2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler bilgilendirdiğin için....

Ben de vurulmaya karar verdim...Ama beni martta çağırdılar, olmazsa haftaya gidip tekrar soracağım..20.hafta geçince vuruluyormuş herkes diye..

selam kızlar.siz siz olun aşı kartlarınızı kaybetmeyin.ben ilk doğumumda olmuştum aşılarımı.sanırım son dozu olmamıştım.eminde değilim.hemşire aşı kartımı sordu.aşılarımın hepsi bittiyse bu hamileliğimde tekrar aşı olmama gerek yokmuş.tabi ben bulamadım o yüzden tekrar başladık aşılara.geçen ay bir tane oldum.ayın 31 de bir daha olucam.öylede bi yakıyo ki anlatamam.iki gün ağrısı geçmedi.

Olsun ama faydalıymış doğumda tetanoz olmuyormuşuz...
Ne yapalım bu güzellikler için acılara katlanacağız....

Ben de vurulmaya karar verdim...Ama beni martta çağırdılar, olmazsa haftaya gidip tekrar soracağım..20.hafta geçince vuruluyormuş herkes diye..

bana 4 aylıkken gel dedıler ama ben bugun gittim ilk hamile kaldıgımda aramıslardı benı asıya cagırmadılar kendım gıttım ben dedım ama herkez 20 hafta gecınce vuruluomus neden 4. ayda gel dedınız dıye sordum farketmez hamileligin ilk 3 ay gecsınde önemlı deıl dedı dr

Arayınca burdan yazsana, ben de kayıt oldum sağlık ocağına ama bana martın 15 inde gel dediler...
Senle günümüz aynı gidiyor, hiç olmazsa ne zaman aradıklarını öğrenirim ben de...
tamam canım haber veririm ben sana.bu arada aşı olduktan sonra ağrı için daha önce demiştim ama tekrarlayayım, kolonyayı dolaba koyun soğusun sonra pamuğa yada aynı görevi görecek bişeye döküp ağrıyan yere koyun çok iyi gelecektir...

Belki de bana da bu önemli değil diyenlerden biri denk geldi, martın 15 inde gel vuralım dedi çünkü..

Valla neler öğreniyoz haa...Tamam aklımda olsun sağol, ağrı olursa yaparım ben de...

ya kızlar bişi sorucam.çalışan bayanlar:süt izni ilk 4 ay 3 saate çıkarılmış.acaba sadece memurlara mı? özel sektör faydalanabilecek mi bilgisi olan var mı?

Teşekkürler bilgilendirdiğin için....

rica ederim cnm. evt aşı kolda ağrı ve yanma yapıyomuş bunu da duydum . ama minik meleğim cennet kokulum için değmezmi teyzeleri yaa en son ilkokul 5 te vurmuşlardı diye hatırlıyorum evt yaptırmaya karar vermiş bulunmaktayım,,,kızım için,,,

Ayyyy, duygulandım yaa..
Zaten herşeye onlar için katlanmıyor muyuz....

istersen benim gibi bir iki hafta sonra yaptır sonucta olacaksın istıyosan 2 haftadan bişi olmaz tabi sen bilirsin

Zaten haftaya cuma günü doktorumla randevum var, ona da iyice danışacağım...Bi de şeyi merak ediyorum, neden özelde yapılmıyor da sağlık ocaklarında yapılıyor onu da soracağım...Ben özele gidiyorum, orda vurulma imkanım olursa kesinlikle orayı tercih ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…