2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen katılıyorum...Benim de burda kimsem yok...
allahtan kocam canım çekerse yapar,yapamazsa da gider alır...Ama gene de annemi çok arıyorum bazen...

Bence patrona deki:BANA BAK ,BEN MESAİYE KALAMIYORUM.BENİM DİZİM VAR.BEN GİDİYORUM DE.ÇANTANI AL VE ÇIK =))) KORKSUN SENDEN AZCIKK CANIMMM

Kız patronu takan kim, o da demiş zaten bu bugün kalmaz, önce tatlı al gelirken buna vicdan yapalım diye..Müşavir var müşavir...
Zaten burda tv.var, ama müşavir varken açamam...Düşünsene sülüümmaaaann diye bağırdığımı...

aaaaaaaaaaaaa vicdan yaptın bende yaa off bak şimdi..

kızlar selamlar..4lü test sonuclarınız nasıl geldi..?? Benimki de cıkmış ama doktorum hala aramadı, fax cekmişler eşimin iş yerine akşam elime gecicek cok merak ediyorum
meraklanma iyidir cnmm.

kız ben süper kısır yaparım hatay usulü ama canım çekmediki, ben akşama kuru patlıcan dolamsı yaptım ekşi ekşi onu yiycem.... Senin dermişini, biz yemeyiz anlamında söledim..
pisssssssssssss ayyyy yarın bende yaptırırım annemeeeeeeeeeeee

aynen katılıyorum...benim de burda kimsem yok...
Allahtan kocam canım çekerse yapar,yapamazsa da gider alır...ama gene de annemi çok arıyorum bazen...

aman be ağız tadıyla nispet yapamadım hee. Iki nispet yapayım dedim vizdan yaptınız bende..

tam çıkıyorum diye yazacaktım seni görünce biraz daha durayım dedim napıyorsun ii çıkmıştır sonucun canım gönlünü ferah tut sonuçlar için dediğim saatlerde arıyorlar muayeneleri bitiyor sonra arıyorlar
yarın da perşembe dimi aslında gelip bende sonucumu alsam şermin hanımdan ii olacak bu arada izmire gitmeme az gün kaldı heyecanlıyım çok

ye tatlıyı sonra sat tabi ohh ne ala memleket..
çalış bakalım cumartesi yatarken biz çalışıyorduk

:))))))) şaka şaka oyy yorma kız kendini

Aynen katılıyorum...Benim de burda kimsem yok...
allahtan kocam canım çekerse yapar,yapamazsa da gider alır...Ama gene de annemi çok arıyorum bazen...

benimkinin elinden yemek gelmez ama birşey istersem üşenmez gider alır Allah razı olsun. zaten öyle olmasa çekilirmi bu gurbetin kahrı...... bide sülüymanın başında özeti olacaktır mutlaka . o yüzden yetişirsin inşallah

düşünemiyorum .....ay bide bu haftada reklamlarında gördüğüm kadarıyla çok güzel ....

onayladım canım... bakabilirsin.. berrak kimdi kızlar..

kuzu acil sana ihtiyacım var... eski bir mesajı nasıl silebilirim..

Benimki özenirmiş aşçı olacakmış da, barmen olmuş sonra...
Herşeyi biliyo maşallah..düdüklü de kullanır kek de yapar...

kuzu acil sana ihtiyacım var... eski bir mesajı nasıl silebilirim..

canım eğer senın yazdığınsa düzenleme panalinden silebilirsin ama alıntı yapıldıysa alıntı yapanın silömesi lazım

ayrıca saat 3,30 dan berı künefe istiyo cnmmm sarıgazıde künefeci bulamadım sinir oldum fıtnes koordinatörünü aradım enson artıkım ne yapam dedim hocam ya benımk cnm künefe ıstıyo ama burada blamadım sız alsanız ben oderım adamda evlı barkl adam güldü hamile olduğumu biliyo alırım tabıkı ne parası dedi gelsin diye bekliyom anam ege sen okuma cann ceker canım bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…