Bende çıkıyorummm
yarın görüşmek üzere hoşçakalınnnn
kuzu sana özel mesaj yolladım bakar mısın lütfen canım..
oykum, mesajını gördüm, ama merveye mesaj yazmıştım, her 10 dakikada 1 mesaj yazabilirsiniz diyor, bekletmeyeyim diye burdan yazıyorum..Hemen deneyeceğim canım...Hatta kapatıyorum şimdi kendiminkini..
Allahım eşim gördü önceki mesajımı kaç dakikadır gülüyor bana irezil oldum, bu ne kız herşeyi yazıyomusunuz böyle nerdeyse lavaboya gideceğinide yazacaksın diyorbi daha yanında yazarsam
aynen evet 10 dkda bir msj yazabilme sansımız varmış bende seni beklettim kusura bakma canım...
kızlar misafir gelecek şimdilik fazla yazamıyorum görüşürüz canlarım
oykum silemedim ama hallettim sayılır..Özelden yazıcam biraz sonra, sen yoktun merveye yazdım, 10 dakika geçsin diyor sana da yazıcam...
ay çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun hallolmuş.. mesaj geldi.. çok sağol canım...
sabahtan beri sular kesik deliricem kızlar
Sular kesik olunca da, kesin lazımdır...Bi de sabahtan beri kesikmiş...
Kız ben de deliricem de, sülümannn gitti ona üzülüyom....Mesaiye kaldım seyredemicem dizimi..
hehe bende seyredicem bugün. Bi saat mesaiye kaldim ama bitmek üzere. Yetisebilicem
Olmuş mu...Ayy, çok sevindim valla yaa...Ben de stres olmuştum inan ki..Baya uğraştım bulamadım..Olmazsa diye de çok üzülmüştüm...İnan çok sevindim...
Ben sana ne yaptığımı yazamadan demek cevabı geldi..Ne hızlı site valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?