Annem eskişehirde yapsada gidip yiyemem. iş başa düşer yani. gurbetinde bu zorluğu var işte. hamileliğimin başından beri ne istesem kendim yaptım hep.... böyle annesi , teyzesi yada kardeşi yapıp ta hazır yiyen hamişlere çok özeniyorum valla...çünkü birşey özenipte yaparken daha doyuyorum.kendi yaptığımı yemek gelmiyor içimden
kızlar selamlar..4lü test sonuclarınız nasıl geldi..?? benimki de cıkmış ama doktorum hala aramadı, fax cekmişler eşimin iş yerine akşam elime gecicek cok merak ediyorum
kızlar selamlar..4lü test sonuclarınız nasıl geldi..?? benimki de cıkmış ama doktorum hala aramadı, fax cekmişler eşimin iş yerine akşam elime gecicek cok merak ediyorum
Bence patrona deki:BANA BAK ,BEN MESAİYE KALAMIYORUM.BENİM DİZİM VAR.BEN GİDİYORUM DE.ÇANTANI AL VE ÇIK =))) KORKSUN SENDEN AZCIKK CANIMMM
aaaaaaaaaaaaa vicdan yaptın bende yaa off bak şimdi..annem eskişehirde yapsada gidip yiyemem. Iş başa düşer yani. Gurbetinde bu zorluğu var işte. Hamileliğimin başından beri ne istesem kendim yaptım hep.... Böyle annesi , teyzesi yada kardeşi yapıp ta hazır yiyen hamişlere çok özeniyorum valla...çünkü birşey özenipte yaparken daha doyuyorum.kendi yaptığımı yemek gelmiyor içimden
meraklanma iyidir cnmm.kızlar selamlar..4lü test sonuclarınız nasıl geldi..?? Benimki de cıkmış ama doktorum hala aramadı, fax cekmişler eşimin iş yerine akşam elime gecicek cok merak ediyorum
pisssssssssssss ayyyy yarın bende yaptırırım annemeeeeeeeeeeeekız ben süper kısır yaparım hatay usulü ama canım çekmediki, ben akşama kuru patlıcan dolamsı yaptım ekşi ekşi onu yiycem.... Senin dermişini, biz yemeyiz anlamında söledim..
aynen katılıyorum...benim de burda kimsem yok...
Allahtan kocam canım çekerse yapar,yapamazsa da gider alır...ama gene de annemi çok arıyorum bazen...
kız patronu takan kim, o da demiş zaten bu bugün kalmaz, önce tatlı al gelirken buna vicdan yapalım diye..müşavir var müşavir...
Zaten burda tv.var, ama müşavir varken açamam...düşünsene sülüümmaaaann diye bağırdığımı...
Aynen katılıyorum...Benim de burda kimsem yok...
allahtan kocam canım çekerse yapar,yapamazsa da gider alır...Ama gene de annemi çok arıyorum bazen...
Kız patronu takan kim, o da demiş zaten bu bugün kalmaz, önce tatlı al gelirken buna vicdan yapalım diye..Müşavir var müşavir...
Zaten burda tv.var, ama müşavir varken açamam...Düşünsene sülüümmaaaann diye bağırdığımı...
onayladım canım... bakabilirsin.. berrak kimdi kızlar..
Kızlarr, ben bugün mesaiye kalıcakmışım...
Gitti benim sülüüümaaannnnn.......
Çok üzüldüm valla, müşavirin kafaya çantamı fırlatasım var, bugün sülümannn günü desem o saate çıkar mıyız ki...
ye tatlıyı sonra sat tabi ohh ne ala memleket..
çalış bakalım cumartesi yatarken biz çalışıyorduk
:))))))) şaka şaka oyy yorma kız kendini
benimkinin elinden yemek gelmez ama birşey istersem üşenmez gider alır Allah razı olsun. zaten öyle olmasa çekilirmi bu gurbetin kahrı...... bide sülüymanın başında özeti olacaktır mutlaka . o yüzden yetişirsin inşallah
düşünemiyorum .....ay bide bu haftada reklamlarında gördüğüm kadarıyla çok güzel ....
Benimki özenirmiş aşçı olacakmış da, barmen olmuş sonra...
Herşeyi biliyo maşallah..düdüklü de kullanır kek de yapar...
kuzu acil sana ihtiyacım var... eski bir mesajı nasıl silebilirim..
Kızlar face olan varmı??
maşallah maşallah. Benimki salata yapar, çay demler, kahvaltı hazırlar. Bu kadar
.................................mesaj düzenleme paneline gir, gelişmiş düzen yap, hepsini sil...kaydete bas...silince boş kabul etmezse ............. yapıverirsin...
kuzu acil sana ihtiyacım var... eski bir mesajı nasıl silebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?