2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mesaj düzenleme paneli yazıyorsa oluyor da, yazmıyorsa olmuyor..
O zaman profilinden girip silmen lazım ama onu ben bilmiyorum nasıl siliniyor..Ben sadece mesaj düzenleme panelinden silmeyi biliyorum...

ya evet mesajın altında yazmıyor mesaj düzenleme paneli diye ondan olmadı..

Bi denesene profiline gir forumdaki cevaplar kısmına gir ordan mesajı bul mesaj gözter yazıyor o mesajı tıkla mesaj düzenleme paneli çıkıyor o şekilde yap dene bakalım

ya evet mesajın altında yazmıyor mesaj düzenleme paneli diye ondan olmadı..

Son yazdıklarında oluyo da, bi müddet sonra sayfalar ilerleyince kayboluyo o yazı..
Ya arkadaşın da önemsemesin, sayfalar ilerledikçe kaybolur gider zaten, millet dönüp dönüp tekrar mı okuyacak...

ay evde yemek yok bütün gün gezdim..şimdi ne yapacaksam yapacam bişeyler.. hadi size ii akşamlar kızlar..bi hızla yemek yapmam lazım

mesajın altında yazmıyor deli oldum, benle ilgili olsa önemli değil ama kız çok ısrar etti... Bende kendimi sorumlu hissettim fena oldum..

öyküm profiline gir foumdaki cevaplarım yazan yeri tıkla yazdığın mesajı bul mesajı gözter yazıyor orda mesaj düzenleme paneli çıkıyor yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…