ay kizlar bugün hic hissetmedim ya kizimi :26:
Neyse mesai bitti cikiyorum görüsürüz iyi aksamlar
Sular kesik olunca da, kesin lazımdır...Bi de sabahtan beri kesikmiş...
Kız ben de deliricem de, sülümannn gitti ona üzülüyom....Mesaiye kaldım seyredemicem dizimi..
canım çok sağol ya benimde mideme ağrılar girdi valla... bu aklımızda bulunsun nasıl olduğunu anlatırsın bana canım..
slm arkadaşlar. bugün aile sağlığı merkezinden aradılar. aşı zamanınız geliyo, tetanoz aşınızı vurunmanız gerekiyo 1-2 haftaya bekliyoruz dediler. vurunan varmı tetanoz aranızda?????aklıma takıldı yaa, olmasa olmazmı acaba?
slm arkadaşlar. bugün aile sağlığı merkezinden aradılar. aşı zamanınız geliyo, tetanoz aşınızı vurunmanız gerekiyo 1-2 haftaya bekliyoruz dediler. vurunan varmı tetanoz aranızda?????aklıma takıldı yaa, olmasa olmazmı acaba?
ben ilk gebeliğimde yaptırdım canım, ikinicidede yaptırcam... dün hatta uzun uzun bunun konusu eçti burda, yaptırmaktan yanayım ben ama kişiye göre değişir. sen karar ver, doktoruna sor bence..
Alla alla, ben cuma günü gittim martın 15 inde gel dediler..Seninki neden erken ki...Ya da bana niye o kadar geç tarih verdiler ?
Ben zaten doktoruma soracağım, eğer ol derse olacağım tetanoz aşısı...
Aslında yaptırmak mantıklısı...Sen herşeyi biliyorsun bi de doğum yaptın ya, tecrübelisin...Ben bazı şeyleri biliyorum ama sebebini bilmiyorum çoğunun....Zaten önce kendi doktoruma soruyorum, sonra sana..
Hipokrat yemini etmemiş doktorum benim..
Aslında yaptırmak mantıklısı...Sen herşeyi biliyorsun bi de doğum yaptın ya, tecrübelisin...Ben bazı şeyleri biliyorum ama sebebini bilmiyorum çoğunun....Zaten önce kendi doktoruma soruyorum, sonra sana..
Hipokrat yemini etmemiş doktorum benim..
20. hafta civarinda ilk doz, 1 ay sonra ikinci doz vurulacakmış. gerekli mi diye sordum hemşireye? doktorlar kendi ameliyathanelerinin siteril olduğuna inandıkları için pek gerek duymazlar ama sağlık bakanlığı bunun yapılması gerektiğini söylüyor dedi. eğer aşı olmak istemezsem kendi irademle istemediğime ve tüm mesuliyeti kabul ettiğime dair bir belge imzalatacakmış. acil olabilcek mesela evde mecburi doğum falan olursa gerekli bir aşıymış,, hemşireden aldığım bilgilere göre. herhangi bir yan etkisi de yokmuş, ama benim aklıma takıldı, diğer AY-DAŞ arkadaşlarıma bir danışayım fikir alayım dedim...
Ya yaşadığımız için canım, bende birde bisürü hastalık olunca çok araştırdım zamanında ondan.. Valla bana ilk doktorum şiddetle önermişti, ben işi riske atmayı sevmem onun için yoksa insanların kişisel tercihi ama doktorlarda yapıyorsa bir bildikleri vardır bence.. sormak lazım. bende her aşıyı sevmem benim doktorumda kızıma falan grip aşısı falan hiç önermedi ama bu senelerdir yapılan bir aşı bir zararı yok, birde Zeynep Kamilde falan bir kaç vaka olmuş ondan yapalım demişti doktorum.. ben korkarım valla yaptırırım hemen.
Canım bu arada size doyum olmaz ama benim eşim gelcek birazdan, yemek hazırlamam lazım, size iyi mesailer, kendinizi yormayın ana kız byeee
selam kızlar.. beni de aradılar, ısrarla çağırdılar.. ptesi gittim... tetanoz mecburi dediler yaptılar... bi ay sonra bi tane daha yapcaklarmış...
slm kızlar.bugün dr gittim aşını oldun mu dedi.olmak gerekiyo yani.doğumda ne kadar steril olabiliyolar bilemiyoruz.bence olmakta fayda var.beni aile hekimi arayacak bekliyorum bu aralar arayacaklar galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?