İsim yazdığın mesajsa eğer, soyisim falan yok ki..
Ondan çekindiyse bişey olmaz, zaten arkalarda kaldı kaybolur gider...
ay dün akşam rüyamda doktor arıyodu..sey riskiniz 4:1 cıktı amniyo yapmamız lazım diyodu..şaka gibi 4te 1allah korusun..nolcak benim bu rüyalar bilmem
gezenti oh olsun sana şimdi yumurta kır koy adamın önüne
İyi akşamlar canım...
yoktur ya bi sorun bozma moralini bakayım. şimdiye kadarki test sonuçların iyiydi değilmi . zaten birşey olsa daha önceki testlerde illaki belli olurdu
Evet ordan girince çıkıyor öyküm, ordan dene..Ben de denedim şimdi, oluyor...
ya bence de ama yine de kendimi kötü hissettim, bende herşeyi yazıyorum burda eşim girse de oturup 3000 sayfa okuycak değil ya.. stres oldum valla.. yapamadım.
Ohh, hadi iyisin..
Gözün aydın...İçin de rahatlamıştır, maşallah minnoşa büyümüş de...
Çok şaşırmıştım acilde ultrason-kadın doğumcu yok diyince...Allahtan bulmuşsunuz..
ben geldim kızlar
Hoşgeldin canım..
yok kız zaten acilde yoktu kadındoğumcu, nöbetçi kadındoğumcu bulduk bi hastanenin polikliniğinde ona gittik adamla tartıştım ama bi sürü canımı sıktı kıcık herif, 2 li temiz çıkarsa 3 lü yada 4 lüde risk çıkma ihtimali varmı dedim sorduguma sorcagıma pişman etti ...2li temizse hangi mantıkla 3lüyü yaptıracaksınızki dedi yaptıracam demedim öneriyomusunuz dedim sadece dedim önermiyorum gerekde yok zaten 3lüde sorun çıkarsa amniyosenteze gönderirim o zaman dedi bendeamniyosentezde bebeği kaybetme riski olduğu için risk oldugunu bilsemde yaptırmam amniyosentezi dedim o zaman 2 liyi neden yaptırdınız dedi down sendromu riski varsa öğrenmek için tabiki dedim doğuma kadar kafayı yemek içinmi dedi aptal aptaldoğumda süpriiiiz bebeğiniz özürlü doğdu deseler dahamı az üzüleceğim sizce dedim kadın mantığıyla düşünüyosun bence kesinlikle doğru değil düşündüğün dedi, aldırmaya her şekilde karşıyım down sendromlu olsa bile deyince ipler koptu zaten, yok efendim böyle sağlıksız çocuklarla doluyormuş bu toplum yok psikolojik olarak kendimi boşu boşuna bi ömür neden çöküntüye uğratacakmışım yok zaten down sendromlular erken ölüyormuş bide onun yıkımını yaşıycakmışım bakımlarıda tahmin ettiğim kadar kolay değilmiş adam bunları söyleyince, bende kayış koptu tabi açtım ağzımı ne gelirse söyledim sizden çok daha iyi biliyorum onların bakımını rehabilitasyonlarda her türlü özür grubuna sahip her yaştan çocukla uzun yıllar çalıştım velilerinin psikolojisinide bakımlarının zorluğunuda yakınen biliyorum artı insanın özürlü bi çocuga sahip olması elbetteki üzücü olur kim isterki sağlıksız bir çocugu olsun ama bu benim tercihim aldırmaya katillik olarak bakıyorum sağlıksızda olsa aldırmazdım bu kadarına karışamazsınız sizi ilgilendirmez dedim bende Allahtan çocugunuz sağlıklı yoksa bi erkek olarak eşinize acırdım dedi ukala ukala eşimde bende aynı fikirdeyim sıkmayın canınızı uzatmaya gerek yok dedi
hep banamı denk gelir bu cins doktorlar sanane kardeşim çocuk benim ister doğurur ister aldırırım ne karışıyosun diyesim geldi hayır ben nasıl aldırmaya karşı oldugum halde bebegini aldıranlara neden aldırıyosun deme hakkına sahip değilsem oda benimle böyle konuşma hakkına sahip değil yarım saat tartıştık herifle
neyse böyleydi iştevelhasıl şansızım doktor konusunda sizler nasılsınız görüşmeyeli
Hoşbuldum canım napıyosunuz burda sohbet hoş beş gidiyor gördüğüm kadarıyla...
kızlar çıkmam lazım artık . sonra görüşürüz. yakamozz senin ve bebeğinin iyi olduğunuza sevindim. iyi akşamlar
İyiyiz ne yapalım, bi aşeriyoz, bi gelenler oluyo, bi hastaneden gelenlere seviniyoz,Allaha şükür herkes iyi...Sen nasılsın, iyi misin..
iyiyim çok şükür canım sizleri gördükçe sohbetinize katıldıkça daha iyi oluyorum..
Valla burası terapi gibi diyorum ben, gerçekten de iyi geliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?