mesaj düzenleme paneli yazıyorsa oluyor da, yazmıyorsa olmuyor..
O zaman profilinden girip silmen lazım ama onu ben bilmiyorum nasıl siliniyor..Ben sadece mesaj düzenleme panelinden silmeyi biliyorum...
başka bir arkadaş rica eetti sil diye de şimdi anlatamam burda... Bende panik oldum..
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar kendinize dikkat edin
ya geriye dönük olmuyor mu peki eski bir mesaj.... 4-5 sayfa önce
ya evet mesajın altında yazmıyor mesaj düzenleme paneli diye ondan olmadı..
İyidir inşallah, ters bişey olsa arardı bence..İyi çıkmıştır arama gereği duymamıştır..
saol kuzucum..saol egecim..umarım sorun yoktur..
1 -2 gün gecmediyse aynı günün mesajı silinir ya düzenleme paneli yokmu senınkinde
isim yazdığın mesajsa eğer, soyisim falan yok ki..
Ondan çekindiyse bişey olmaz, zaten arkalarda kaldı kaybolur gider...
saol kuzucum..saol egecim..umarım sorun yoktur..
mesajın altında yazmıyor deli oldum, benle ilgili olsa önemli değil ama kız çok ısrar etti... Bende kendimi sorumlu hissettim fena oldum..
ay evde yemek yok bütün gün gezdim..şimdi ne yapacaksam yapacam bişeyler..hadi size ii akşamlar kızlar..bi hızla yemek yapmam lazım
ay evde yemek yok bütün gün gezdim..şimdi ne yapacaksam yapacam bişeyler..Hadi size ii akşamlar kızlar..bi hızla yemek yapmam lazım
Yoktur annesi,sen evham yapma...Zaten 2 li iyi çıkınca 4 lü istemiyo bile çoğu doktor...
ay evde yemek yok bütün gün gezdim..şimdi ne yapacaksam yapacam bişeyler..Hadi size ii akşamlar kızlar..bi hızla yemek yapmam lazım
Yoktur annesi,sen evham yapma...Zaten 2 li iyi çıkınca 4 lü istemiyo bile çoğu doktor...
öyküm profiline gir foumdaki cevaplarım yazan yeri tıkla yazdığın mesajı bul mesajı gözter yazıyor orda mesaj düzenleme paneli çıkıyor yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?