Zaten haftaya cuma günü doktorumla randevum var, ona da iyice danışacağım...Bi de şeyi merak ediyorum, neden özelde yapılmıyor da sağlık ocaklarında yapılıyor onu da soracağım...Ben özele gidiyorum, orda vurulma imkanım olursa kesinlikle orayı tercih ederim...
allah yardım etsin ya senin işin de zormuş.ben yatıp kalkıp işverene dua edeyim tüm haklarımızı veriyorlar sağolsunlar.
canım ben özele giidiyorum ama özelde olmadım çünkü saglık ocaklarındakı aşı taze oluyomus devamlı vurulanlar oldugu ıcın o yüzden özelde vurulmadım özellikle
bayanlar bir de kullandığınız ilaçları sorsam ?? ilk 3ay folik plus kullandım,3 ay bitiminde elevit e başlattı doktorum. sizler????
bayanlar bir de kullandığınız ilaçları sorsam ?? ilk 3ay folik plus kullandım,3 ay bitiminde elevit e başlattı doktorum. sizler????
Görüşürüz canım..Çok yorma kendini misafir gelecek diye...
Öyle mi...Burda zaten özel vurmuyor..Söylemiyor bile aşı olacaksınız diye..
Bi de benim doktorum sağolsun, ne sorsam gerek yok der...Aşıyı sorsam ona da gerek yok der garanti...
yok canım ev sahibi geldi gitti büyük misafir değildine kaynattınız bakim şööle bi geçmişe
evet bazı doktorlar öle aslında herseyı solemeleri lazım biz sormadan. herkez herşeyi bilemez ki..vallahi b zamana kadar 3 doktor ve hastahane degıstırdım bu yüzden en sonunda özel hastahanelerin amaçları para olduguna karar kıldım ve devlet hastanesının özelinde dogum yapmaya karar verddim maddi durumum iyi oldugundan dolayı ve ilgiden dolayı özelde özel diyodum ama en iyisi devlet hastanesi hem tüm aletler tam hemde sormadan söylüyorlar herşeyi
Yok kız, fazla bişey kaynatmadık, gündüzki gibi kalabalık değil ya, sayfalar ilerlemiyor..Gündüz 25 kişiye falan çıkıyoruz, o zaman mesaj yazmaya yetişemiyoruz..
ilk üç ay sadece folik asit 3 ay sonra decavit ( vitamin hapı ) ve kan hapı kullanıyorum dün doktor ekstra olarak kalsiyum yazdı arada aklına geldikçe içersin dedi nası bişy oluyosabirde evde dursun diş baş bel ağrın falan olursa diye zararsız bi ağrı kesici yazayım dedi parol yazdı ama rutin kullandıgım iki ilaç var sadece vitamin ile kan hapı
bilmem mi yetişemiyorum sayfalara, geç girdiğimde de geçmiş oku oku bitmiyo çenesi düşük gacılar
demekki tahlil sonuçlarına bakarak veriyolar ilaçları.. gerçi elevit in içeriğinde kalsiyum,magnezyum vs. baya bişey mevcut.. bu yüzden başka bi ilaca gerek duymamış olabilir doktorum.
Burda da devlet hastaneleri işkence gibi..Hiç bişey söylemezler...
Ben doktoruma çok güveniyorum, özellikle ameliyatları çok başarılı..Dediin gibi bende doktor değiştirdim.Benim maddi durumum iyi olmadığı halde, buna gidiyorum özele....Sonuçta bi kere doğuracağım...Cebini falan verdi çok ilgileniyor kontrolde falan...Sadece herşey çok iyi diyip gönderiyor, ilaç flan gerek yok diyor ona biraz bozuluyorum...Gerçi benim kanım da 13,5 çıktı yüksek olduğu için ve bende uyku problemi olduğu için ilaç vermedi bana...
evet canım benim kan değerim normalden düşük çıktı o yüzden kan hapı verdi yoksa sadece vitamin kullanıyodum ...Senin tahlil sonuçların iyiyse gerek yoktur canım
ya kalabalık olunca bi mesaja 5 cevap geliyo..25 kişi oluyoz kız...
akşam zaten topu topu 5 kişi oluyyüzden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?