2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oykum, mesajını gördüm, ama merveye mesaj yazmıştım, her 10 dakikada 1 mesaj yazabilirsiniz diyor, bekletmeyeyim diye burdan yazıyorum..Hemen deneyeceğim canım...Hatta kapatıyorum şimdi kendiminkini..

oykum, mesajını gördüm, ama merveye mesaj yazmıştım, her 10 dakikada 1 mesaj yazabilirsiniz diyor, bekletmeyeyim diye burdan yazıyorum..Hemen deneyeceğim canım...Hatta kapatıyorum şimdi kendiminkini..

aynen evet 10 dkda bir msj yazabilme sansımız varmış bende seni beklettim kusura bakma canım...

kızlar misafir gelecek şimdilik fazla yazamıyorum görüşürüz canlarım

Son düzenleme:
Allahım eşim gördü önceki mesajımı kaç dakikadır gülüyor bana irezil oldum, bu ne kız herşeyi yazıyomusunuz böyle nerdeyse lavaboya gideceğinide yazacaksın diyor bi daha yanında yazarsam

oykum silemedim ama hallettim sayılır..Özelden yazıcam biraz sonra, sen yoktun merveye yazdım, 10 dakika geçsin diyor sana da yazıcam...

ay çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun hallolmuş.. mesaj geldi.. çok sağol canım...

Olmuş mu...Ayy, çok sevindim valla yaa...Ben de stres olmuştum inan ki..Baya uğraştım bulamadım..Olmazsa diye de çok üzülmüştüm...İnan çok sevindim...
Ben sana ne yaptığımı yazamadan demek cevabı geldi..Ne hızlı site valla...

canım çok sağol ya benimde mideme ağrılar girdi valla... bu aklımızda bulunsun nasıl olduğunu anlatırsın bana canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…