimmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyy cadı diyene bakk sen süpürgeli cadııallahtan aş ermiyom, benim annem de yok yapacak...
Leyn bizsiz yiyemezsen boğazında kalsın diyecem, diyemem anası cadıysa, durunun ne günahı var....
Bizde yeeeeeeeeeeeeeeeermişiz
canım sen pek bir çıtırmışsın ya, biz yaşlandık artık.. çok gençsin.. ve bence de nasıl verdin o kiloları süpersin.
Kızlarr, ben bugün mesaiye kalıcakmışım...
Gitti benim sülüüümaaannnnn.......
Çok üzüldüm valla, müşavirin kafaya çantamı fırlatasım var, bugün sülümannn günü desem o saate çıkar mıyız ki...
kızlar ben kaçıyom iş güç yapmadım daha yemek de yok
allahtan aş ermiyom, benim annem de yok yapacak...
Leyn bizsiz yiyemezsen boğazında kalsın diyecem, diyemem anası cadıysa, durunun ne günahı var....
Kızlarr, ben bugün mesaiye kalıcakmışım...
Gitti benim sülüüümaaannnnn.......
Çok üzüldüm valla, müşavirin kafaya çantamı fırlatasım var, bugün sülümannn günü desem o saate çıkar mıyız ki...
aaaaaaaa sen birden fenalaş midem tuttu kötüyüm de izin verir. vermezsede yaptığınla kalırsın:)))))
kızlar ben kaçıyom iş güç yapmadım daha yemek de yok
ayyyyy cadı diyene bakk sen süpürgeli cadıı
akşama kadar evde oturosun yap ta yee.
öykm bugunde sana sardım bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?