maşallah maşallah. benimki salata yapar, çay demler, kahvaltı hazırlar. bu kadar
canım eğer senın yazdığınsa düzenleme panalinden silebilirsin ama alıntı yapıldıysa alıntı yapanın silömesi lazım
ayrıca saat 3,30 dan berı künefe istiyo cnmmm sarıgazıde künefeci bulamadım sinir oldum fıtnes koordinatörünü aradım enson artıkım ne yapam dedim hocam ya benımk cnm künefe ıstıyo ama burada blamadım sız alsanız ben oderım adamda evlı barkl adam güldü hamile olduğumu biliyo alırım tabıkı ne parası dedigelsin diye bekliyom anam ege sen okuma cann ceker canım bnm
var, ekledik biz çoğumuz birbirimizi...
emine özer ben..Ama benden çok var,resimde anime kızla oğlan öpüşüyor...arka plan sarı-turuncu bişey...
mesaj düzenleme paneline nerden gircem kız
O da iyi...Aahhh, ahhhh....Biz eskiden gece 3 te kalkardık da kek yapardık, şimdi diyorum da, uyuyalım boşver, sabah yaparız diyo...Sevmiyo artık beni sevmiyo..
tam çıkıyorum diye yazacaktım seni görünce biraz daha durayım dedim napıyorsun ii çıkmıştır sonucun canım gönlünü ferah tut sonuçlar için dediğim saatlerde arıyorlar muayeneleri bitiyor sonra arıyorlar
yarın da perşembe dimi aslında gelip bende sonucumu alsam şermin hanımdan ii olacak bu arada izmire gitmeme az gün kaldı heyecanlıyım çok
Kızlar face olan varmı??
var, ekledik biz çoğumuz birbirimizi...
emine özer ben..Ama benden çok var,resimde anime kızla oğlan öpüşüyor...arka plan sarı-turuncu bişey...
al bendende o kadr. Omlet yapar sucuk kızartır. Eften püften işler yapar. Ama olsn yaaaa özledim ben herifimi akşamda 10 da gelcekmiş...
:2:
:
Seni istemiyoruuuummm :76::76: diğer arkadaşlara sorduuuuummm =)))))
Kız ekledim ya senii daha 2-3 gün önceee...
yav adam yoruluyodur işşten güçten. sende yaniii. sevmez olurmu hiç.....
benim yazdığım mesajda düzenleme paneli nerde kız
Sevmiyo kız...
Bi de diyo ki, biz keki yaptık 4,5 ay önce, pişmesini bekliyoz fırına bile verdik,sen yat da uyu diyo...
sağda altta olucak canım gir içine bütün yazıyı sil kaydet de sillinir
ya geriye dönük olmuyor mu peki eski bir mesaj.... 4-5 sayfa önce
ya geriye dönük olmuyor mu peki eski bir mesaj.... 4-5 sayfa önce
kız ne oldu tutuştun ne yazdın kii
espirili adammış doğrusucanım evlilikte biraz zaman geçtimi böyle şeyler oluyo maalesef ama yorma kafanı 4 ay sonra asıl aşkın gelecek kollarına
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar kendinize dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?